Arama sonuçları: *

1. StrangerIX

TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

Evi yine Çin pazarına mı çeviriyosun hocam :kekw: Var mı güzel şeyler güncel aldığın Shein ve Temu'dan? Koltuk almışın onu gördüm.
  2. StrangerIX

Shein indirimli ürünler

Var mı Shein'de yeni sağlam şeyler? Bayadır girmiyordum Shein'e. Temu zaten zort benim için.
  3. StrangerIX

🔥 🔥 Büyük Şahlanış Yurt Dışı Alışverişi Artık Bitti!!!!! SON DAKİKA🔥 🔥 🔥

Gümrükten o tarihten önce geçmezse evet, yasaya tabi olursun. Tarih de 6 Şubat'tı sanırsam.
  4. StrangerIX

Ya bir yürü git :kekw: sinirim bozuldu zaten Trden alamayacağım yedek parça ne varsa çektim. Teyip baba da vergisini çekti. Afied olsun.
  5. StrangerIX

Yav Çin'den daha ucuza ürün kapatıyorduk Filistin ne alaka ya Türkiye'de de kendi safkan vatandaşın seni ayakta uyutuyor 2-3 katı fiyatına aynı ürünü kitleyip. Sen de enayi gibi zar zor ayırdığın bütçeyle 1 tanesini zor alabiliyorsun. Böyle uyutulmaya ve asıl tepkiyi göstermeniz gereken yere...
  6. StrangerIX

Biz bunu konuşmuştuk sanki hatta yalanlanmıştı. Ulan devlet :kekw:
  7. StrangerIX

🔥İndirim RTX™ 5090 WINDFORCE OC 32G 3 Fanlı 135.438,64TL VDFKSZ 6 TAKSİT

Güzel bir indirime girse yapışacağım kart da Master ICE işte bırak indirimi stoğu zor geliyor.
  8. StrangerIX

Kullanım amaçlı bakıyorum aslında da 135k gibi bir fiyata denk gelmiş olacak. Bi tık da değmez gibi geldi.
  9. StrangerIX

Sence şu yeni sistem mantıklı mı peki alıma ? 5090 için? https://www.vatanbilgisayar.com/intel-u5-245kf-rtx-5090-amp-32gb-b860m-1tb-ssd-32gb-ram.html
  10. StrangerIX

Seninle @firsatgamingx aldınız mı ekran kartlarını nedir son durum?
  11. StrangerIX

James Bond 007 Fırst Light Türkçe Çıkacak! 🔥🔥🔥

Ulan başında Türk olan ve Türkiye'de bir kısmı yapılmış oyunda bile yalvar yakar Türkçe getirtmeye çalıştık ya şaka gibi. Neyse O Türkçe'de tik görmeden inanmam arkadaş. Ayrı kıl oluyorum bu IO Interactive'e.
  12. StrangerIX

Adama yapıştırdınız bunu daha da kalkmaz bu :kekw:
  13. StrangerIX

Yardım Lianli kasa mı asus mu ? acil

Lian Li derim malzeme kalitesini beğendiğimden. Yazılım olarak da 1-2 yazılım hatası vardı bazı sürümlerde Recep Baltaş biraz düz adam olduğu için olayını biraz abarttı o videoda. Kaç senedir Strimer V2 ve Lian Li UNI FAN SL-INF'i kullanıyorum. Arkadaşa da LCD wireless fanlarıyla sistem kurduk...
  14. StrangerIX

Çözüldü✓ Kedili ev için uygun Bilgisayar Kasası önerisi

Pardon dikkat etmemişim ona. Ben olsam bütçe rahatlığından Montech alırdım direkt. Malzeme kalitesi de iyidir üstüne ekstra fan parasıyla da uğraşmazsın. Sistemin her şeyini soğutmuş olursun. Ha fazla bulursan da MSI al geç derim. 1767642342 Ayrıca uyum açısından da sorunun yok gibi. Adam...
  15. StrangerIX

8999 TL(siyah-akvaryum-6 fan): https://www.amazon.com.tr/Montech-KING-95-PRO-B%C3%B6lmeli/dp/B0CN95G1YL?__mk_tr_TR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&s=electronics&sr=1-3 8010 TL(siyah-4 fan): https://www.jumbum.com.tr/Lancool-217 8010 TL(siyah-4 fan)...
  16. StrangerIX

Benim de öyleydi. Kasayı alınca değiştirdim alta aldım kasada öyle hallettim. Öbür türlü ya merdiven olarak kullanıyorlardı ya da yatıyorlardı üzerinde.
  17. StrangerIX

INTEL U5 245KF - ZOTAC SOLID CORE RTX 5080 SISTEM - 91.409 TL

Sen iptallerin iadesini aldın mı peki para olarak? 1767555815 @firsatgamingx Sepette böyle mi gözükmesi lazım iptal için yoksa her birinin fiyatı mı yazması lazımdı?
  18. StrangerIX

INTEL U5 245KF - ZOTAC SOLID CORE RTX 5080 SISTEM - 91.409 TL

@firsatgamingx Ben de senin gibi yapıp sadece ekran kartını çekmeyi denesem mi la :kekw: İşe yararsa arkadaşa satarım temizinden.
  19. StrangerIX

Ben Lian Li Lancool III alıp ön portları aşağı koymuştum modüler olduğundan. Şu an pahalıdır ama muhtemelen. Onun sebebi de bizim sıpalar kasa üzerinden yatağa atlayıp pcyi kapatıyordu. Deli olmuştum artık :kekw: Toz konusunda yapacağın hiçbir şey yok ekstra mesh filtreli almadıktan sonra. O...
Geri