Arama sonuçları: *

1. Sheader

Milenyum kart sacmalığı

Tüketici hakem heyeti noter ihtarnamesi falan ne gibi şeyler
  2. Sheader

Milenyum kart sacmalığı

Bir yakınımızın dükkanının konumunu Google mapsa kaydettim adamı surkeli bir numara aramış ve Google maps dan aradıklarını kartı almazlarsa haritada ve Google aramalarimda çıkamayacaklarını söylemiş bana dediğinde şaşırdım önemsiz birseydir diye düşürdüm bugün ise bu kart gelmiş ve 5bin tl...
  3. Sheader

ACİL bilgisayarıma virüs mü bulaştı bu ne

video pop up mu ne oyle bir özellikmiş ctrl shıft r yaptım gitti
  4. Sheader

başlarım böyle özelliğe valla gece gece yerimden hopladım
  5. Sheader

gemini ve gpt de opera eklentısı dedı ama ben bısey eklemeıdm
  6. Sheader

hayır chorme ve edge de denedım olmuyor
  7. Sheader

olm ne bu bilen yok mu
  8. Sheader

youtube de herhangi bir videoya gşiirnce boyle kucuk bır oyantıcıda videoçıkıyor ok ısaretleri ile değiştirebilyiroum nedir bu virüs mü
  9. Sheader

M2 ssd neden bu kadar yavas

oalbilir 1769913562 sahte değildir victusun içinde gelen ssd ellemeıdm hıc ısınmış olma ihtimali var ama 1769913575 c diski içinde taşıma yaptım 1769913954 normalmiş sanırım
  10. Sheader

M2 ssd neden bu kadar yavas

dosya aktarım hızı göruldugu gıbı samsung mzvl21t0hdlu-00bh1 oalral gozuuyor aygıt yonetıcısınde daha 300gb de bos alanı var
  11. Sheader

Hiç Aktarmalı uçmadım bilgisi olan

ben bı kere denk gelmıstım ben de aktarmalı ucus beklıyordum havaımanında dolanırken bı grup gordum sinirlilerdi bagırıyorlardı uzaktan ızledım sonucu ne oldu bılmıyorum ama karsılamaları lazım her turlu bence
  12. Sheader

Sessiz mouse önerisi

Kız arkadaşım için Günlük kullanım için sessiz mouse arıyorum...
  13. Sheader

Buzdolabı aldım hasarlı geldi

Böyle fiziksel hasarı var Trendyol dan almıştım Merhaba Değerli Müşterimiz, ürün iadesi için, "Siparişleriniz" bölümünden iade talebi oluşturmalı ve ürünü barkoduyla birlikte kargo firmasına teslim etmelisiniz. Ürün bize ulaştığında iade işlemi gerçekleştirilecektir. Keyifli alışverişler...
  14. Sheader

Yardım Laptopum oyun oynarken ekran gitti gelmiyor

Şarjını bitmesini bekledim ve bitti kapandı ne yapmam lazım
  15. Sheader

Yardım Laptopum oyun oynarken ekran gitti gelmiyor

Victus 16 Dün uzun zaman sonra oyun oynamak için cs açtım laptop kendini otomatik şekilde uykuya alıp durdu ekran kararıyor klavye ışığı gidiyor harici klavyede ışık var ama bir müddet sonra kilit ekranı geliyor açıp devam ediyorum 1-2 dakika sonra gene oldu böyle devam edince kapattım Bugün...
  16. Sheader

İş başvurum kabul edildi nelere dikkat etmeliyim

Sigortayı sorun ederlerse ne yapmam lazım çünkü firma İngiltere merkezli geçen gün biseyler söylemişlerdi sigorta hakkında ama hem detay vermediler ben de tam anlamadım
  17. Sheader

İş başvurum kabul edildi nelere dikkat etmeliyim

Biryere iş başvurusunda bulundum ve kabul edildim bugün detayları görüşmeye gideceğim nelere dikkat etmeliyim sigorta vs nasıl işliyor ?
  18. Sheader

Call of duty modern warfe 2019 da bölum nasıl atlanır

oynarken bi bolumde odaya gırınce oyun takılıp crash yıyo başka yerlerde drıverler ıle ılgılı oldugu yazıyordu yaptım ancak bı sonuca baglanmadı ancak ne yaparsam yapayım duzelmıyor save dosyası vs ındırebılecegım biryer varmı veya hile vs de olabilir oyun torrenden indirdim
Geri