Arama sonuçları: *

1. A

Gigabyte anakartta Secure Boot açık gözüküyor ama açık değil

fotoğraf bu şekilde
  2. A

Gigabyte anakartta Secure Boot açık gözüküyor ama açık değil

Merhaba böyle bir konu açmıştım. CSM kapat, Secure Boot aç demişlerdi. BIOS'a girdiğim zaman zaten CSM kapalı olduğunu Secure Boot açık olduğunu görüyorum. Hata nerede? Baktığım zaman hala kapalı gözüküyor. BIOS surumum güncel değil. F13 F14 güncellemeleri var önünde.
  3. A

Gigabyte B560M-H anakartta Secure Boot desteği var mı?

GPU Z uygulmasından baktım çentik tikliydi model Gigabyte 3060 Eagle OC 12 gb
  4. A

Aldığım firmaya sorduğum zaman senin anakartında(Gigabyte B560M-H) secure boot desteği açmakla uğraşma demişti şuan tekrar aklıma W11 geldi sorduğum her yerde destek var diyo dediğinizi yaptığım takdirde Secure boot açılacaktır değil mi
  5. A

Gigabyte anakartım var B560M-H modeli. En son BIOS güncellemesini 2023 yılında almış, yeni güncellemeler gelmiş. O güncellemeleri yapınca Secure Boot desteği gelecek mi çünkü bir defa açtığımda siyah ekran vermişti. ChatGPT'ye sorduğum zaman desteğin var olduğunu söylüyor.
  6. A

TPM 2.0 ve SECURE BOOT aynı mı

gigabyte 560 H anakartı kullanıyorum TPM 2.0 aktif olduğu gözüküyor secure boot açtığım zaman bios çöker mi bir defa yaşadım 2.yi yaşamak istemiyorum
  7. A

Çözüldü✓ Gigabyte TMP 2.0 var mı yok mu anlamıyorum nasıl bakabilirim

TMP 2.0ı araştırdığım zaman çalıştır komutuna tmp.msc ve bir ekrana gittim o ekranda sürüm TPM 2.0 yazıyor benim bilgisayarımda TPM 2.0 var mı yok mu TPMi açmak istersen BİOSu çökerttim bir daha olmasını istemiyorum
  8. A

PUBG oynamak istiyorum 30 35 bin TL'ye

Pubg oynamak için bilgisayar alıcam 300 fps almak istiyorum 30 35 bin bütcem var toplama veya hazır pc var mı
Geri