Arama sonuçları: *

1. applebilgi1

İphone 14 pro max Işık patlaması cözümü ?

şimdi iphone 16 var tanıdıgın o yapmıyor ama benim cihaz aynı ışıkta yapıyor normal fotoğrafta ona kafam takıldı 1767636300 şimdi iphone 16 var tanıdıgın o yapmıyor ama benim cihaz aynı ışıkta yapıyor normal fotoğrafta ona kafam takıldı 1767636361 gün ışıgında yapmıyor ev icinde mesela yada...
  2. applebilgi1

İphone 14 pro max pasaport kayıtlımı ?

tamamdır
  3. applebilgi1

İphone 14 pro max Işık patlaması cözümü ?

selamın aleyküm arkadaşlar iphone 14 pro max telefon aldım ışık patlama sorunu yoktu bi anda oldu anlamadım bende normalde dışarıda hicbir sıkıntı yok ama ışıgı görünce böyle yapıyor videoyu halletimde normal fotoğraf modunda vs böyle oldu bunu nasıl düzeltebilirim videodaki gibi oluyor
  4. applebilgi1

hocam bende böyle yapıyorda videoda cözdümde normal kamerada böyle yapıyor nasıl cözebilirim bi yardım etsen bilgin varsa böyle yapmıyordu
  5. applebilgi1

hocam ben takasta alım fiyatını sordugumda 50 -55 lira arasında gidiyor dedi 1767628968 cihaz sağlam ama düz modellerden bin kat iyi bende 16 vardı o bu kadar iyi degildi
  6. applebilgi1

teşekkürler cevap icin sizdemi yeni aldınız 1767628129 cevap icin teşekkürler
  7. applebilgi1

evet hocam iPhone 14 Pro Max yazıyor
  8. applebilgi1

arkadaşlar bugun 14 pro max aldım yurt dışı ama pasaport kayıtlı dedi bende emin olmak icin e devletten baktım kayıtlı cihaz yazıyor yani tr olmuş oluyor dimi Kaynak: Yolcu beraberi kaydedilen cihaz Durum : IMEI NUMARASI KAYITLI
  9. applebilgi1

İphone 16 vs iphone 14 pro max hangisi daha iyi ?

elaman babandır:kekw::kekw::kekw: 1767506725 ne boş konu acması kardeşim
  10. applebilgi1

İphone 16 vs iphone 14 pro max hangisi daha iyi ?

İphone 14 pro max mı daha iyi yoksa iphone 16 mı kamera video hangisi daha iyi ceker
  11. applebilgi1

Yurtdışı Telefonu Açılanlar/Kullananlar 2026 [Ana Konu]

ayın 10 nuna kadar acılıcak cihazlar ağ ayarlarınızı sıfırlamayı unutmayın 8 ay kullanabilmek icin
  12. applebilgi1

Yurt dışı iPhone 16 alınır mı?

ilk 8 ay kullanırım diyorsan sonra başka cihaz kullanırım diyorsan alınır
  13. applebilgi1

3 Ocak 2026 Telefonlara ne vergisi geliyor ?

Arkdaşlar 3 Ocak 2026 telefonlara ne vergisi geliyor birde yüzde kac geliyor bilgisi olan varmı ?
  14. applebilgi1

Asus, 5 Ocakta ZAM yapıyor!!

Zamlı Tarife 2026 Loading...
  15. applebilgi1

Yılbaşı indirimi olacak site varmı?

yarın zamlı tarife başlar
  16. applebilgi1

Telefonlarda Zamlı Tarifeye ne zaman gecilicek ?

ZAMLI TARİFE :kekw::kekw::kekw: 1767166266 fiyatlar artmadan al hocam bence
  17. applebilgi1

anlamadım hocam
  18. applebilgi1

Telefonlarda Zamlı Tarifeye ne zaman gecilicek telefonlara bi zam gelicekmi yoksa standart mı kalıcak
Geri