Arama sonuçları: *

1. oaK´

Yurtdışı Telefonu Açılanlar/Kullananlar 2026 [Ana Konu]

eğer süre varken yılbaşına girdiğimize bu muhabbetlerle uğraşmayacaksak ben kalan 4 ayı yılın ortasında bekleyip devam edeceğim hazirandan eylüle kadar fln
  2. oaK´

Yurtdışı Telefonu Açılanlar/Kullananlar 2026 [Ana Konu]

byler ben aralıtka aldım yani telefon kapanmadı hiç geçen hafta 120 gün süre bildirimi geldi benim yapmam gereken bi şey var mı? kalan süreyi mi kullanacağım yoksa ocakta benim sürede mi sıfırlanacak
  3. oaK´

İphone 11 pro alınır mı

pil değişimi 4k
  4. oaK´

Gta 5 almayı düşünüyorum

iki cihan bir araya gelse gta 5 online kapanmaz bedavadan para yapıyorlar
  5. oaK´

Yurtdışı iphone 17 nereden alınır?

evden çalışıyorum o yüzden benim için pek sorun değil + yedek telefonum var + yurtdışına çıktığım vakit oradan hat almayı planlıyorum yurtdışı hat takarsanız kayıt yaptırmanıza gerek kalmıyor o tarz bi şey yapacağım büyük ihtimal ama olmazsada sorun değil benim için
  6. oaK´

düz 41kya aldım daha ucuzada vardı sahibinden de ama amerikan modelmiş hiç uğraşmak istemedim 1767096272 evet istanbul
  7. oaK´

cihazda bi sorun yok gibi pili baya iyi gidiyor kutusunu ben açmıştım ek kontrol varsa yaparım ama
  8. oaK´

evet çift fiziksel, aslında işime geldi e sim ile uğraşmama gerek kalmadı, ama yurtdışına çıkınca e sim kolay olacaktı o sıkıntı oldu biraz da trade ile değişirim heralde bilemedim apple intelligence dışında bi eksiği yok gibi 1767095937 mahalledeki telefoncudan aldımda seri numarasından belli...
  9. oaK´

çoktan aldım bile yardımlarınız için saolun p*ç çin iphone u satmış apple intelligence falan yok iade de almıyor
  10. oaK´

Yurtdışı iphone alacağım dikkat etmem gereken konular nelerdir?

nasıl hocam memnun musun? açıklamada çift fiziksel sim ZA model yazıyordu bu arada güncelleme ve destek konusundan kastın nedir updateler 1 ay fln geç mi geliyor
  11. oaK´

Yurtdışı iphone alacağım dikkat etmem gereken konular nelerdir?

hocamlar 25kya 90 pil 15 pro buldum siyah, sadece telefon kutusu vs yokmuş dikkat etmem gereken şeyler var mı alırken? mağazadan alacağım 2. el
  12. oaK´

atar mısın hocam
  13. oaK´

hocamlar yd iphone 17 almak istiyorum, istanbuldayım ancak nereden alsam bilmiyorum. Önerdiğiniz veya bildiğiniz bi yer var mı?
  14. oaK´

Max 30k telefon önerisi

Selamlar arkadaşım için gerekiyor ikinci el veya yurtdışı olmayacak 30kyı geçmemesi gerekiyormuş
  15. oaK´

❌İndirim Bitti! 🔥Spigen USB-C to USB-C 1 Metre Kablo 60W 94TL🔥

şöyle yüksek hızları destekleyen uzun ömürlü bi kablo arıyorum var mıdır? örgü kablo falan applelar ile uyumlu
  16. oaK´

İphone 16e sepete eklememe sorunu

link var mı
  17. oaK´

Ücretsiz logo yapma uygulaması

recraft.ai
  18. oaK´

Öneri Max 40k laptop önerisi gerekiyor

hahah, inşallah hocam
Geri