Arama sonuçları: *

1. V

En iyi hikayeli oyunları oynamak istiyorum

Bitirdiniz mi oyunu bitirmediyseniz başında böyle hissetmeniz normal sonradan çok sarıyo
  2. V

En iyi hikayeli oyunları oynamak istiyorum

last of us ghost of tsuşima resident evil 2 4 7 8 9 gad of war ragnorak ve 2018 baya klasik bi liste ama hepsi birbirinden güzel
  3. V

Öneri 30k altına oled monitör öneri

tamamdır hocam sağolun 1774111976 Asus Rog Strix OLED XG27AQDMES i alıyorum o zaman
  4. V

herhangi bi yanma durumunda dell in kaç yıllık garantisi var asusun 3 yıllıkmış 1774110957 birde 5 bin tl ye gerçekten değer mi yani sizce
  5. V

Xg27aqdmes mi yokösa yukardaki dell mi aradaki fiyata değer mi dell
  6. V

30k altında oled ne monitör alabilirim taksit olması da benim için önemli buna göre uygun monitör var mı
  7. V

Yardım Resident evil requiem de oyun açılıp hemen kapanıyor

şuanda fatal d3d hatası veriyor onu nasıl çözücem
  8. V

bende de o yüklüydü ama onu silince açıldı dün. bugün nasıl yapcam bilmiyorum
  9. V

Dün de aynısı oldu yamayı falan sildim olmuştu. Bugün tekrar girmeye çalıştım giriyorum oyun açılıyor sonra hemen kendi kendine kapanıyor. Belli bir uyarı falan da vermiyor direkt kapanıyor. Paylaşımlı Steam hesabında oynuyorum bu arada.
  10. V

Corsair LL120 kurulumu nasıl yapılır?

Bende ASUS B650 mk anakartı var, burada nerelere takmalıyım bunun kablolarını? Bir de RGB'ler için bir şey alınmalıymış, ne almalıyım?
  11. V

Bu sisteme kasa önerisi

psu suz kasası yok galiba
  12. V

Bu sisteme kasa önerisi

3k civarı aşabilirde ama daha ucuz olursa daha iyi olur.sessiz ve sıcak olmasın kasa fiyatı çok önemli değil
  13. V

Bu sisteme kasa önerisi

asus b650m k galax rtx 5070 ryzen 7 7700 High Power Performance ATX 3.1 850W 80+ GOLD psu bunlar için bi kasa önerisi lazım önemli olan hem içerisi sıcak olmasın hemde sesi olabildiğince az olsun
  14. V

🔥İndirim High Power Performance FS 850W Gold PSU 4.599 TL - B+ Seviyesi

[H3 id='bitFenix+Ceto+Premium+Edition+ARGB+Fanl+750+W+ATX+Oyuncu+Kasassn+kullanyorum+fakat+ok+sesli+alyor+bide+arada+skntlar+oluyo+biraz.+bunu+almak+mantkl+m+yoksa+kasa+m+alaym+direkt+yeni+.+kasa+zellikleri+rtx+5070+ryzen+7+7700']bitFenix Ceto Premium Edition ARGB Fanlı 750 W ATX Oyuncu...
  15. V

Kasa sıcak ve sesli çalışıyor

asus b650m k var 1768929941 o fanları nereye takacağım birde önerdiğiniz fan varsa link veya isim atar mısınız
  16. V

sistemi alalı 1 yıl daha olmadı hiç değiştirmedim termal macunu 1768925663 dediğiniz özellik pbo mu biosta öyle bir şey var
  17. V

bilmiyorum hocam baktım kasa çok sıcaktı sonra işlemci kaç derece diye baktım 85 i görüyodu 1768925150 o ne oluyo
  18. V

istediğiniz oyun varsa deneyebilirim 1768924977 valorantda ful ayarlarda 80 83 arası gidiyo derece
Geri