Arama sonuçları: *

1. F1nerF1rst

Yeni Ram taktım ekran gelmiyor

eski ramlerle tekrar deneyebilir misin
  2. F1nerF1rst

Yardım Asus PRIME H610M-F D4 R2.0-CSM DDR4 3200MHz mATX Anakart Satış Fiyatı

5.5 için zorlayın yoksa 5 e gider dediğiniz şekil
  3. F1nerF1rst

Masama dik koymalık 2. monitör arıyorum

şimdi şöyle dik kullanmak için monitör pivot olmalı ya da monitör kolu almalısınız eğer monitör kolu yoksa pivot özellikli olacak
  4. F1nerF1rst

eski ramler duruyor mu
  5. F1nerF1rst

mhz uyuşmuyor sanırım ramleri 2-4 yapınca görüntü var mı 3200 lerle
  6. F1nerF1rst

Pc topluyorum bu parçalar birbiriyle uygun mudur?

2 üstüne https://www.itopya.com/inno3d-geforce-rtx-5070-twin-x2-oc-white-12gb-gddr7-192bit-dlss-4-ekran-karti_u29572 bu var zaten
  7. F1nerF1rst

Yardım Asus PRIME H610M-F D4 R2.0-CSM DDR4 3200MHz mATX Anakart Satış Fiyatı

üste kar istiyorsanız ayrı ayrı satın birlikte ucuza gider
  8. F1nerF1rst

eğer bios updatede kart boşa düşmediyse denemenizde fayda var geçen kuzenin bilgisayara baktım yaptım görüntü alamadım ram sök tak yapınca bios resledim bi düzeldi birde slotları yanlış mı taktınız kart 4 slot onun dışında MSI anakartlar tamamen sorunlu kullanıcı üzüyor boot ve bios sorunları...
  9. F1nerF1rst

hocam bişey değişmiyor orada da taksit var kart aynı kart
  10. F1nerF1rst

Masama dik koymalık 2. monitör arıyorum

elinizde monitör kolu var mı pivot mu istiyorsunuz o zaman fazeon olabilir pivotta
  11. F1nerF1rst

5070 tercihi iyi olacaktır aslında piyasada bu kartların çoğu sağlam yeni kart sorun teşkil edecek kartlar değil o olmasa bile...
  12. F1nerF1rst

uyumlu da hocam o paraya 2.el 5070 geliyor o karta o para saçma 1776886101 https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-rtx-5070-ice-sff-gigabyte-beyaz-1308560284/detay
  13. F1nerF1rst

Am 4 sistem önerisi rtx 5070 AMD 7 5700x

Almadan sorsanız iyi olurdu sadece formatta ddr4-5 arasında ciddi performans farkı var
  14. F1nerF1rst

Yardım Rx 580 8gb aldım anormal serin

benzer replikasyon macunlar var yoğunlukları aynı olarak fakat şuanlık pedleri ellemeye gerek yok vram setleri düzgün sıcaklıkta duruyor 1776885925 hocam eski mimari eski toprak bunlar emin ol o kart senden önce kaç kere occt görmüştür çok takılmamak lazım
  15. F1nerF1rst

performansları yakın çok uçuk fark yaratmaz düzgün uygulamada
  16. F1nerF1rst

öyle olacaktır hocam
  17. F1nerF1rst

7800x3d için soğutucu önerisi

ak620 zero iyi olacaktır ne kadar sessiz olursa olsun sıvı soğutmada fan+pompa sesi 2 etken var 0 db pompa sesli zaten AIO yok
  18. F1nerF1rst

bende 0.5 değil 1mm almıştım kartı presslemek zorunda kaldım eve geldim macun ped yeniledim baktım kart görüntü kesiyor hızlı ısınıyor sonradan farkettim pedleri yanlış aldığımı fakat pedlerin hepsi aynı kalınlıkta değil yer yer değişiyor kartın orjinal pedlerinin ölçüsü önemli ona göre işlem...
  19. F1nerF1rst

gayet iyi görünüyor termal pedlere işlem uygulandı mı
  20. F1nerF1rst

ben gigabyte 580i 2 ye satmıştım profilimde konusu var modifiye etmiştim ona göre güncel piyasada iyi fiyat
Geri