Arama sonuçları: *

1. arda.wqqp

Yardım Zara beden sorunu hk.

Hocam l de olur ama bence xl alın 188e 110 kilo çokta absürt bir şey değil ama bol olsun diyorsanız xl alın
  2. arda.wqqp

2 bin TL'ye F tuşlu, %75 klavye önerisi

Pardon yanlış okumuşum
  3. arda.wqqp

2 bin TL'ye F tuşlu, %75 klavye önerisi

Hocam hoşunuza giden bir klavyeyi alın tuşları söküp f klavye dizilimine göre yerleştirin diğer türlü ben hiç f mekanik klavye görmedim
  4. arda.wqqp

🔥İndirim Akıllı Dijital Vücut Analiz Tartısı 299TL (Yağ, Kas, Su Oranı ve BMI Ölçümü)

Hocam insan iletken olduğu için kaslardan elektrik geçiyor tartı da bu elektrik sayesinde ölçüyor yağdan elektrik geçmediği için oradan da yağı ölçüyor yani tam olarak bu değil ama buma benzer bi şey ben de reelste falan görmüş olabilirim
  5. arda.wqqp

Getmobilden cihaz alinir mi

Hocam yenilemiş telefon almayın bence bi de çok gereksi pahalıya satılıyor
  6. arda.wqqp

IOS IPhone 11 instagramda ısınıyor

Sil yükle çok yaptım telefonu sıfırladım bile ama çok garip alternatifi olarak sayabiliceğim tiktokta bile ısınmıyor sadece instagramda ısınıyor onun dışında her şeyi ısınmadan kullanabiliyorum ve bi anda başladı yani bu durum arka planda uygulama yenilemeyi kapatayım dediğiniz gibi bi de öyle...
  7. arda.wqqp

IOS IPhone 11 instagramda ısınıyor

Bu sorun ios 18de de vardı şu an ios 26.0.1 kullanıyorum yine var ios 18in başlarında yoktu bi anda oldu telefon sadece instagramda ısınıyor onun dışında normal sıcaklıkta her şeyi kullanabiliyorum aynı şekilde şarjda hızlı azalıyor instagramda bunu yaşayan oldu mu nasıl çözülebilir
  8. arda.wqqp

Yardım Netspeed kullananlar internete erişebiliyor mu

Bende her hafta olmuyor çok nadir oluyor
  9. arda.wqqp

Hocam genel olarak iyi de bazen böyle sorunlar olabiliyor bi de isterseniz referans kodu verebilirim
  10. arda.wqqp

Bende de geldi ama bende dediğiniz gibi haftada 1 gitme olayı hiç olmadı
  11. arda.wqqp

Hocam normalde iyi de nedense böyle bi sıkıntısı olmaya başladı onun haricinde çok iyi sağlayıcı bende hiç bi sorun yapmadı
  12. arda.wqqp

İnşallah geçenlerde olan gibi olmaz çok uzun sürmüştü kesinti
  13. arda.wqqp

Arkadaşlar bi anda internet gitti bağlanabiliyorum ama hiç bi şey açılmıyor sitesine ve uygulamasına da giremiyorum kullanan varsa sizde durum nedir
  14. arda.wqqp

Öneri Mekanik klavye keycaps önerisi

https://www.hepsiburada.com/leaven-mekanik-klavye-kontur-keycaps-seti-97-tus-seffaf-rgb-uyumlu-cizgili-tus-takimi-p-HBCV000091X9CC bu şekilde var hocam harfler altta yazıyor 1762878214 bu da Türkçe değilmiş zaten
  15. arda.wqqp

🔥İndirim 🔥TRENDYOL UYGUN300 KODU KOŞŞŞ🔥

hangi ürünlerde geçerli
  16. arda.wqqp

Seiko mekanizmalarını nereden alabilirim ?

satmıyor zaten hocam ama aliexpresste satılan mekanizmaları var orijinal midir bilmiyorum şu sıra sardım youtubedan falan videolarını izliyorum herkes oradan alıyor ama gümrük sınırı sıkıntı
  17. arda.wqqp

Seiko mekanizmalarını nereden alabilirim ?

Seiko mod yapmak istiyorum ama mekanizmayı aliexpressten falan almak istediğimde gümrük sınırını aşıyor nereden alabiliceğimi bilen var mı sadece mekanizma değil diğer malzemeleri de bulabiliceğim güvenilir bir yer söyleyebilir misiniz ?
  18. arda.wqqp

Yarım Klavyeyi programlama

Yok hocam o dediğinizin hiç bir uygulamada karşılığı olmayacak yani ama yine de auto hotkeys e bakabilirsiniz onun dışında hali hazırda kodlanmış bir klavyenin kodlarını düzenlemeniz mümkün değil auto hotkeys ile de makro eklersiniz sadece
  19. arda.wqqp

7/24 Açık Minecraft Sunucusu Nasıl Açabilirim?

Realms sadece bedrockta yok muydu java oynuyosa giremezler
  20. arda.wqqp

Yardım JBL tune 510bt yanlar bastırıyor

Arkadaşlar takıyorum 30 dk falan rahat kullanıyorum sonra kulaklarımı çok acıtıyor baskıdan dolayı çıkardığımda ağrıyor gibi oluyor kulağım bunu nasıl çözerim
Geri