Arama sonuçları: *

1. GameOver

❌İndirim Bitti! Hiksemi 128GB HS-USB-E327C-128G Type-C Dual USB 3.2 Flash Bellek 388TL

Flaş bellek gurmesiyseniz bisey diyemem ama 128 için normal görünüyor https://www.akakce.com/usb-bellek/en-ucuz-kingston-128-gb-exodia-usb-3-2-gen1-dtx-128gb-fiyati,831075075.html
  2. GameOver

Bilgisayar donuyor ve kendini resliyor

bana ram sorunu gibi geldi. xmp kapat %90 düzelcek.
  3. GameOver

🔥İndirim Machenike K1 Membran RGB Klavye 398TL !!!

kargo ztn hep cıkıyordu ve 400e geliyordu başından beri. ilk gün aldım ben
  4. GameOver

❌İndirim Bitti! 🔥🔥🔥 HEPSİ PAY ÜCRETSİZ 100 LİRA HEDİYE 🔥🔥🔥

hem bonus hem hapsipay yapmaya calısıyorum son ödeme ekranında fazla tutar çekmeye çalışıyor bende, ödemeyi tamamladınız mı ? edit: garanti bonusla yapamıyorum 3d ödeme ekranında hiç bonus kullanmamışım gibi fazla tutar talep ediyor sipariş verremiyorum bilen varsa edit2: çekim ekranında normal...
  5. GameOver

❌İndirim Bitti! 🔥🔥🔥 HEPSİ PAY ÜCRETSİZ 100 LİRA HEDİYE 🔥🔥🔥

Hepsipay üyesi olmasamda oluyor mu ? Alacağım bisey de yok
  6. GameOver

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

en son 2023de mousepad ve ryzen 5600 almışım o kadar kötü. onlarda ihtiyaçtandı indirim filan yok :D
  7. GameOver

Bilgisayarım Videolardaki fpslere ulaşamıyor

hiç bir zamanda ulaşamaz. videolardaki windows sürümleri ağır editlenmiş. sen yüklüyorsun windows update atıyorsun 40gb oluyor adamlar 3gblık ultra lite kuruyor öyle test ediyor. birde bir miktar hız aşırtma filanda yapıyor bir ton cmd ayarı girip servislerin nerdeyse hepsini kapatıyorlar...
  8. GameOver

❌İndirim Bitti! 135.338 TL INTEL U5 245KF - RTX 5090 Oem paket (yılın ilk en iyi sistemi)

pc sektörü harbiden kötü darbe aldı daha toparlamaz. bide aylık üyelikli pc muhabbetleri konusuluyor artık
  9. GameOver

Amazon 300e 75 ve 450ye 150tl indirim kuponu

adres banı yemiyelim hocam sonra, kaç tane yaptınız :D
  10. GameOver

🔥İndirim MSI MAG PANO M100R PZ M-ATX KASA🔥3.999₺

bende alırdım kasami defistircem, 100r sekira msi var isteyen varsa
  11. GameOver

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

niye adamlar 50 liraya vdsl modem almışlar sayfa sayfa hava atıyorlar neden olmasın :D
  12. GameOver

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

15 filan olsa güzel fırsat olurmuş ho
  13. GameOver

🔥İndirim TP-Link Archer TX55E Wi-Fi 6 & Bluetooth 5.2 PCIe Adaptör 1600₺

bana chatgpt niye atıyorsunki ben bunları söküyorum montajını yapıyorum bir çok çipi kendim değiştiriyorum lehimli olan daha denk gelmedi elime. şu chat programından aldığın yanlış bilgilerle umarım hayatlarınızdaki kararları almıyorsunuzdur :)
  14. GameOver

🔥İndirim Pazarama 500TL Hediye Çeki 350TL

Geçen alt limitsiz 200 vermislerdi bedava hiç bisey alamadım yeminle. Indirimsiz fiyattan filan hesapliyordu bir don bile alamadım
  15. GameOver

Anakart üzerindeki entegre varsa bana denk gelmedi. bilmiyorum benim gördüklerim standart chipler çoğunda, hatta bazı anakartlar dahili wifi diye satıyor ama en üste pci e koymuş öyle olanlarda var aynı bu konudaki gibi ama adam orayı orjinal yaptığı için küçük tasarlıyor chip degidme imkanı oluyor
  16. GameOver

wifi çipi intel olmadıkça bunları yaşarsınız, laptoplarda vay haline değiştirmeside uğraştırıyor anakartı almadan önce driver sayfasından wifi kısmına bakın ben öyle yapıyorum fakat intel çipli nerdeyse hiç yok diyebilirim :) intel ax serileri en iyisi
  17. GameOver

🔥İndirim Logıtech G PRO X 2 Lightspeed Kablosuz Oyuncu Kulaklığı 10.749 TL !

evet yedek logi parça sağlamıyorlar benimde g305 pil kapağı yerinden oynuyordu daha 3 aylıktı. kesinlikle yardımcı olunmadı hatta en son internette kapağı vardır ordan alın dendi bende pil ve kasanın arasına 4-5 farklı yere ufak kagıtlar sıkıştırdım öyle kullandım. yazılımı iyi oldugu icin...
  18. GameOver

Türk telekomdan 250 TL Petrol Ofisi Kuponu

satıldı
  19. GameOver

🔥İndirim Migros (Bedava) 100 Money puan (Vodafone özel)

agustosta tekrar böyle bişey paylaşılmıştı forumda o zaman almıştım sanırım tekrar alamıyorum yine de tşkler. katılım hakkı 0 diyip eski aldıgım kodu gösteriyor
  20. GameOver

❌İndirim Bitti! İç Giyimde 2 Al 1 Öde Pijama Takımları 250₺

malzeme kalitesi çok ince duruyor kullanan varmıki ? pijama altlarından
Geri