Arama sonuçları: *

1. Calidelly

Mouse-Klavye donması anlık

Eski sürümü yükledim ama ekran kartı driveri değil sanırım sorun düzelmedi yine donuyor mouse
  2. Calidelly

AMD driverlarından en stabil olanı hangisi olabilir neyi yüklemeliyim acaba
  3. Calidelly

Ekran kartı sürücüsü mouse'a etki eder mi? ya beni kararsız bıraktın şimdi silicem var mıdır böyle bir sebebi bir bilgisi olan varmı?
  4. Calidelly

AMD kullanıyorum ekran kartından dolayı yapıyor olabilir mi bunu dump dosyasını okumayı anlasam bakıcamda onunla alakalı bir sebep değildir heralde inşallah
  5. Calidelly

Yardımcı olabilecek biri var mı rica etsem, spam gibi oluyor ama kusura bakmayın yükseltmem doldu..
  6. Calidelly

Oyundayken mouse dondu ve yine DPC_Watchdog_Violet hatası verdi...
  7. Calidelly

Bir kaç gündür mouse donmasından fena şekilde sıkılmış durumdayım anlık donmalar yaşıyorum 3-5 saniye yeri geliyor daha uzun az önce sinirle usblerri falan çıkarttım mavi ekran hatası aldım ama ben okumayı bilmiyorum mavi ekran hatalarını bilen yardımcı olursa sevinirim. Umarım bir çözüme...
  8. Calidelly

Akko Monsgeek M1 V5-SP VİA Bazen çalışmıyor.

Arkadaşlar merhaba tuhaf bir sorun yaşıyorum, klavyeyi alalım 1 ay olacak ama bazen kendi kendine ışıkları falan yanıyor olmasına rağmen tuşları basmıyor çıkartıp takınca kabloyu kendine geliyor bunun sebebi ne olabilir? Hiç olmadık zamanda bir anda iptal ediyor kendini ama dediğim gibi ışıkları...
  9. Calidelly

Klavye önerisi önemli.

Tamam kuruldu sonra ki adımlara bakıcam :D
  10. Calidelly

Klavye önerisi önemli.

https://forum.donanimarsivi.com/konu/monsgeek-m1-v5-via-parlaklik-arttirma-ve-signalrgb-destegi.1080972/ şu olay çarptı gözüme ama program yüklenmiyor bende nedense :D
  11. Calidelly

Klavye önerisi önemli.

Tamam kafam sonradan bastı :D Burada yapılması önemli olan ayar var mı peki? Kullanan biri olarak..
  12. Calidelly

Klavye önerisi önemli.

Çok acayip Json dosyasını sadece metin olarak açıyor nasıl incek bu :D
  13. Calidelly

Klavye önerisi önemli.

Arkadaşlar selam, klavyeyi aldım ve şuanda onunla yazıyorum. Öncelikle öneriniz için teşekkür ederim. Bu klavyenin uygulaması vesaire var mı ? Klavyede sanki bir tık gecikme var gibi çözemedim. Güncelleme, uygulaması vs. varsa onlarıda yapayım diyorum yardımcı olacak var mı?
  14. Calidelly

Klavye önerisi önemli.

Switch konusunda fikrim yok en iyisi nedir en kötüsü nedir o yüzden öneri istemiştim aslında 😂
  15. Calidelly

Klavye önerisi önemli.

Akko'yu aldım hayırlı olsun.. Switch ve keycap önerisi var mıdır?
  16. Calidelly

Klavye önerisi önemli.

Yok vatandan da hüsranla çıktım en iyisi sipariş vereyim ben 😂
  17. Calidelly

Klavye önerisi önemli.

Apex 7 almayı düşünsem ne dersiniz direkt olarak vatandayım şuan 😂
  18. Calidelly

Klavye önerisi önemli.

Şuan alma kısmına geçtim ama 5.5 a yakın geliyor taksitlendirme ile birlikte ve kafamda fena soru işareti oluştu, razer blackwidow 3 tkl sanırım vatanbilgisayardan alsam benim işimi görmez mi? Bir bakar mısın direkt gidip alayım yarı yarıya geliyor neredeyse.. 1751822979 Birde vatandan...
  19. Calidelly

Klavye önerisi önemli.

Onada baktım ama attack sharkların çoğunda kronik sorun var falan yazmışlardı yanlış hatırlamıyorsam, o yüzden mchose ve m1v5 arasında kararsızım
  20. Calidelly

Klavye önerisi önemli.

Klavyeyi alayım mı son bir cevap bekliyorum, tam klavyeden 75 e geçicem umarım pişman olmam. Al dediğin an alıyorum :D Bunu yazarken de bir yandan https://www.gaming.gen.tr/urun/611541/mchose-g98-pro-98-rgb-kablosuz-hotswap-siyah-mor-mekanik-gaming-klavye-mc-g98s-3/ bu klavyeye bakıyorum :D
Geri