Arama sonuçları: *

1. Emre_kymk

125cc motorla 800km yol yapılır mı

benim motorum su soğutmalı hocam motoru dinlendirmek gibi bi gayem olmadı ki yaz ayında çıkmıştım bu tura. Voge r125 kullanıyorum Allah nazarlardan saklasın hiçbir sorun olmadı. Yağına (varsa) suyuna seviyelerine dikkat ettikten sonra sizin de bir şey olmayacağına eminim. Ama bu havada 800 km...
  2. Emre_kymk

125cc motorla 800km yol yapılır mı

Yapılır hocam elbette yapılır ben 125cc ile 500 kmyi devirmiştim bi günde. Oturma organınızın ağrıması dışında endişelenmeniz gereken yegâne şeyin hava sıcaklığı olduğu kanaatindeyim. Gerçi bu mevsimde hava 'soğukluğu' demek daha doğru olur.
  3. Emre_kymk

Öneri 250nk ve 250sr hangisini tercih edersiniz?

Aslında tarz meselesi ama ben şahsen 250nk tercih ederdim çünkü 2 motoru da kullanan arkadaşım var ve 250sr'ın grenajlarından daha fazla gürültü geliyor ancak 250nkdan öyle bi zırıltı gelmiyor. Çok mu berbat elbette değil ama benim için tercih meselesidir zira ben de racing seviyor olmama rağmen.
  4. Emre_kymk

Cs2 güven faktörü nasıl düzeltilir?

Girdiğin bilgisayarda cs dışında oyunlar da fazlasıyla oynuyorsan bu sorun oluyor hocam. Özellikle internet kafede hesabını girip cs oynuyorsan bidaha evde de girsen güven faktörün düzelmiyor. Aynı sorunu yaşıyorum ve tek sebebi bazen csyi internet kafede oynamam. Ayrıca pcde arkada çalışan bir...
  5. Emre_kymk

Sıvı Soğutmanın akan sıvı sonucu oluşan sorun

Sıvı temasında tamamen kurutmadan elektriğe takarsan cihazın diğer komponentlerine de zarar verebilir bence garanti olması açısından en azından 48 saat beklesen daha iyi olur.
  6. Emre_kymk

Steam Dışı 203Gb Alan Var Ve Silemiyorum Yardım

sen bir de muhtemelen windowsun yüklü olduğu pcnin ana diskine steam oyunlarını yüklüyorsun dolayısıyla steam harici dosyalar hayli fazla o yüzden öyle gözüküyor. 50gb zaten windowsun kendisi var bildiğim kadarıyla lol ve valorant oyunları da az yer kaplamıyor. Onun haricinde microsoft office...
  7. Emre_kymk

kardeşim eskidendi o. Şimdi steam oyun indirirken elektrikler bile gidip gelse steam tekrar açtığında kaldığı yerden devam ediyor. Eğer iptal edersen de o zaman yüklediği kısmı siliyor kim yazdıysa sağlam kolpa sıkmış. Steam dışı yazan her şey steamdeki oyunlar dışındaki tüm programlar işletim...
  8. Emre_kymk

'steam dışı' dediğin alan steam oyunları haricinde bilgisayarında yüklü olan her şey anlamına geliyor. Steamden zaten silemezsin.
  9. Emre_kymk

İphone Kararsızlığı ?

Bütçen varsa iphone 17 al ama bütçe kısıtlıysa 16E çok güzel telefon öneririm. Ancak varsa bütçe 17 veya 16 pro al.
  10. Emre_kymk

Öneri 120.000 TL aşmayacak A1 uygun sıfır motosiklet önerir misiniz?.

Valla hocam voge buna kesinlikle el verişli. 125cc kullanan arkadaşlarım arasında hondadan sonra en az titreyen motor bendeki şu anda. Dekor olarakta özellikle grenajlarında bulunan ekstra aydınlatmalar çok hoş gözüküyor prosofinin inceleme videosunu izlerseniz (ilk attığı videoyu izleyin...
  11. Emre_kymk

The witcher 3 complete edition alinir mi sizce ?

DLSS ayarlarını kontrol et default olarak dlss açık geliyor tamamen kapat.
  12. Emre_kymk

Normal değil. Ekran kartın nvidia ise driverları kontrol et birde nvidia app üzerinden oyunu optimize et seçeneğini kapat. Yine düzelmezse nvivida denetim masasında ayarları '3D uygulamanın ayarları yönetmesine izin ver' olarak değiştirmelisin. Ekran kartın AMD ise maalesef bilmiyorum AMD...
  13. Emre_kymk

Microsoft Hesabı çalınması

2 faktörü nasıl bypass etmiş olabilirler hocam cidden merak ediyorum. Yani ben authenticator kullanıyorum rahatım diye düşünüyorum telefondan onay vermeden açılmıyor ama cidden nasıl ?
  14. Emre_kymk

Kardeşim, modem ayarlarından bilgisayarımın ethernet bağlantısını kesti

Olabilir hocam aygıt özelliklerine girerseniz hata kodu verecektir donanım arızası da olabilir.
  15. Emre_kymk

Kesinlikle DLCleri ile birlikte almanızı öneririm hocam hikayeyi etkilemiyor pek ama oyuna fazla fazla içerik katıyor. Özellikle RPG oyunlarını seviyorsanız ve witcher 3 oynamadıysanız min 250 saat potensiyel görüyorum.
  16. Emre_kymk

o zaman şu şekilde dene, aygıt yöneticinden lan driverını bul, aygıtı devre dışı bırak bir kaç dk bekle ve yeniden aç. Benim de başıma geldi ve pcyi resleyince bile düzelmemişti bu şekilde driverı kapatıp açınca düzeldi. Deneyip yaz duruma göre kendi evimde modem arayüzüne girip sorununu çözmeye...
  17. Emre_kymk

Microsoft Hesabı çalınması

kurtarma telefon numarası olarak kendi numaranı ekle o şekilde kurtarma maili değiştirmeye çalış hocam. Veya ekleniyorsa 2. bir kurtarma maili ekleyip eskisini o şekilde kaldırmaya çalış.
  18. Emre_kymk

Usbnin birine modemin ayarlarını cfgyi yedekleyebiliyosun. Yedeği al bir de telefondan wifiden bağlanıp modem ayarlarına gir iss'ye bağlanmanı sağlayan mail gibi bi kullanıcı adı ve şifrenin yazılı olduğu sayfa var oranın ssini al ardından modemi komple fabrika ayarlarına döndür. İster yine...
  19. Emre_kymk

YARDIM EDİN GPU KULLANIMI DÜŞTÜ.

O zaman muhtemelen windows updateler ile alakalı bir sorun hocam ayarlarda güncellemeyi geri almaya çalış başka bi yöntem aklıma gelmiyor oyuna ve veya windowsa güncelleme gelmesini beklemelisin. Belki nvidia da durumun farkına varıp düzeltir daha son gelen nvidia güncellemesinde witcher 3...
  20. Emre_kymk

Modemin ayarlarında bağlı cihazlar bölümünde pc gözüküyorsa ordaki ayarları kontrol et tam nasıl yapılıyor ben de bilmiyorum ama aynı modem bende de var eve çıkınca bakıp bulmaya çalışacağım.
Geri