Arama sonuçları: *

1. cansux

Sistemim Kaç /TL/ Eder?

Sistem özelliklerim: Amd ryzen 7 7800x3d / Asus tuf gaming 9070XT / Asus tuf gaming B650-E wifi 8000MHz / Patriot viper venom 16x2 32gb CL30 6000MHz / Adata legend 900 pro 4tb ( 2 adet 2tb) / Msi mag coreliquid A13 360mm / Coolermaster TD500 v2 80+ gold 850W
  2. cansux

Yardım Burası güvenilir mi bakar mısınız

Site güvenilir direkt pttnin, ama satıcı konusunu bilemem Trendyol gibi işte burası da satıcılar satıyor ürünleri
  3. cansux

Yardım Last of us part 1 oyun çöküyor

Güvenli modda başlatınca açıldı olay görüntüleyicisinde gözüken şeyler de bu. @HacıSOFU Olay 1000, Application Error Genel Hatalı uygulama adı: tlou-i.exe, sürüm: 1.1.5.0, zaman damgası: 0x685bebe1 Hatalı modül adı: tlou-i.exe, sürüm: 1.1.5.0, zaman damgası: 0x685bebe1 Özel durum kodu...
  4. cansux

oyuna girebilseydim yapardım, sadece bu oyun özelinde problem yaşıyorum part 2 ya da başka oyunlarda problem yaşamıyorum 1776592091 aynı sorunu nvidia ile yaşayan bir sürü kişi gördüm görseli taratırsan googlede görebilirsin sürücüyle alakası olduğunu düşünmüyorum başka oyunlarda sorun yok
  5. cansux

Merhaba, oyuna girmek istediğim ekran geliyor açılış ekranında bir kaç saniye durduktan sonra oyun oynuyor ve bu hatayı alıyorum. Epic games üzerinden oynuyorum, sistem özelliklerimide aşağıya bırakıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim öncesinde de bi aralar oyun içerisinde iken oyun komple...
  6. cansux

The last of us part 1 FSR4 var ama açamıyorum

Ben bi bakayım dedim de bende direkt oyun açılmıyor, oyunda mı sorun var dicemde online değil. 1776553066
  7. cansux

The last of us part 1 FSR4 var ama açamıyorum

Sağdaki ok işaretine basınca değişmesi lazım değişmiyor mu ki?
  8. cansux

4070TI dan 9070XT geçilir mi?

5 aydır 9070xt kullanıyorum güzel kart ama 4070ti ile de arasında öyle aşırı fark olacağını sanmıyorum hiç gerek yok 10-20fps için değişmeye bence
  9. cansux

Discord'dan Süresiz Yasaklandım

11 yaşındayım falan yazmışsındır bi yerde
  10. cansux

Öneri Redmi buds 8 lite alınır mı?

Merhaba, redmi buds 8 lite almayı düşünüyordum fakat dışarıya çok fazla ses veriyor diye çokça yorum var sizce alınır mı?? Başka model önerileriniz varsa değerlendirmek isterim onları da. https://www.mi.com/tr/product/redmi-buds-8-lite/
  11. cansux

Ekran kartı destek aparatı

asus modellerinde olduğunu görmedim ama prime modelinde çok ısınıyor diye sikayetler görmüştüm watman olayınıda sapphirede falan duymuştum amd ile alakalı olduğunu sanmıyorum asus tufu da 2025 eylülünde 32 bintlye görünce almıştım hepsinden ucuzdu şimdi bulunmuyor bile olanlarda 50 bine falan satıyo
  12. cansux

Asus tuf 1776283905 Hayır herhangi bir sorun yaşamadım 5 ay oldu.
  13. cansux

metal olanlar daha iyi bence bende de 9070xt var kutudan çıkanı kullanıyorum
  14. cansux

Cyberpunk akıcı oynayamıyorum

100-120 arası alıyorum şuan 1774207568 rt pt kapalı her şey en fulde fsr kalite modu 2k 1774207871 rdr 2 100-150 fps alan wake 2 her şey fullde 2k native 55-65 fps god of war ragnerok 2k ultra fsr native 140-150fps last of us ultra 2k fsr açık 85-100fps
  15. cansux

Anakart ekran kartı yandı

sıvı akması 1 kere, 2 kerede rulman sorunu yaşadım. 3 sıfır üründe de en sonda msi ile değişim istedim değişim yapıldı 1-2 ay olmuştur sorun olmadı.
  16. cansux

Mouse skatez önerisi

Hızlı olsun istiyorum 1-2 ayda hir bir degiştirebilirim.
  17. cansux

Mouse skatez önerisi

Bende onu gördüm ama fotoğrafta farklı bir skate vardı o yüzden emin olamadım aynısı mı acaba diye.
  18. cansux

Mouse skatez önerisi

Superlight 2 mouse kullanıyorum, wraith skatelerden almıştım fakat kayganlığını beğenmedim ve sürtünme takılma hissise oluyor hissiyatıda güzel değil. Stabil, en kaygan ve hızlı, kaliteli, uzun ömürlü bir mouse skate arıyorum. Mousepadim klassgear longteng huoyun hibrit 50 hız 50 kontrol...
  19. cansux

Cyberpunk akıcı oynayamıyorum

Bi konu açtım beynim sıçtı herkes farklı bir şey yazmış. 1766484604 260 hz, dediğini de deneyeceğim teşekkür ederim.
Geri