Arama sonuçları: *

1. variares d d

Araba aküsü hakında bilgi

akü almam gerek ve uygun fiyat akü buldum. tofaş SL 1992 model araca 90 amperlık akü montajı uygunmudur ve sarj dinomosu yeterlı sarj edebilir mi ? tofaşcı arkdaşlar yardımcı olabılır mı ?
  2. variares d d

Zirkonyum hakkinda deneyimi olanlar

merhabalar dislerimde mine hipolazisi denen bir hastalik var. yillardir kanal tedavisi veya dolgu yaptiriyorum. antalyada yasiyorum akdeniz universitesi dis hekimligi bolumunde tedavilerimi oldum ve zirkonyum kaplama icin tedaviye basladik agzimda gecici kaplama var ve hic memnun degilim ve...
  3. variares d d

S23 ULTRA 7.0 update geldi

Benim kamera ile pek işim yok bilmiyorum varmıydı reis
  4. variares d d

bak 1745867870 tesekkurler reis 1745867882 hayirli olsun bro
  5. variares d d

s23 ultra cihazima an itibariyla guncelleme geldi arkdaslar sizde kontrol edebilirisniz
  6. variares d d

Msı 3080 hdmı dan gorruntu vermıyor

merhabalar ekran kartım yenı msı 3080 suprım x asıl monıtorum DP ıle baglı 2. ekrana hdmı kablosu cok uzun oldugu ıcın hep onu kullnıyordum ekran kartını yenı aldım DP portları hepsıdne goruntu verıyor hdmı dan goruntu vermıyor acaba bozuk mudur yada bır ayarı falan mı bılgısı olanlar yardımı...
  7. variares d d

Anakart ve Kasa Bağlantı Yardımı

dostum anakart kıtapcıgını kontrol et luten bu kadar cok seyı kımse anlatmaz herhalde
  8. variares d d

Gıgabyte 3080 kartı cok ısınıyor

kapagi acikkende birsey degismiyor yaptim onu knka 1743794871 sadece bios u gucelle diyor guncelmi bir kontrol edecegim
  9. variares d d

zaten uzun yillar once belki 5 yil once mediamarkta indirimde iken almistim 1050W yillarca gotursun diye ama iste 80 gold sertifikasi oldugu icin guvenmistim ama suan suphelenmiyor degilimi bro siteye bi bakayim tesekkurler
  10. variares d d

psu nun gucunun yetıp yetmedıgını nasıl bılırım ornegın 1050 yerıne 600 wat olsa sıstem kapanır mı ? daha oncede arkdaism bu macunbu kullanmis acip baktigimizda hic akmamisti 1743794193 ekran kartinin bi anda 20 derece sicaklik arttirmasi normal midir normalde oyun acilinca 1 veya 2 ser...
  11. variares d d

COOL MASTER new edıtıon vatan pc de satılan kullandım termal pedlerde degsıtı sıcaklıkda bır etken olmadı bırde sıcaklık bır anda cıkıyor ornegın 50 derece ıse pub acılır acılmaz bır anda 75-80e cıkıyor noramlde yavas yavas yukselmesı gerekıyor dıye bılıyorum 1743793975 bakımı arkdasım yaptı...
  12. variares d d

merhabalar ekran kartım gıgabyte 3080 10gb versıyonu termal macunlar yenı degıstı bosta calısırken bıle 50 den asagıya dusmuyor pubg de 85 den asagıya nadıren dusuyor frısby 80 bronz setrıfıkalı 1050 W psu var acaba bununla ılgısı olabılır mı arkdasımdan 3070tı odunc aldım normal calısıyor...
  13. variares d d

En kolay scehengen veren ülke ?

Anladım knka teşekkürler, bunu bilmiyordum
  14. variares d d

Öyle reis euro uçuyor ben su yüzden yunanistan istedim her gördüğüm Türk yunanistan da adalarda tatildeydi ondan düşündüm yani kolay vize verirler diye
  15. variares d d

Yunanistan icin antalyaya yakin bir sikret üzerinden basvuru yapılıyor o yüzden yunanistan üzerinden başvurayım diyorum ben , yeşil pasaportlh olduğun için şanslısın
  16. variares d d

Macaristanı da çok duydum, hem konumu daha iyi diğer ülkelere giriş çıkış yapmak kolay da macaristana nasılsın başvuru yapılıyor araştırmam gerek
  17. variares d d

S23 ultra gafanti yapmadı hukuki adımlar nelerdir ?

Kasada hiçbir şey yok Sadece alt tarafta sim kart olduğu yerdin ustunde kalem ucu kadar ezik var o kadar
  18. variares d d

Teşekkürler
  19. variares d d

Sonuç olarak kendimi nasıl ispatlarım reisim hakim demivek mi rapor ortada benim kendimi ispatlamam lazım değişim ucreti 9400 diyorlar ben asgari ucret ile çalışıyorum
  20. variares d d

S23 ultra cihazım var . Ekranda ölü pixel var servise verdim garanti dışı darbe var demişler , servis darbe olup olmadığıni nasıl anlıyor da benim cihazım düşmediği darbe almadığı halde garanti dışı dediler , nasıl bir yol izliyebilirim THH başvurmak istiyorum orada kendimi nasıl...
Geri