Arama sonuçları: *

1. stancerolla

❌İndirim Bitti! Philips Evnia SPK9618B/38 Kablosuz Gaming Mouse 1999 TL

Alınır mı? muadil olarak önerebileceğiniz başka ürün var mı?
  2. stancerolla

Sis farı hafif kusur mu?

Ben bu haziranda girdim. Sis farlarımdan birisi patlaktı. Fakat hafif kusurla geçtim.
  3. stancerolla

Google sayfamda aldığım hata??

Robots.txt dosyanda disallow yaptığın bir url var. Bundan dolayı engelliyor. Robots.txt'yi iletebilirsen düzenleyebiliriz.
  4. stancerolla

🔥İndirim HAVIT SİTE İNDİRİMİ!

Bende var, dip ses kulaklıkta var fakat sadece rgbsi açıkken. RGB kapatıldığında dip ses olmuyor.
  5. stancerolla

Ryzen 5 7500f İçin Kule Tipi Soğutucu Önerisi Gerekiyor

İlgin için teşekkür ederim hocam, ben de detaylı bir inceleyeyim duruma göre sipariş edeyim öyleyse.
  6. stancerolla

Teşekkürler hocam, kasaya sığar değil mi bu soğutucular ?
  7. stancerolla

Abdullah Bey'in Hepsiburadada Game Garaj aracılığı ile oluşturduğu öneri sistemi satın aldım. https://www.hepsiburada.com/game-garaj-zarvix-5a-amd-ryzen-5-7500f-16gb-ram-1tb-ssd-rx9060xt-freedos-oyuncu-oem-paket-p-HBCV00009HT1GC?magaza=GarajOnline Bu sisteme takviye olarak şuanda sadece kule...
  8. stancerolla

Ana Konu 🔥Donanım Arşivi Vade Farksız Taksitli Sistemler🔥RTX 5060 / RTX 5060 Tİ / 9060 XT / RTX 5070 / RTX 5080

https://www.hepsiburada.com/zarvix-5a-amd-ryzen-5-7500f-16gb-ram-1tb-ssd-rx9060xt-freedos-tavsiye-sistem-p-HBCV00009HT1GC?magaza=GarajOnline Bu sistemi sipariş ettim. Elimde ARGB fanlı psusuz Vento VG07F var, kasa geldiğinde değişiklik yapmalı mıyım?
  9. stancerolla

Çözüldü✓ MacBook Air M1; Kapanmıyor, Fonkisyon Tuşları Çalışmıyor.

Dostum ek olarak touch id bastığın buton power tuşudur. Böyle kilitlenme durumlarında önerim o butona ortalama 10 saniye kadar basılı tutarak bilgisayarı kapatmaya zorlayabilirsin. Böylelikle terminale erişemediğin durumlarda da sorunun çözülmüş olur.
  10. stancerolla

Havit Gamenote H2002P Kroniği var mı?

2002p Modeli var bende. Kulaklık rgbsi aktifken dip ses yapıyor. Kapatıldığında sorun yok.
  11. stancerolla

Macbook m4 laptopta steam üzerinden oynayabileceğim oyun tavsiyesi

Ben de aynı durumu merak ediyorum, takipteyim :)
  12. stancerolla

Minimum bütçe ile b650 anakart önerebilir misiniz?

Muhtemelen ryzen 5 7500f koyacağım işlemci olarak. Önerebileceğiniz minimum bütçeli b650 iletebilir misiniz? Mümkünse karta vade farksız taksit yapabilen yerlerden olursa süper olur.
  13. stancerolla

🔥İndirim VENTO Neptune VG07F ARGB kasa (PSU yok) - 1620 TL

Evet hocam gerçekten. Benim elimde hiç bilgisayar donanımı yok şuanda aslında. Yavaş yavaş güzel fiyattan parça denk geldikçe alırım düşüncesi ile sipariş ettim kasayı şimdi. İlerleyen zamanlarda uyguna bulabilirsem ikinci el parçalar da dahil edip bi sistem kurmak istiyorum açıkçası.
  14. stancerolla

🔥İndirim VENTO Neptune VG07F ARGB kasa (PSU yok) - 1620 TL

Sipariş geçtim, bilgi için teşekkürler hocam.
  15. stancerolla

IPhone 15 – iOS 26 sonrası oyunlarda aşırı kasma sorunu

Bende de 15 var şuanda, ios 26'da bir bug var. Oyun oynandığı esnada bir bildirim vs geliyor ise, oyun donmaya başlıyor ve sonra asla gitmiyor sürekli kasıyor. Oyunu kapatıp tekrar açınca düzeliyor.
  16. stancerolla

🔥İndirim Fifine a 2 (mikrofon) vergi dahil 762 tl (shein)

Bu mikrofon için masa aparatı öneriniz var mı? Geldiği masa standı ile kullanmak pek mantıklı gelmiyor.
  17. stancerolla

🔥İndirim Fifine a 2 (mikrofon) vergi dahil 762 tl (shein)

Bu mikrofon için masa aparatı önerebilir misiniz? İnternette baktıklarımın hepsi aşırı pahalıydı. Hepsibuarada da https://www.hepsiburada.com/lastvoice-bm800-twitch-yayinci-condenser-mikrofon-stand-filtre-set-p-HBV00000MZ99K Böyle bir ürüne denk geldim. İçinde set olarak popfilter ve masa...
  18. stancerolla

Monitör tutucu tavsiye

North bayou nb-f80 al.
  19. stancerolla

950 tl havit h2002p iyi midir? ?

Ben kullanıyordum, memnundum gayet fakat belki bu fiyat bandına daha iyi kulaklıklar olabilir. Kulaklığın rgbsi açıkken dip ses yapıyordu.
Geri