Arama sonuçları: *

1. S

Beitong Kunpeng 70 – İlk İzlenim

Baktım hocam ancak 160 dolar fiyatı var apex 5'in. vader 5 pro veya g7 pro 80 dolar. Arada 2 katlık bir fark yoktur diye düşündüğüm için apex 5'i düşünmedim. 50-100 dolar bandında bir ürün olursa daha iyi olur.
  2. S

Çok teşekkürler öneriler için. Kunpeng 70' i bulamadım ve çok zamanı yok arkadaşımın. O sebeple şuan g7 pro, vader 5 pro ve bigbigwon rainbow 3 kaldı seçenek olarak. Başka daha iyi bir gamepad varsa bilmiyorum bunlar dışında varsa onlara da bakabilirim. Şuan g7 pro hem trde hem de dünyada çok...
  3. S

kp70'i abd amazonda bulamadım. Farklı bir satış kanalında bulmak mümkün müdür abdde? Bir de fiyatı nedir? vader 5 ve g7 pro 80 dolar, rainbow 3 72 dolar fiyatı var. Bu fiyat bandında bir şey almak istiyorum. Sizin öneriniz vader 5 pro mu yani? Sizde vader 5 pro var mıydı? g7 proyu sona...
  4. S

Hocam tekrardan merhaba, bir arkadaşım abdden gelecek ona oradan bir gamepad aldırıp getirmeyi düşünüyorum. Sizce hangi ürünü almalı? Şuan gördüğüm g7 pro 80 dolar, vader 5 pro 80 dolar, rainbow 3 72 dolar. Kunpeng 70 e de baktım da bulamadım amazonda. Abdde satılmıyor mu bilmiyorum. Sizce bu...
  5. S

Yardım Gamesir Cyclone 2 Şarj İstasyonu Yok

Teşekkürler inceleme için. Ben aslında x20 yi düşünüyordum onun fiyatı 2500 liraydı ama fiyatı arttı. Ben daha çok fifa serileri ve hikayeli oyunlar oynuyorum. Cod tarzı savaş oyunları, dövüş oyunları oynamıyorum pek. Fifada stickler en önemli şey sanırım zaten. O kısımlarda bir şikayetin yok...
  6. S

Yardım Gamesir Cyclone 2 Şarj İstasyonu Yok

Hocam ben de bu ürünü almayı düşünüyorum. Nasıl memnun musunuz? 3500 liraya değer mi? Bir de x20 modeli vardı 2500 e onu düşünüyordum aslında ama zam yedi bu ürün 3500 de hala ve şarj standı da var. X20 mi bu ürün mu daha iyi malzeme kalitesi olarak? Bir de hocam elde küçük kalıyor mu yoksa...
  7. S

Hocam merhabalar ben de bu ürünü almayı düşünüyorum ama türkiyede satışı yok. Siz nasıl aldınız? Yurtdışından sipariş verip getirtme şansımız var mı ve fiyatı ne kadar oluyor yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler.
Geri