Arama sonuçları: *

1. kediyebagiranadam

ATA AÖF Bütünlemeye Girebiliyor muyum?

Hocalarım selamlar. Ata AÖF Atatürk Üniversitesi Açık ve Uzaktan Öğretim Fakültesi vizelere girdim gayet iyi geçti. 4 gün sonra da finaller var ama işlerim dolayısıyla iyi çalışamadım. 8 dersten 3-4 tanesinden kalabilirim gibi duruyor. Sorum şu; Kaldığım derslerden yahut genel olarak notumu...
  2. kediyebagiranadam

Öneri 1000tl altı mikrofon önerisi

Anladım Nvidia Broadcast kullanamazsınız, onu öğrenmek için sormuştum. Aklınızda başka hangi modeller var araştırdınız mı? Hangileri kafanıza yatıyor
  3. kediyebagiranadam

Çözüldü✓ Sizce iade olmalı mı kalmalı mı ?

Hocam biraz size bağlı bu karakterinize bağlı. Kimisi var "ben" kullandıkça alışır amaaan uğraşmayayım haftalarca der kalsın bende diye düşünür. Kimisi için o 1 ölü piksel dert olur, gün geçtikçe gözüne batar ileride de keşke iade-değişim vs yapsaydım diye pişman olur. Kendinizi siz tanıyorsunuz...
  4. kediyebagiranadam

Rica ederim. Bu fiyat bandında gürültü engelleme özeelliği bulamazsınız hocam. Bulsanız bile iş görecek düzeyde olduğunu düşünmüyorum. Bu fiyat bandında giriş seviyesi mantığı ile düşünmek en doğrusu olacaktır. Ama bir araştırın tabii ki. Belki 2-2.5k bandında birkaç tık üstünü bulabilirsiniz...
  5. kediyebagiranadam

Yardım Güç Kaynağım Yeterli mi?

Sınırda hocam. Minimum kullanımlarda idare edebilir ama yük altında sıkıntı çıkaracaktır
  6. kediyebagiranadam

https://www.elitmuzik.com.tr/fifine-k669b-studyo-youtuber-yayinci-usb-bilgisayar-mikrofon?srsltid=AfmBOoqvS-BxAjvesGcxv2-PNfiF2qfAgjg-KYi7q19bWaRuUQQc5wU- Hocam bunu muhakkak öneririm. Akakçe gibi yerlerde indirimi gözükmüyor ama burada indirimde. 1700 liraya Fifine kalitesi almış oluyorsunuz...
  7. kediyebagiranadam

Yardım Termal macun değişimi nasıl yapılır

Hocam yapabilir misin bilemem ama bence yap. Yani bu laptobun macununu değiştirirsin ardından 2-3 defa daha yaparsın hayatın boyunca termal macun değişimi için para ödemek zorunda kalmazsın. Ama eldiven kullan, ben ilk yapışımda kısadevre yaptırmıştım bataryayı çıkarmama rağmen "ya da...
  8. kediyebagiranadam

Ana Konu 🔥Havit "Happy Hour" İndirim Etkinliği🔥

Koltuk yüzde 75 indirime girip 1999 oldu sepete ekliyorum 5999 diyor anlamadım. Yüzde 25'e çekmişler indirimi
  9. kediyebagiranadam

CAT 6 KABLO ALINIR MI?

Merhabalar 10-12 metrelik kablo ihtiyacım var. Cat 5 yeterli olabilir ama ileriye dönük ihtiyaç olabilir diye CAT 6 alıyorum. Şunu buldum almışken 20m alayım diyorum fiyatı iyi midir alınır mı...
  10. kediyebagiranadam

🔥İndirim ETAP 2400W Fön Makinesi 139 TL

İptal edildi. Zaten bekliyorduk. Bunun iptali bizi yıldıracak değil, önümüzdeki alışverişlere odaklanıp iptalsiz alışverişler için çabalayacağız. Diğer tüm arkadaşlara iptalleri için teselli diler gelecek yanlış fiyat girilmiş ilanlarda başarılar dilerim
  11. kediyebagiranadam

🔥İndirim Peluş Kaymaz Taban 3lü Banyo Set 169TL

Hocam açılmıyor yani açılıyor da ürüne aktarmiyor
  12. kediyebagiranadam

Yardım Mouse Yuzeyinde Yag Hissi

Zımparalamak da bir süre çare olabilir tahriş eder yüzeyi yapışkan his gider 1766698592 Çünkü oranın tahriş olması lazım. Oradaki yapı biraz böyle katı çamurumsu olmuş yağ hissi bundan da kaynaklanıyor. yüzeyi çok yumuşaklaşmış
  13. kediyebagiranadam

Başka çözüm olarak bant yapıştırabilirsiniz, bantlı bez gibi var ya şu yapışkan şeyler. Nereden bulursunuz bilemem ama, fareyi de değiştirebilirsiniz en sağlıklı çözüm bu gibi. Çünkü bir siyanür ile temizlemediğiniz kalmış yani bu yağ hissi kaybolmayacak kanımca
  14. kediyebagiranadam

Hocam bence farenin dokusuyla alakalı. Sizlik, kirlik, yağlık bir durum olduğunu düşünmüyorum. Dokusu öyle, kumaş gibi düşünün. Fabrikada bir kumaş görmüştüm mesela böyle yağlı gibi hissiyatı. Sanki birisi yağ dökmüş de aradan 1 hafta geçmiş gibiydi
  15. kediyebagiranadam

Bu Arkadaş Hile mi? CS2

yıllardır oynuyorum da tek tük maç atarım sonra çıkarım
  16. kediyebagiranadam

Bu Arkadaş Hile mi? CS2

Eyvallah hocam öğrenmiş oldum
  17. kediyebagiranadam

Bu Arkadaş Hile mi? CS2

Yok hile yorumu yapmadım zaten bilmediğimden sordum
  18. kediyebagiranadam

Bu Arkadaş Hile mi? CS2

Aşağıya bıraktım videoyu. Görüş hilesinden bahsetmiyorum. Bu arkadaş videoda da gözüktüğü gibi düşmana sıkarken nişangahı düşmana kayıyor sürekli. Ben mi anlamıyorum yoksa hile mi? Forum Yöneticilerine; Hocam foruma video yüklenemiyor. 4-5 defadır aynı sorunu yaşıyorum videoyu önce youtubeye...
  19. kediyebagiranadam

Oyun Kanalı İsim Önerisi

2 İsimden birini seçmeyi düşünüyorum. Synegon Logonidas Hangisini seçmeliyim sizce?
Geri