Arama sonuçları: *

1. kivircix

❌İndirim Bitti! Bitfenix Cube v2 240 Siyah ARGB 240mm İşlemci Sıvı Soğutucu 1999TL Beyaz da 1999TL

1300-1400rpm'ler yüksek değil mi? Ben 120mm fanları 700rpm 140mm fanları 550rpm'de sabit çalışacak şekilde ayarladım, kasa yerde olsa hiç ses duyulmaz ama yanımdayken çok sessiz ortamda doğal olarak duyuyorum.
  2. kivircix

❌İndirim Bitti! Bitfenix Cube v2 240 Siyah ARGB 240mm İşlemci Sıvı Soğutucu 1999TL Beyaz da 1999TL

Bios'taki pompa devir ayarlarıyla oynamadıysanız eğer standart olarak tam hızda çalışıyor olması lazım hocam.
  3. kivircix

3700-5150 aralığı çok fazla. Bende aio_pump soketi mevcut ve pompa devri 5300-5550 arasında gidip geliyor. OPT soketi ne işe yarıyor bilmiyorum. Belki o sokete göre devir aralığının bu kadar fazla olması normal olabilir ama bana pek normal gelmedi.
  4. kivircix

❌İndirim Bitti! Xiaomi Robot Vacuum X20 23.999 TL

Çekiş gücü yeterli hocam. Evde halı varsa eğer uygulaması üzerinden halıları işaretliyorsunuz. Halının üzerine geldiğinde süpürme hızını en üst kademeye getiriyor, silme modunda da halının üzerine geldiğinde silme işlemini durdurup paspasların halıya sürtmesini önlemek için paspasları yukarı...
  5. kivircix

PULL&BEAR VE BERSHKA YILBAŞI İNDİRİMLERİ! 1 OCAK 19:00

Saat 18.59'da ödeme adımında sayfayı yeniledim ve siparişi geçtim. Yaklaşık yarım saat önceden almak istediğim ürünleri sepete atmıştım.
  6. kivircix

❌İndirim Bitti! Xiaomi Robot Vacuum X20 23.999 TL

Fiyat 6 taksitle birlikte süper. Robot süpürge alacaksanız ilk önceliğiniz bu model gibi saç dolaşmasını önleyen fırçaya sahip modellere bakın. Yaklaşık 1-1.5 senedir X20+ modelini kullanıyoruz, çok fazla saç dolanıyor ve temizlemesi uğraştırıyor.
  7. kivircix

❌İndirim Bitti! NEXTSTAR 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV 27.499₺

Ses 30'un üzerindeyken yapıyor. Servis sesi engelleyici yalıtım malzemesi yapıştırdı ama fayda olmadı. Bundan dolayı TV'nin sesini hep 20'de kullanıyorum, ses sisteminin seviyesini ihtiyacım kadar arttırıyorum.
  8. kivircix

🔥İndirim Gürgençler Apple'da aksesuar fırsatları 6 Taksitle (Stok ve yeni ürünler geliyor)

Kontrol ettiğiniz site/yazılım güncel değil. 2 saat önce şansa denk geldim ve satın aldım 2m versiyonu.
  9. kivircix

Benim kullandığım model Modart'ın inceleme videosundaki Cube1 modeli bu arada. Cube2 modelinde fanları değiştirildi. Radyatör ve pompada değişiklik var mı bilmiyorum. Thermal grizzly kryonaut kullanıyorum, kutudan çıkan termal macunu hiç kullanmadım ondan dolayı yorum yapamayacağım.
  10. kivircix

Modart'ın videosu öncesi aklımda hep Arctic LF II 360 vardı ama benim aldığım dönem aralarında %40'lık fiyat farkı mevcuttu. Borusunun örgülü olması güzel, malzeme kalitesi genel anlamda iyi. Cpu bloğunun şeffaf olması da çok şık ve ben x markayım diye bağırmadığından dolayı tercih ettim. İyi ki...
  11. kivircix

360'lık versiyonunu 5700x3d işlemcimle kullanıyorum. İşlemcimde UV mevcut; boşta 32 derece, oyunda (cs2-gta5) 46-49 derece arası takılıyor. Fanların hepsi her derece için sabit ve 700rpm'de çalışıyor. Pompası ilk başlarda sesli çalışıyordu fakat zamanla sesi azaldı. Buna ek olarak standart...
  12. kivircix

🔥İndirim JBL Tune 570BT 829,90 ₺

520bt gün içinde tekrardan stoğa girdi mi takip eden var mı?
  13. kivircix

🔥İndirim Logıtech G PRO X 2 Lightspeed Kablosuz Oyuncu Kulaklığı 10.749 TL !

Katılıyorum, özellikle taksitle alınacaksa bu klasmanda nova pro wireless ilk tercih olmalı.
  14. kivircix

❌İndirim Bitti! NEXTSTAR 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV 27.499₺

Kullandığınız web tarayıcı uygulamasından dolayı yaşanıyor olabilir. Netflix, prime video vb. uygulamaları kullanıyorum böyle bir şey yaşamadım hiç.
  15. kivircix

🔥İndirim ETAP 2400W Fön Makinesi 139 TL

Satıcının sayfasında birçok saç kurutma makinesi 139tl. Toplu iptal gelir
  16. kivircix

🔥İndirim ETAP 2400W Fön Makinesi 139 TL

Fiyat hatası olabilir
  17. kivircix

Yardım Airpods pro 2 mi pro 3 mü aradaki farka değer mi

Ben kulağımı ağrıtacak düzeyde sesi arttırmıyorum. Genelde %35-%50 aralığında takılıyorum ve yeterli oluyor. F30'un 600w'lık harman kardonu varsa aynı dengeyi yakalarsınız. G20'deki harman ise eğer sorun değil tatmin eder. Ses profili hakkında youtube'daki incelemelerden daha fazla bilgi...
  18. kivircix

Yardım Overclock için yardım!

Hocam ekran kartı ve işlemci için bahsettiğim undervolt ayarlarını tutturursanız en son işlem olarak BIOS'tan fan ayarlarını manuel'e alıp fan devirlerini biraz daha düşürüp sistemin daha sessiz çalışmasını sağlayabilirsiniz. Zaten uv ile sıcaklıkları düşürdüğünüzden dolayı fanların devrindeki...
  19. kivircix

Yardım Overclock için yardım!

9000 serisi destekliyorsa eğer PBO Tuner 2 ile undervolt yapabilirsiniz. Ekran kartına da aynı şekilde msi afterburner üzerinden undervolt yapabilirsiniz. Hem performans açısından kaybınız olmaz hem de 5-10 derece civarında sistem soğuk çalışır. Direkt olarak video linki koymuyorum, birkaç video...
  20. kivircix

Yardım Airpods pro 2 mi pro 3 mü aradaki farka değer mi

2 aydır pro 3 kullanıyorum. Öncesinde hiç airpods (apple) ve anc'li kulaklık kullanmamıştım. ANC arkada kısık seste bir şarkı yada video açıkken mükemmel, hiçbir şey çalmıyorken ise iyi ama kusursuz diyemem. Pro 2'ye göre şeklini değiştirmişler, incelemelerden gördüğüm kadarıyla kulakta daha...
Geri