Arama sonuçları: *

1. FunnFrell

🔥İndirim AMD R5 7500F-RTX 5060-A620M-1TB M.2 SSD-16GB RAM | 38.999TL (3-6 TAKSİT)

40 bine kadar başka sistem önerisi olan varmı
  2. FunnFrell

🔥İndirim Dream D20 Robot Süpürge 🔥13.999₺

Robot süpürgenin amacı zaten pratiklestirmek arkadasinda dolandıktan sonra bı anlamı kalmıyor 😁 ben 1 2 ayda 1 boşaltıyorum
  3. FunnFrell

🔥İndirim Dream D20 Robot Süpürge 🔥13.999₺

Haznesiz robot süpürge almayı mantıklı bulmuyorum
  4. FunnFrell

🔥İndirim Vatan seçili dji drone indirim

Ben zaten sürekli çeken biriyim aslında ödünç alıyorum o yüzden direk kendimi tatmin edecek birsey almayı düşünüyorum bütçeme göre 😁
  5. FunnFrell

Evet şuan yok birazda Flipe kaydım aslında 😄
  6. FunnFrell

30 bine kadar hangi dronu almalıyım ?

7. FunnFrell

Bataryada lazım ya tek imkanı yok yetmez 😁
  8. FunnFrell

merhaba 30 bin bütçem var hangi dronu önerirsiniz ? neo 2 şuan satışta ülkemize geldi.flip ile arasında kaldım aslında.neo 2 yi bekliyordum ama şuan flipn rc2 kumandalı versiyonu 30 bine düşmüş.ekranlı kumanda kullanım açısından çok rahat oluyor. baya kararsız kaldım :) flipin avantajı kamera...
  9. FunnFrell

🔥İndirim 12li Oto Yıkama Seti 150TL

Çok iyi fiyat varsa buz çözücüde alayim 1765735974 2 li buz çözücü plusa özel 87 lira https://ty.gl/0mf7oqqplej20
  10. FunnFrell

❌İndirim Bitti! Calvin Klein 3 EVA RUNNER MESH Erkek Spor Ayakkabı 43(42) NUMARA 1299₺

Sorsan Dünya markası bı ton paraya ürün satan marka.yaptigi ayakkabı modelleri Kinetix seviyesinde.
  11. FunnFrell

Öneri 16-17 bin bandında telefon önerisi arıyorum

Yurtdışı prova 7 pro düşündük aslında ama tr cihaz bulursak bakalım demiştim
  12. FunnFrell

Öneri 16-17 bin bandında telefon önerisi arıyorum

16-17 bin bandında telefon önerisi arıyorum hangi cihazları önerirsiniz acaba
  13. FunnFrell

❌İndirim Bitti! Lenovo 320hz IPS monitör 6049₺

valla fiyat çok iyi 1080 165 180 leri 4 k dan düşünürsek
  14. FunnFrell

🔥İndirim 🔥DJI Neo - 4K Drone 12 Peşin Fiyatına 6 Taksit (8.499TL)🔥

Bende bekliyorum 1764790246 Bende bekliyorum gelsin alacağım direk
  15. FunnFrell

ben bu piyasayı bırakacaklarını sanmıyorum.şuan yarıştıkları rakipleri bile yok nerden baksan.amerika yasakladı diye böyle bir karar alacağını sanmıyorum.avrupa yeter satışlarına.
  16. FunnFrell

Neo 2 bekliyorumm 😁
  17. FunnFrell

Yardım Geforce nowmu mantıklı xbox game pass mı

Ben çok aşırı oyun oynuyan birisi değilim 100 mps hız var rx590 3600 işlemci 16 GB RAM 2k monitör var benim için 2 günde bir stres atmaya yetiyor zaten belirli oyunlar işimi görüyor
  18. FunnFrell

Aynen hocam o şekildeymis bende sistem var o yüzden gamepass alacağım Sistem var internette yeterli seviyede benim o yüzden gamepass alacağım illaki gecikmeler olur o riske zaten giremem hocam teşekkür ederim
  19. FunnFrell

Bunu bilmiyordum iyi olduğu öğrendiğim teşekkür ederim
Geri