Arama sonuçları: *

1. Sony wh1000xm6 bluetooth kulaklık

Satılık Sony wh1000xm6 bluetooth kulaklık

13,000.00 TRY
  2. QİKUA

Sony wh1000xm6 bilgisayarda nasıl kullanılır ve oyun için kullanılır mı?

bilen biri var mı? usb ses kartıyla nasıl mikrofunu beraber kullanabilirim kulaklığın gidip bluetooth alıcı mı almalıyım? bluetooth adaptör ile mikrofon ve ses beraber kullanabilir değil mi?
  3. QİKUA

Sony wh1000xm6 bilgisayarda nasıl kullanılır ve oyun için kullanılır mı?

Selamlar şuan elimde sony wh1000xm6 var. Bilgisayarımda bluetooth yok bide bluetooth alıcı alsam kullanabilir miyim? birde mikrofonunuda kullanabilirim değil mi? mikrofon lazım bana. Bu kulaklık oyun için kullanılır mı? şuan elimde razer blackshark v2x var ama kulaklık çok kötü durumda pedleri...
  4. QİKUA

Rival 3 gen 2 kablosuz alınır mı?

mouse piyasasını çok bilmiyorum önerin varsa atabilirsin kanki
  5. QİKUA

Rival 3 gen 2 kablosuz alınır mı?

Merhaba şuan indirimde bir tane buldumda 1000 tl beyaz renk ve kablosuz sizce alnıır mı? bu bütçelere mümkünse beyaz ve kablosuz başka mouse var mıdır?
  6. QİKUA

Radiant entertainmant phantom mı? yoksa evori vandal mı? alınır

valla tek vandal skinim var o da yitik güzel skin ama değiştirmekte istiyor insan valla hangisi alsam bilemedim.
  7. QİKUA

Radiant entertainmant phantom mı? yoksa evori vandal mı? alınır

Selamlar, şuan mağazamda evori vandal var almakta istiyorum ama entertainmantta bekliyorum. ikilimde kaldım, sizde varsa hangisi daha iyidir sizce? evorinin hissiayatı çok güzel geliyor bana ama entertainmantta istiyorum ama bayadır gelmedi.
  8. QİKUA

Ekran kartı ve işlemci değişirsem beni götürür mü?

valla almışken iyi alayım ilerisi için birde film falan izlerken sarar bence genelde 2k 27 inch 1080p 24 oluyor ondan dedim.
  9. QİKUA

2k monitör gider mi bu sisteme upgrade'li hadi ile.
  10. QİKUA

psu 600w ramler 2x8 3200 ama 2133te kullanıyorum işlemciden dolayı
  11. QİKUA

Abi garip garip konulara cevap geliyor ben ne yazdım acaba cevap gelmedi
  12. QİKUA

Merhaba, şuan 1060ım var işlemcim ryzen 5 1600 ve anakartım b350m k acaba işlemci ve ekran kartımı değişirsem mantıklı olur mu? sistem almak istemiyorum 5600 ve 5060 ti kombosu olur mu? darboğaz çok az var diye biliyorum problem değil teşekkürler.
  13. QİKUA

İnternetten cod 2019 hesabı alınır mı?

Merhaba cod mw2019 oynamak istiyorum. Sadece hikaye modunu oynayacağım acaba internetten hesap alınır mı? site vermek istemiyorum ama "....satış" diye biryerden alsam story mode oynasam olur mu? çünkü normali biraz pahalı geldi sadece story modu için teşekkürler. Birde ekstra olarak bana steam...
  14. QİKUA

🔥İndirim Battlefield 2042 ₺47,99🔥🔥

Yeni battlefield ne zaman çıkıyor 4 gibi olsunda iyi olur.
  15. QİKUA

İphone 15 güncelleme aşırı yavaş

İphone 15 kuruyorum güncelleme yapıyorum ios 18'e telefon 20 saat kaldı diyor 15 saat falan kaldı diyor hani geçemiyorumda mecbur güncelletiyor ne yapacağım yardım eder misiniz? telefon şuan güncelleme aşamısında daha tam kuramadım kapatıp açsam sıkıntı olur mu?
  16. QİKUA

Yardım Airpods pro 2 alıcamda karasız kaldım yardım edebilicek

Valla ses kalitesi olarak iyi ben aldığımda böyle wow olmadım ama ses kalitesini beğendim gürültü engellemesi güzel kesiyor yine duyuyorsun ama az gürültü engellemeyi müzikle beraber kullanırsan çok iyi olur. istanbuldaysan bazı mağazalarda galiba deneyebiliyorsun ordan deneyebilirsin.
  17. QİKUA

H2 Çipli Airpods 4 129$'a Tanıtıldı!

Hocam bu kulakta durur mu? pro 2 de evet kulakta duruyor ama ben de sanki düşecekmiş gibi hissetiriyor bilmiyorum hafızalı köpük düşünüyorum ama nerden alacağımı bilmiyorum.
  18. QİKUA

H2 Çipli Airpods 4 129$'a Tanıtıldı!

3 4 gün önce pro 2 aldım iade etmeye değer mi? 1725908266 Birde bu pro 2 kulağımda duruyor ama sanki düşecekmiş gibi hissetiriyor airpods 4 e geçsem kulakta iyi durur mu
  19. QİKUA

Arkadaşlar Şu Kedinin Türü Nedir

İran kedisi bu galiba
  20. QİKUA

🔥İndirim TEMU Alt Limit 670₺'ye Düştü🔥😍

Hocam şimdi 1100 tl üstüne sipariş etsem ekstra vergi çıkarmı 20sine kadar zaman var galiba
Geri