Arama sonuçları: *

1. M

🔥İndirim Razer BlackShark V3 Kablosuz oyuncu kulaklığı 6374₺🔥🔥(DİP FİYAT)

Kulaklık nasıl arkadaşlar corsair hs80 max wirelesten geçilir mi
  2. M

Yardım Corsair hs80 max wireles gürültü engelleme sorunu

Team speak kullanıyoruz discord yasaklandı yaa 1767806535 Deneyeceğim 1767806561 Dikkat etmedim eve geçtiğim de bakacağım
  3. M

Sorun zaten karşı tarafın odamdaki sesleri duyması 1767805819 Bütün ayarları yaptım ses karşı tarafa fazla gidiyor
  4. M

Sesleri mikrofon dağıtmıyor mu?
  5. M

Arkadaşlarla oyun oynarken kullanıyorum. Oturma odasın da bilgisayarım başka yerim yok. Oyun oynarken arkadaşlarıma odadaki sesler çok fazla gitmektedir. Önereceğiniz bir kulaklık varsa yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
  6. M

❌İndirim Bitti! Playstation 5 Slim Oyun Konsolu Bilkom Garantili 27.000TL(6 AY TAKSİT)

Fifa oynamak için alınır mı pc var 5070 ti ekran kartlı ps5 almak istiyorum değişiklik olsun diye kararsız kaldım
  7. M

İphone 17 mi Samsung Galaxy S25 Ultra mı

Küçük ekran telefon taşımak için kolay büyük ekran video dizi film maç vs. diğer işlemler için iyi ayrıca batarya ultra da daha önemli
  8. M

İphone 17 mi Samsung Galaxy S25 Ultra mı

Hocam eskiden android cihazlar ile ios cihazlar arasında çok fark vardı şuan ne istediğin önemli büyük ekran batarya işletim sistemi gayet iyi küçük ekran taşıması kolay ekranı iyi oled 120hz stabil arayüz şu bir gerçek iki cihaz da sizi üzmeyecektir sadece film dizi maç falan izliyorsanız ben...
  9. M

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Para iadesi gigabyte ürünlerinden aldığın da seçili ürünler arasındaysa bir miktar iade ediyor gigabyte resmi sitesinden ürün kaydı yaptırıyorsun fatura vs. resim istiyor işlemlerden sonra banka hesabına ürünün listedeki fiyatını iade ediyor
  10. M

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Arkadaşlar gigabyte cashback kampanyası devam ediyor mu gigabyte aorus x870 elite wifi ice almayı düşünüyorum
  11. M

Bilgisayarım ne kadar eder?

9800x3d konulur onun dışında ekran kartı soğutması çok iyi 5080 koysam ne olacak oyun için aşırı yeterli ekran kartı kim ne diyor bu ekran kartı ile ilgili anlamıyorum oyunlardaki ıaı değerlerini mi paylaşayım inanın çok memnunum
  12. M

Acelem yok aslın da çok fazla geçmiyorum duracağına satayım dedim bekleyeyim bir müddet olmadı
  13. M

Sağolun. Teşekkür ederim. Zaman ayırdınız.
  14. M

Pardon neye göre boş hocam yıllardır bilgisayar kullanırım 37 yaşındayım soğutması da güzel ısınmıyor tabi özellikle asus msı olacak
  15. M

Sağolun satabilirsem komple satacağım
Geri