Arama sonuçları: *

1. P

❌İndirim Bitti! IPS Ekranlı El Atarisi | 877 TL (3 taksit)

İmkansız hocam. Kız arkadaşıma hediye etmiştim bundan bir tane. Resim yükledim içerisine, onu bile göstermedi. 480P anca vardır belki ekranı.
  2. P

Ekran Kartı Tavsiyesi: RX9060XT Almalı mıyım?

Anakartını öncelikle değiştirmen gerekli bence. Anakartın PCI 3'e sahip ve bu yüzden tam performans bekleyemezsin ekran kartından zaten.
  3. P

Ortama En uygun Masa Sizce nasıl olmalı

Sol tarafında açık rafları olan bir masa bulmanız çok iyi olur bence. Tek taraflı düz bir masa alırsanız, yatak ile masa arasındaki boşluğu kullanamayacaksınız. En azından bu şekilde oralara ilerde figür veya kitap koyabilirsin.
  4. P

Ortama En uygun Masa Sizce nasıl olmalı

Üst üste monitöre bakmak zor geliyor bana açıkçası. Bu yüzden yan yana koymak her zaman benim tercihim. Alanı daha efektif kullanmak adına bence L masa çok daha iyi bir opsiyon. Masayı genişletsen bile çok fazla boşluğun yok bence. Camın önüne masa koymak bir sorun yaratmayacak galiba. Ya da...
  5. P

Shein indirimli ürünler

Çok küçük bu hocam. Hiçbir faydası olmaz size. Daha büyükleri varsa onlardan alın. Ya da kule tipi vantilatör arayın
  6. P

24,5 inch IPS 240Hz Pivot Gigabyte Monitör - 6.199TL

Hatırladığım kadarıyla Xiaomi'nin Mini Ledlerinde sorun var. Forumda arkadaşlar konuşuyordu. Bi' bakmanı öneririm. İndirim geleceğini ben düşünüyorum açıkçası ama ne zaman gelir bilemiyorum. Benim şuan bir acelem yok, o yüzden ne kadar düşükten alırsam o kadar iyi diye kovalıyorum. ∆E (Delta E)...
  7. P

8.5-9 arasında çok rahat düşebileceğini düşünüyorum.
  8. P

Shein indirimli ürünler

Bana da yollayabilir misin hocam
  9. P

Philips Evnia serisi f/p olarak çok iyidir aslında. Ben de Philips Evnia 27M2N3501PA modelinde indirim bekliyorum. Yıllar boyunca kullanacağımızı düşünerek en azından 2k almak daha mantıklı geliyor
  10. P

❌İndirim Bitti! Koorui G2411P 200Hz | IPS | HDR400 | %99 sRGB oyuncu monitörü 4652₺🔥(dip fiyat)

Bu fiyata alınabilecek en iyi monitörlerden birisi. Delta e<2 olması da ekstra güzel. 1080p olmasıyla ilgili bir sıkıntınız yoksa alın gitsin
  11. P

Yardım 400 tl hangı oyunu almalıyım

Totally Accurate Battle Simulator (10,88) + Maneater (6,90) + FlatOut 2 (3,40) + Killing Floor 2 (4,90) veya Back 4 Blood (24,90) + Outlast 2 (12,25) + Ghostrunner (135,99) + Sifu (72,25) + Riders Republic (99,90)
  12. P

6 bin TL'ye monitör önerisi

Koorui G2411p bakabilirsin.
  13. P

Zoom muadili program önerisi

Eğer en son çare olarak kullanmak istersen diye discord çözümünün linkini atıyorum: https://github.com/cagritaskn/SplitWire-Turkey
  14. P

Gemini şu iki arkadaşı önerdi. Bir dene istersen: 1. Jitsi Meet 2. FreeConferenceCall.com 1767477795 Bir diğer yol da dns kullanarak discord üzerinden yapmak ama bazı arkadaşlar dns vb şeyleri kullanmayı istemeyecektir.
  15. P

Google Meet için 1 saat toplantı sınırı var eğer pro üyeliğin yoksa. Tabii bittikten sonra yeniden toplantı açabilirsin. Ama her 1 saatte bir toplantı açmak biraz can sıkıcı tabii. Teams'te de aynı sınır var diye hatırlıyorum.
  16. P

75 ortalama 85 olabilir mi?

Fizikçinin 85 90 vereceğini sanmıyorum. Hatırladığım kadarıyla dersin 4 olması için ortalamanın 70 olması lazım. Bu yüzden 80-80 verme ihtimali daha yüksek sözlülere. Coğrafyacının da artık seni nasıl gördüğüne bağlı diyelim ama 80-80 zor gibi. Onun dışındakiler makul tahminler.
  17. P

🔥İndirim Puma UP TDP 38278601 Siyah Erkek Sneaker Ayakkabı SİYAH BEYAZ 1363TL

Kimsenin almasını önermediğim ayakkabı... Birinci yılı bile dolmadan her yeri pert olacaktır. Keşke tecrübe etmeseydim.
  18. P

Pikselpazar.com güvenli midir

rtx 4060'nın kendisi zaten o kadar hocam. mantıklı geliyor mu size
Geri