Arama sonuçları: *

1. S

Ekstre Atlatmayı Unuttum

Heee şimdi anladım o borç bitene kadar günlük 7.3tl ama 1 ay sonunda ocak ekstresi gelince de tahmini olarak 220tl gibi bir fiyat tamamdır çok teşekkür ederim
  2. S

Ekstre Atlatmayı Unuttum

Hocam bi dk kafa karışmasın yine ekstre kesilmeden once derken tam anlamadım o kısmı
  3. S

Ekstre Atlatmayı Unuttum

Yani sonuç olarak ocak sonunda bana gelecek olan Faiz totali 6400tl yerine 6636 yuvarlak hesap 6700tl civarı mıdır
  4. S

Ekstre Atlatmayı Unuttum

Günlük %3.55 demiştiniz ya o şekilde hesapladım 6400 tl nin %3.55 i 220tl gibi bir para yapıyor
  5. S

Ekstre Atlatmayı Unuttum

6400tl 1767627237 Emin misiniz hocam gunluk 220tl Faiz yapıyor
  6. S

Ekstre Atlatmayı Unuttum

Peki şu anda bir şey yapmaz isem ocak sonunda bana ne kadarlık bir Faiz ücreti yansıyacak
  7. S

Ekstre Atlatmayı Unuttum

Tam nasıl oluyor musteri hizmetlerini aradım %4 Faiz uygulanır dedi
  8. S

Ekstre Atlatmayı Unuttum

Canlar Selam İyi Forumlar Kredi Kartımda Bu Ay 13.000 Gibi Bir Tutar Borc Vardı Asgarisini Ve Bir Kısmını Odedim 6400 Tl Gibi Bir Para Kaldı Ödenmeyen Bugün De Son Günmüş Ekstre Atlatamadım Bana Eksisi Ne Olur %4 Faiz İşleyecekmiş Bu Faiz Hergun Mu İşleyecek Yoksa Ay Sonumu Gelecek Bana Bi...
  9. S

Display Port önerisi lazım yaşadığım şehirde ki mağazalarda yok

Monitörün aynısını kullanıyorum kendi kutusunun içinden zaten display port cıkıyor
  10. S

Lego Araç Ve Set Önerisi

Bakayım teşekkür ederim
  11. S

Kalıcı Ücretsiz Epic Games "Yılın Son 2 Ücretsiz Oyunu" 🤔

Epic Games'in her gün 1 oyun bedava verdiği etkinlikte 1 Ocak bedava oyunları Total War: THREE KINGDOMS ve Wildgate oldu! 19:00'da aktif olacak. Alın Size RDR 2
  12. S

Lego Araç Ve Set Önerisi

Ocak İndirimleri Ne Zaman Başlıyor Tahmini
  13. S

Lego Araç Ve Set Önerisi

@Perfectshot06
  14. S

Lego Araç Ve Set Önerisi

Canlar Selam Masaüstü Bilgisayarımın Power İni Garantiye Yolladığım İçin Sıkılmamak Adına Lego Ford Gt Almıs Bulundum Ve Hoşuma Gitti Bu Arac Ayarında Ve Fiyat Ayarında Lego Onerileriniz Varsa Güzel Olur.
  15. S

Kasamı Toplamama Yardım Lazım

Su sekil
  16. S

Bildiğim kadarıyla bizim forumda sistem toplamaya yardım eden bi arkadasın vardı onu bulsak suler olur aslında ya
  17. S

Anakart önden pislik değil benim pz model
  18. S

Keşke dediğin kadar kolay olsa ilk bakan birisi icin varya okurken ne kadar kolay geliyor oysa
  19. S

Dostlar Selamlar Bu Yazın 5070 9800x3d li bir Sistem topladım cok sukur bir sorun sıkıntı yoktu taki son birkaç haftaya kadar genelde fivem oynuyorum ve bildiğiniz gibi 5070 200 250 watt çeken bir kart oyunda bir anda kartın watt değeri 40 50 kere düşmeye başladı eskiden 1 2 saniyede geciyordu...
  20. S

Revenge Supernova 7 Fanlı Kasa Alınır MI

Almadım Hocam Komple Tum Sistemi Sattım Sıfırdan Sistem Kurdum
Geri