Arama sonuçları: *

1. B

RTX 5060 8gb VS Powercolor RX 9060 XT 16 GB

Başka konuda oyundan attığını hata aldığınızı yazmışsınız. Hiç yardım almayı denediniz mi? Bir kartı, markayı kötülemek sizin için bu kadar basit mi? Bir şeyler kurcalamış olmanız gerekli ki atıyordur ya da yazılımsal bir hata vardır. CW dışında kartlarda şansa bağlı olarak bir hata çıkma...
  2. B

RTX 5060 8gb VS Powercolor RX 9060 XT 16 GB

Sebebi nedir? Bu tür yırtık dondan fırlar gibi aldım pişman oldum, kart çöp almayın diyen tiplere ayar oluyorum. Sebebini ve kanıtını gösterdiniz mi? Herhangi bir çözüm aradınız mı? İnsanlara fikir verirken bu şekilde cins olmayın.
  3. B

PAPARA AÇILACAKMI,AÇILDIMI?

Açmak istediğim bir konuydu ve az önce düşündüm, baktım açılmış. Spotify bağlayacağım tekrar eğer kullanan varsa cashback veriyorsa lütfen belirtin.
  4. B

R7 9800x3d ve RTX 5070 sistemde Valorant'ta gecikme ve input lag sorunu

Psikiyatrist değiştirmeyi denediniz mi? Bana kalırsa da psikolojik gibi duruyor. Kendiniz söylüyorsunuz denemediğim yöntem yok diye.
  5. B

🔥İndirim RTX™ 5090 WINDFORCE OC 32G 3 Fanlı 135.438,64TL VDFKSZ 6 TAKSİT

Biz değil ki kendi kendine yapıyor. Ben özellikle istedim 🔥Sıcak Taksitler🔥 kategorisi açılsın diye ama pek talep görmedi. Akakçe'den kartın 1 yıllık fiyatına bakıyorum ama sorsan link atın daha iyisini der.
  6. B

🔥İndirim RTX™ 5090 WINDFORCE OC 32G 3 Fanlı 135.438,64TL VDFKSZ 6 TAKSİT

Geldi yine bizim 6-9 taksit canavarı
  7. B

AMD R5 7500F - RX 9060 XT - B650M - 512GB M.2 SSD - 16GB RAM - 40.999 TL

Sadece ssd özelleştirmesi ile alınıp sonradan ekleme yapılması daha mantıklı duruyor bana kalırsa.
  8. B

Yani? 3-4 lira sizin için bir şey olmayabilir fakat son indirimleri kaçırmış birisi en azından 3-4 lira aşağı satın almış olur. En azından 6-9 taksit diye diye bam bam bağıran arkadaş gibi kazık paylaşmamış, fırsat paylaşmış.
  9. B

İşlemci ısınma problemi R5 7600X

Böylece kasanın içi toz olmuyor bunu daha önce neden düşünemedim...
  10. B

Kasadaki tüm hava dışarı atılacaksa içeriye hava nereden girecek?? Nerede hava sirkülasyonu
  11. B

Sıfırdan montaj yapın ve dikkatlice montajlayın. Başka bir şeyler alakası olması ihtimali çok az
  12. B

Fiyat bir daha bulunmaz bence. 2.300 TL daha verilip MSI 1TB yapılmalı.
  13. B

İşlemci soğutucuyla alakalı bir şey. Çok basit soğutması gerekiyor. Montajı kendiniz mi yaptınız? O derecelere çıkmasının imkanı yok. Macunu ben sürdüm demişsiniz büyük ihtimalle montajı kendiniz yaptınız. Soğutucuyla işlemci arasına temas eden koruma bandını çıkarttınız mı?
  14. B

Sistemimi satıcam yardımcı olur musunuz?

25 üstü verilmez bence Giriş seviyesinin de girişi gibi bir şey olmuş bu
  15. B

Hepsiburada doa raporlu monitör

Aynı monitörü tekrar alabilmeniz için size sadece o ürün için kupon tanımlıyorlar diye biliyorum. Mh'ye sorup bilgi alabilirsiniz. Aynı monitörden memnunsanız tekrar satın alırsınız.
  16. B

❌İndirim Bitti! Asus Rog Xg27aqdmg 2k Oled Monitör 23.682₺(Amazon Depo)

Sırf Hz açısından bakıyorsanız hiçbir farkı olmaz. Güle güle kullanın. Sorunsuz çıktığı sürece hiçbir fark görmezsiniz.
  17. B

❌İndirim Bitti! Asus Rog Xg27aqdmg 2k Oled Monitör 23.682₺(Amazon Depo)

Hayırlı olsun. Dün sanırım diğer monitörü kaçırmıştınız yanlış hatırlamıyorsam. Geldiğinde güncelleme yapar mısınız?
  18. B

HAWK Kaç Riot Point veriyor ?

Ben de oynamıyorum 1 yıldır zaten. 1 2 hafta önce bir arkadaşımın isteğiyle rankedda trollemek için başladık tekrar
  19. B

HAWK Kaç Riot Point veriyor ?

Çok vermişler bu neymiş bunun için değmez bile
Geri