Arama sonuçları: *

1. GermiyanWithPlan

Doğum gününüzü önemser misiniz

sanki ilk kez mi doğuyorum anam babam sevdiklerimin yanımda o bana yeter
  2. GermiyanWithPlan

Evrim Kuran Mucizeleri 9 (ateistleri kendi silahları ile vurmak)

dostum tam okumadım konuyu şimdi insan dışındaki hayvanların suyun içinden çıkıp evrimi başlattığını kuran'a dayandırarak mı anlatmaya çalışıyorsun?
  3. GermiyanWithPlan

SİRİUS Işık yılı cinsinden uzaklık ve yarıçap KURAN mucizeleri 4

sürekli saçma saçma ateist argümanlarıyla karşımıza gelen insansı varlıktan sonra ilaç gibi geldi,sağol kardeşim
  4. GermiyanWithPlan

Çaresizim,KPSS mi DGS mi?

işte asıl amaç açıköğretim ybs girip bir de bir işe girip açıktan okurken birikim yapmak
  5. GermiyanWithPlan

DGS girip mezun olursam bir daha lise kpss giremem sonuçta önlisans mezunu olacağım biri sadece paragraf+kpss matematik diğerinde genel kültürden tut siyasi bilgi dersleri de var
  6. GermiyanWithPlan

dostlar selamlar,bir derdim ilgilenirseniz sevinirim şuan yaşadığım ilçede bilgisayar programcılığı okuyorum,asıl amaç burayı DGS ile YBS bölümüne geçmek için bir basamak olarak kullanmak DGS'ye hazırlanıyorum test kitabımın türkçe bölümü bitti sadece Genel Denemeler ve sözel mantık kaldı...
  7. GermiyanWithPlan

Bilgisayar ücreti ne kadar eder?

sadece kasayı sayıyorum anakart 2.5 işlemci 2.5 ram 1.5 ekran kartı 5 de kasa psu 1.5 de soğutucuya da 1 de 14 ediyor sadece kasa biraz da onun ederinin altına say 12-13 de
  8. GermiyanWithPlan

Bilgisayar ücreti ne kadar eder?

35e 5060ti sistem koyuyorlar ilana yuh artık
  9. GermiyanWithPlan

Rx6500xt ekran kartım var buna anakart ve işlemci önerisi

bence anakartı satma onlar da ateş pahası oldu bios update yap elindeki işlemciyle sonra onu sat 3600e geç
  10. GermiyanWithPlan

Rx6500xt ekran kartım var buna anakart ve işlemci önerisi

en sağlıklısı eldeki işlemciyi ve ekran kartını satıp direk ikinci 3600+2060 Upgrade'i yapmak olur bence
  11. GermiyanWithPlan

AM4 bileşenlerimi satıp AM5 almalı mıyım

Anakart RAM işlemciyi kombo olarak bazen ikinci el satıcıları satıyor tek tek almaya göre biraz daha ucuza geliyor,bu fikri de değerlendirebilirsiniz
  12. GermiyanWithPlan

AM4 bileşenlerimi satıp AM5 almalı mıyım

şuanki ram/ssd krizinde hayır.
  13. GermiyanWithPlan

❌İndirim Bitti! 135.338 TL INTEL U5 245KF - RTX 5090 Oem paket (yılın ilk en iyi sistemi)

"Efendim Tofaşkart kabul ediyor musunuz acaba?"
  14. GermiyanWithPlan

❌İndirim Bitti! 135.338 TL INTEL U5 245KF - RTX 5090 Oem paket (yılın ilk en iyi sistemi)

LAN OLM KAÇA ALIYORLARDA GPU PARASINA SATIYORLAR
  15. GermiyanWithPlan

Chevrolet Avea 1.4 Alınır mı?

dostlar konudan bağımsız,cahilliğimi mazur görün fakat bu SUVler niye bu kadar ucuz,yani 2015 model 207'yi 700e zor alırken 1M ye 2021 Model çok daha cazip geliyor aradaki farka değer diye düşününce
  16. GermiyanWithPlan

dostum malesef saydığım şartlar aile büyüklerinin "içine sinmesi" şart olanlar,bunların birinin eksik olması tolerasyon payı dışında
  17. GermiyanWithPlan

Dostlar 200K KM altı,en az 2010 model,otomatik benzin+lpg taleplerime uyacak şekilde değişensiz ve ağır hasar kayıtsız en ucuz chevrolet 1.4 geliyor,o paralara cherry veya geely almayı tercih ederim donanım olarak çok daha dolu ama alırken birazcık aile büyüklerinin "içine sinmesi" gerek ne...
  18. GermiyanWithPlan

0-20 K PC önerir misiniz? varmı güzel

işte anca trendyol pcsi olur diyorum o fiyatlara,eğer illa sıfırsa
  19. GermiyanWithPlan

0-20 K PC önerir misiniz? varmı güzel

20K ya pc anca "hayalinde" kalır usta,ikinci el olursa yardımcı olurum,parçaları nereden elden alabilirsin?
  20. GermiyanWithPlan

Çözüldü✓ 2.el AMD Radeon RX5500 XT 4450 TL alınır mı?

LAN NE DEMEK 5500XT 580 DEN KÖTÜ
Geri