Arama sonuçları: *

1. M

İşlemci Upgrade yapıcam Yardım alabilirsem sevinirim

5060 da bana ikinci el önerebiliceğiniz bir ekran kartı olabilir mi bilgili değilim dediğim gibi pekte dolandırılmak istemiyorum :) genelikle mining yaptıkları için ekran kartlarıyla problem yaşamayım diye sitede link atamıyorum galiba ikinci el ekran kartı satışları yapılan sitenin
  2. M

Nvidia da kalmak çok isterim açıkcası 5000 serisi diyelim hani şöyle benim ekran karıtmı satıp yükseltmek amacım 12-13 civarı satışını yapabilirm gibi geliyor internetten 10 k koyup 20-22 civarı bişey almak istesem diyelim
  3. M

şöyle 3060 12 gb ekran kartını satıp 5060 8 gb olarak bi ekran kartı almalıyım diye yorumladın cevabınızı bu konuda önerebiliceğiniz bi ekran kartı varmı model olarak marka olarak 1772144515 şöyle ben aşırı bi şekilde soğudum bilgisayar manyağı bi insan olarak bilgisayarı açmak istemiyorum...
  4. M

çok araştırdım en az 10 forumda yanıt cevap aradım bulamadım bende belki işlemciyi değiştirirsem bu konuda bi düzelme olur performans artışı yaşarım diye düşünerek bu konuda ne dersiniz sizce alınır mı? fiyatını düşünmezsek ? 1772144278 tam bilgiye sahip değilim açıkcası siz bilgili bi abiye...
  5. M

ne gibi bi sorun olabilir acaba bir fikrin varmı
  6. M

Merhaba yaklaşık 1 ay önce arc raiders için pcme upgrade yaptım işlemci ve anakart upgrade diyelim. Eski işlemcim intel i5 10500 di ankartım da gigabyt B560M H amd ye geçiş yaptım ramlerim sabit kaldı fakat yeni anakartım 3600 desteklemiyor denedim bios sıfırlamam gerekti hep 3400 e kadar...
  7. M

ARC Raiders FPS Drop Sorunu – Yardım

max sıcaklık değerlerim
  8. M

Merhaba dediklerinizi 1 e 1 yaptım fakat aynı problemi yaşamaya devam ediyorum
  9. M

ekran kartım 3060 dlss 4 - 4.5 desteklemiyor
  10. M

fps en yüksek olucak mapte fighta bir giriyorum fps im çakılıyo 30 lara 25 lere düşüyor kafayı yicem yardımcı olabilicek varmı
  11. M

ayarları net bi şekilde attım fotoğraf olarak bu ayarları kullanıyorum :) reddite yazınca doğal olarak chatgpt ye yazdırdım k.bakmayın çözüm bulamayıncada dedim burayada yazıyım belki yardımcı olur birileri 1771345575 ddr4 sistem 3400 mhz - normalde 3600 de ramlar anakart desteklemiyor 3600 u
  12. M

Merhaba, ARC Raiders oynarken ciddi FPS düşüşü yaşıyorum. Oyun başında 80–90 FPS alıyorum fakat özellikle fight sırasında FPS 70’ten 50’ye kadar düşüyor. Bu da oynanışı ciddi şekilde etkiliyor. [H3 id='+Sistemim']💻 Sistemim:[/H3] İşlemci: AMD Ryzen 7 5700 Ekran Kartı: ASUS RTX 3060 12GB RAM...
  13. M

Call Of Duty COLD WAR multiplayer erişim problemi

baktım hocam fakat vpn ile giriş yapılıyo oyuna sadece onada oyun lobbysine girebiliyorum sadece oyuna giremiyorum vpn ile çok saçma bi noktadayım çözümsüz kaldım..
  14. M

destek istiyorum destekleyin beni...
  15. M

valla kafayı yiceem kimse yardımcı olamadı ve boş boşuna para vermiş hissediyorum kendimi :D
  16. M

yok mu güzel bi çözüm önerisi olan
  17. M

Yaptım herhangi bir düzelme olmadı sorun hala devam ediyor :/
  18. M

yok mubilgisi olan ?
  19. M

Merhabalar severek takip ettiğim videolarda fps deneme oyunu olarak çok gördüğüm oyunu nihayet aldım 150 gb oyunu indirirken heycanla beklerken oyunu açmaya çalıştığımda çok enteresan ve işin içinde çıkamadığım bir yerde buldum kendimi problemin her hangi bir çözümü varmıdır konu hakkında...
Geri