Arama sonuçları: *

1. Daemonis

Televiziyon Önerisi 10-15BİNTL

Arkadaşlar bilgim hiç yok. Nelere dikkat edilmeli vs. Teşekkürler.
  2. Daemonis

R9 9950x3D işlemci Sıvı Soğutma Şart mı

Amacım havada kalmak zaten pompa patlar diye korku olmaz içimden. Ben bunla geldim bunla giderim aga kafasındayım. Thermal Glinzy macun da aldım.
  3. Daemonis

DeepCool LS720 SE 360 V veya Arctic Liquid Freezer Iı - 360 A-Rgb Intel/Amd Uyumlu, 420MM Radyatör Bitfenix Cube V2 360 hangisini önerirsiniz
  4. Daemonis

Thermalright Phantom Spirit 120 SE kullanıyorum şu an. Daha işlemci gelmedi. Sizce bu soğtucu yeterli olur mu? Yoksa sıvıya geçeyim mi?
  5. Daemonis

R9 9950X3D için Termal Macun/Ped Önerisi

Phantom Spirit var bende reis. Ama dediğim gibi macun Thermalright macunu koyduk ama çok az kalmıştı bir de 1 yıllık olduğu için güvenemedim pek. Ben de alayım bir tane hem bakım zamanı da kullanırım diye düşünüyorum.
  6. Daemonis

Dediğiniz soğutucular ne kadar
  7. Daemonis

Arkadaşlar 2000tl'ye kadar termal macun önerisi bekliyorum.
  8. Daemonis

9800x3D vs 9950x3D Hangisini Seçmeliyim?

Tiktok reis.
  9. Daemonis

9800x3D vs 9950x3D Hangisini Seçmeliyim?

Arkadaşlar yayın açık bu şekilde. İşlemci aşağı yukarı 10 Saat bu yüklerde geziyor. Arka planda yaklaşık 12 Program açık. Webhook için sunucu ve Webscraping yapıyor anlık olarak. Neden bu kadar açık demeyin yayın için lazım oluyor. Şimdi bu iki işlemciden hangisine geçmem gerekli? Hem oyun hem...
  10. Daemonis

Yardım Hangi işlemci almalıyım ciddi!

PUBG Mobile reis
  11. Daemonis

reis kasa 12 adet fan yuvası destekliyor. olmadı doldururuz yuvaları olmaz mı
  12. Daemonis

zoko amiral dk431 işlemci soğutucusu yeter mi en iyisi için işlemci çok kullanıldığı ve pubg mobile de işlemci üzerinden oynandığından x3d istiyorum
  13. Daemonis

İmzadaki anakart. PUBG MOBİLE yayını ve diğer oyun yayınları için. TT yayın yapıyorum çok fena işlemci kullanıyor.
  14. Daemonis

Almışken en iyisini almak istiyorum. [H3 id='Thermalright+Phantom+Spirit+120+SE']Thermalright Phantom Spirit 120 SE[/H3] Soğutucum var. Sizce en iyi seçenek hangisi olur. Eğer diyorsanız ki bu soğutucu şunları çalıştırır bunun için şu soğutucuyu al kullan önerilere açığım.
  15. Daemonis

Yardım 3000 TL KLAVYE ÖNERİSİ

Mekanik olsun mavi switch olsun %100 olsun hacılar. Redragon K565r1-Rudradan geçeceğim.
  16. Daemonis

YAYIN İÇİN MİKROFON VE STAND ÖNERİSİ

Arkadaşlar yayın için mikrofon önerisi geziyorum. Ek olarak da kablosuz kulaklık kulaklık arıyorum.
  17. Daemonis

DAHA İYİ KAMERA ÖNERİSİ

Elimde Nourom V11 var arkadaşlar. Tiktok üzerinde yayın yapıyorum daha kaliteli bir kamera arıyorum arkadaşlar. Şu anki kamera beyaz ışıkta yüzümü çok parlatıyor. Beyaz ışıklarda patlama oluyor.
  18. Daemonis

15.000 TL AM5 işlemci önerisi

Tiktok Live Studio anlamadığım şekilde işlemci kullanıyor. %100 sürekli.
  19. Daemonis

4070 Super var arkadaşlar. Ve ileride olurda ekran kartı kartı yükseltme ihtimalim doğarsa işlemci derdi çekmek istemiyorum.
  20. Daemonis

R9 9800x3d NASILDIR?
Geri