Sol tarafında açık rafları olan bir masa bulmanız çok iyi olur bence. Tek taraflı düz bir masa alırsanız, yatak ile masa arasındaki boşluğu kullanamayacaksınız. En azından bu şekilde oralara ilerde figür veya kitap koyabilirsin.
Üst üste monitöre bakmak zor geliyor bana açıkçası. Bu yüzden yan yana koymak her zaman benim tercihim. Alanı daha efektif kullanmak adına bence L masa çok daha iyi bir opsiyon. Masayı genişletsen bile çok fazla boşluğun yok bence. Camın önüne masa koymak bir sorun yaratmayacak galiba. Ya da...
Hatırladığım kadarıyla Xiaomi'nin Mini Ledlerinde sorun var. Forumda arkadaşlar konuşuyordu. Bi' bakmanı öneririm. İndirim geleceğini ben düşünüyorum açıkçası ama ne zaman gelir bilemiyorum. Benim şuan bir acelem yok, o yüzden ne kadar düşükten alırsam o kadar iyi diye kovalıyorum. ∆E (Delta E)...
Philips Evnia serisi f/p olarak çok iyidir aslında. Ben de Philips Evnia 27M2N3501PA modelinde indirim bekliyorum. Yıllar boyunca kullanacağımızı düşünerek en azından 2k almak daha mantıklı geliyor
Gemini şu iki arkadaşı önerdi. Bir dene istersen:
1. Jitsi Meet
2. FreeConferenceCall.com
1767477795
Bir diğer yol da dns kullanarak discord üzerinden yapmak ama bazı arkadaşlar dns vb şeyleri kullanmayı istemeyecektir.
Google Meet için 1 saat toplantı sınırı var eğer pro üyeliğin yoksa. Tabii bittikten sonra yeniden toplantı açabilirsin. Ama her 1 saatte bir toplantı açmak biraz can sıkıcı tabii. Teams'te de aynı sınır var diye hatırlıyorum.
Fizikçinin 85 90 vereceğini sanmıyorum. Hatırladığım kadarıyla dersin 4 olması için ortalamanın 70 olması lazım. Bu yüzden 80-80 verme ihtimali daha yüksek sözlülere. Coğrafyacının da artık seni nasıl gördüğüne bağlı diyelim ama 80-80 zor gibi. Onun dışındakiler makul tahminler.