Arama sonuçları: *

1. S

Lian Li VECTOR V100 Mini kasa alınır mı

teşekkürler hocam memnunum fakat kasa üstünü açamıyorum nedense bu yüzden değişmek istiyorum zorlanmadığım kasa istiyorum tak-çıkar hemen yapabileceğim bir kasa ideal bir tercih diye düşünüyorum bi yandan da boşa masraf diye düşünüyorum fena kararsızım ve görüntüsü de aşırı hoşuma gitti Lian li...
  2. S

alayım mı sence hocam bu kasayı v100 vectoru ?
  3. S

hava akımı çok iyi hocam ondan memnunum
  4. S

sence zoko tank kasadan geçmeme değer mi kesin olarak sıvı soğutucum ve anakartım ve ekran kartım filan sığar mı ?
  5. S

sıvı soğutucum arctic liquid freezer III 360MM var bide sıvı soğutucumda çok rahat sığar mı alırsam eğer?
  6. S

arkadaşlar zoko tank kullanıyorum başlıktaki kasayı alayım mı anakartım msi tomahawk 870 var ekran kartım rtx 5080 var 3 fanlı sığar mı sizce geçmek mantıklı mı ? zoko tank kasasının altında 3 tane fan var ama lian li vector V100'de aşağıda bulunmuyor fanlar.
  7. S

Hangi kulaklık alınır ?

Reddit'de genelleme yapacak olursam hocam beğeneni de var beğenmeyen de var o yüzden sizlere de sormak istedim. Ama çoğunluk beğeniyor.
  8. S

Hangi kulaklık alınır ?

Kulaklık almışken diyorum 1 kere alayım uzun yıllar kullanayım düşüncesindeyim FPS oyunları için, o zaman hiç aklımı bulandırmadan Nova 7 Gen 2 alayım mı hocam önerir misiniz ?
  9. S

Hangi kulaklık alınır ?

Hocam aldığım zaman FPS oyunlarında gerçekten çok güzel ses verir diyenler var Nova 7 Gen 2 için çünkü Nova 7'den daha iyi ses vermesi için bir şey eklemişler diye duydum kulaklığa adını unuttum. En sevdiğim özelliği Kafa süngeri dökülme olmuyor kafa bantlı olduğu için ister yıkayabiliyorsun...
  10. S

Çözüldü✓ Hangi kulaklığı almalıyım?

Ne aldın hocam ? Nova 7 Gen 2 düşünüyorum FPS oyunları için.
  11. S

Hangi kulaklık alınır ?

kaç gündür araştırıyorum kulaklık için reddit'de filan araştırdım mesela yabancılar nova 7 gen 2 den FPS oyunları için mükemmel diyolar mikrofununa minik ayarlar yapınca tok ve daha güzel olduğunu söylüyolar bilemiyorum hocam aşırı kararsızım ama memnun kaldım SS 7 Gen 2'den.
  12. S

Hangi kulaklık alınır ?

Hocam deri kafa yastığı kullanınca dökülme oluyor bir zamandan sonra onu yaşamak istemiyorum o yüzden Nova 7 Gen 2 yeni çıkmış çok hoşuma gitti sesi filan daha iyi diyolar yapımı filan çok süper olmuş diyenlerde var sence düşüncen nedir ?
  13. S

Hangi kulaklık alınır ?

SteelSeries Nova 7 Gen 2 mi alınır mı arkadaşlar ? FPS oyuncusuyum bazı forumlarda beğenen çok var.
  14. S

Hangi kulaklık alınır sizce ?

İlk defa duydum FPS oyuncusuyum çok iyi bir kulaklık mı ? Mikrofon kalitesi vs.
  15. S

Hangi kulaklık alınır sizce ?

https://www.amazon.com.tr/Razer-BlackShark-Spor-%C3%87%C4%B1kar%C4%B1labilir-Profilleri/dp/B0F93QP4RK/ref=pd_ci_mcx_mh_mcx_views_0_image?pd_rd_w=Onsgv&content-id=amzn1.sym.254c6dc1-e676-423d-9b42-fc890cf34874%3Aamzn1.symc.30e3dbb4-8dd8-4bad-b7a1-a45bcdbc49b8&pf_rd_p=254c6dc1-e676-423d-9b42-fc890c...
  16. S

Çözüldü✓ 4K monitör vs 1080P hangisi

Çok teşekkürler hocam. Son olarak ne yapmamı önerirsin ?
  17. S

Hz olarak farkı hisseder miyim 240Hz vs 380Hz 2K çözünürlük daha ideal tercih olur o zaman hocam
  18. S

En kötü 1080P oynarım baktım beğenmedim 4K çözünürlük değilde 2K oynarım dimi hocam pixel olarak Hz olarak farkı hisseder miyim 240Hz vs 380Hz
  19. S

Hocam 4K monitörümü kullanmaya devam edersem çözünürlüğü mesela 1080P çözünürlüğe çevirirsem FPS yükselir ve 1080P monitör kullanmama gerek kalmıyor dimi kesin olarak ? 240Hz 4K monitörüm 1080P olan 380Hz Hz olarak fark ettirir mi hisseder miyim ?
Geri