Arama sonuçları: *

1. Moonlighter

🔥İndirim NZXT H7 Flow 2024 3.999TL

Niye hep beyaz satılıyor yaw bu aralar siyah severlerin gözü yaşlı.
  2. Moonlighter

Motorum Apartmanda Sıkışıp Kaldı. (Çözüldü)

evet sizin yorumunuzu şimdi gördüm ekledim açıklamama.
  3. Moonlighter

Hocam motoru bir paletin üstün koyun sağlamca bağlayın (motoru yatırarak palete bağlasanız garanti olur devrilmeye karşın) , paleti halat ile bağlayın merdivenlerden usul usul kaydırarak indirin(salatı sağlam tutmak lazım tabii ki 4-5 kişi ile) bu yöntem tutar. Tabi merdiven bir tahya veya plastik...
  4. Moonlighter

Peki dediğim halatla frenleme yöntemin de motorun altına lastik veya yumuşak bir şey koysak iş yapar mı? Alt takımı korur mu?
  5. Moonlighter

Apartmanınızda ki katlar arasında ki merdiven boşlukları yeterli ise motoru halat ile bağlayın sağlam şekilde önden 2 kişi motoru merdivenlerden indirirken yönlendirme işlemini yapıp, dik tutacak, Arkadan 3 veya 4 kişi halat ile motoru sağlamca aşağıya salacak bu şekilde kontrollü...
  6. Moonlighter

1.2M aile arabası önerisi

Bu dediklerini ticari olsada berlingo veya muadlili diğer markaların aynı modelleri karşılıyor gibime geldi.
  7. Moonlighter

DDR 5 Ram Satan Varsa Ulasın!

özelden yazdım.
  8. Moonlighter

Anakartım iyi mi?, hangi anakartı almalıyım

Ödediğin paranın karşılığını performans olarak alamazsın. Şahsen bence çok da gerek yok. Youtube oyun fps videolarına baktım öyle aman aman bir fark göremedim.
  9. Moonlighter

UCUZ KASA UZAY MONTAJ YAPMAK İSTEMEYENLER İÇİN 600TL

Mekan nerede dostlar
  10. Moonlighter

Uçakta kasa taşınacak ne yapmalıyım?

Yanınızda parçaların mutlaka faturaları olsun bazen gümrük sizi kenera çekiyor bu ürünü satın mı aldın oradan yoksa senin mi diye kanıtlamakla uğraşıyorsun sık sık yurt dışına gidip geldiğim için söylüyorum. Kaç kere kenara çekip çantamı açmamı istediler dersen bir kere oldu ama taktılar işte...
  11. Moonlighter

Bilgisayarıma Virüs Bulaşmış Olabilir Mi?(hwinfo&cpu-z)

Bu arkadaş olayı doğru anlatmış olay bu.
  12. Moonlighter

R5 5600'e nasıl overclock yapılır

O soğutucu ile korkmanıza gerek yok :kekw: yapıştırın ne varsa
  13. Moonlighter

Bilgisayarıma Virüs Bulaşmış Olabilir Mi?(hwinfo&cpu-z)

şubat ve mart ayında sıkıntı yok şefim nisan ayı ise sıkıntı, ben nisan ayında indirmiştim o yüzden mecbur formatladım sistemi.
  14. Moonlighter

İşlemci upgrade sorunumm varrr

Senin pc de eski işlemcin sorunsuz çalışıyor ama yenisi çalışmıyor(görüntü mü vermiyor bilgisayar hiç mi çalışmıyor?), arkadaşının sistemde ise bu işlemci çalışıyor değil mi?
  15. Moonlighter

AMD RYZEN 5 7500F kule tipi soğutucu mu yoksa sıvı soğutma mı kullanmalıyım

Fazla bile ama ileriye yönelik tutmak isterseniz olur. İşlemci çok sıcak çalışmıyor 65w zaten.
  16. Moonlighter

Öneri İnfinix GT 30 Pro Alınır mı ?

Ben bir sorun görmedim şefim ama ben çok aktif oyun oynayan birisi değilim. Gaming kiti ile ben birlikte 13.300tl aldım ama benim tel 256gb ama geçen sene aldım. Yazılımsal bir sorun yaşamadım şefim günlük kullanımda.
  17. Moonlighter

❌İndirim Bitti! FAZEON 2K 150HZ 27 İnç Beyaz IPS Monitör 4.923 TL

Beyler monitörün siyahını aktif kullanıyorum DP kablo ile geliyor o açıdan iyi ama renkler bir tık soluk ona göre ama 5k₺ dan almıştım ben 2k 144hz ben çok memnunum.
  18. Moonlighter

Cpu-z hwmonitor virüs

Şansa bak arkadaş ya sağolun şefim haftasonu gireyim o işe
  19. Moonlighter

Cpu-z hwmonitor virüs

Ula hwmonitör 1.63 dedğiniz sürüm yüklü bende ne yapmam lazım beyler help. Formatlamam mı lazım sistemi?
  20. Moonlighter

Ana Konu 🔥Havit "Happy Hour" İndirim Etkinliği🔥

Sarmadı beni bu hafta bea
Geri