Arama sonuçları: *

1. W

🔥İndirim Ücretsiz 5GB İnternet Tüm Operatörler

aldım teşekkürler
  2. W

ASUS VG249Q stand önerisi

teşekkür ederim
  3. W

ASUS VG249Q stand önerisi

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B01AI2YGK4/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A2420GG4RDOKD2&psc=1 bu ürünü almak istiyorum alınır mı ?
  4. W

Steam den oyun almak

nays sanal kart kullanabilirsin galiba ona bir bak istersen
  5. W

İNİDİRMLİ LAPTOP ÖNERİSİ

30.000 TL BÜTÇE İLE ŞUAN İNDİRİME GİREN F/P LAPTOP ÖNERİSİ VAR MI VEYA BEKLEMEM GEREKEN BİR İNİDİRİM VAR MI YARDIMCI OLUR MUSUNUZ ? OYUN OYNAMAK İÇİN İSTİYORUM (LOL CS2 VALO METİN2( 3 CLİENT :D)
  6. W

Çözüldü✓ AULA F75 IŞIK SORUNU

Bilgisayar açıldığında ışık geliyor sonra tüm ışıklar gidiyo bi anda arka bölümünden kapat aç yaptığımda ışık geliyor 10 sn sonra tekrar gidiyor sebebi nedir sizce ilk defa başıma geldi ?
  7. W

Bilgisayardan böyle bir ses geliyor sorun nedir sizce

sese çözüm bulamadım hala
  8. W

boot menüsünden biraz kurcaladım da ayar yapmayı bulamadım biraz full speed de çalıştırdım 5 dakika belki toz varsa gider diye yani ben öyle düşündüm düz kafa olarak bir şey olmadı :D
  9. W

nasıl yapıcam onu reis discord var mı sizde
  10. W

dediğiniz şeyler olabilir de önceden yoktu neden şimdi var ve yan camı çıkarınca ses yok oluyor duyamıyorum nereden geldiğini :D 1759791057 boşda yatağa uzanınca bu vuvuuvu sesi kafa açıyor birde çin işkencesi gibi
  11. W

şöyle bir bilgi vereyim reis pc ilk açıldığında o ses yok 2 3 dakika sonra geliyor ve yük altında ses ya belli olmuyor fan sesinden yada yok oluyor bu bilgiler bir şey ifade eder mi sizce
  12. W

elimle tutamam ki reis bunu ben :D
  13. W

bu vuvuvuvuvuuu sesi normal mi önceden yoktu hocam
  14. W

https://dosya.co/hvkddcw4e6qb/WhatsApp_Video_2025-10-07_at_01.08.56.mp4.html başka bir yöntemi var mı bilmiyorum yüklemenin böyle bir ses var arkada uuuuu sesi gibi anlamadım önceden yoktu yardımcı olabilir misiniz
  15. W

GHOST OF TSUSHİMA HİKAYE İLERLEMESİ DURDU

anladım teşekkür ederim sağolun
  16. W

teşekkür ederim peki iki adası için ne diyebilirsiniz hocam oda %53 de kaldı
  17. W

amacım oyunu tam anlamıyla bitirmek . bu videoyu gördüm uğraştırıcak gibiydi öykü dediği bu değildir diye yapmadım bütün öyküleri bitirdim diye gözüküyor bu videodakileri de yapınca %100 olur mu sizce ?
  18. W

şöyle atayım hocam
  19. W

ana hikayedeki herşeyi buldum parşomen kayıt tilki ini vb herşeyi tamamladım başarımlarda sadece 2 tane kaldı tüm tsushima öykülerini bitir diye ama her şey bitti başka öykü yok %90 da kaldı ilerleme. Destan öykücülerini yapmadım ondan mıdır bilen var mı iki adasında da herşeyi yaptım keşif...
  20. W

Itemsatış vergi olayı hakkında bilgi sahibi olan var mı?

%10 komisyon alıyor diye biliyorum ayrıca ürünü sattığınız an bu ücreti kesiyor yani hesabınıza kesilmiş hali ile yatırılıyor
Geri