Arama sonuçları: *

1. Codtextt

VALORANTTA YUKSEK FPS AMA AKİCİ DEGİL

Yok kral monitör 180 Hz de onun dışında maça girince map değişik geliyo ne biliyim takilmalar oluyor FPS yüksek ama
  2. Codtextt

Hayir
  3. Codtextt

Kral 180 Hz monitörde denedim aynı
  4. Codtextt

Arkadaşlar 200 150 arası fps alıyorum bilmiyorum hiç akıcı değil ne yapmam gerek Rx560 4 GB İ9100f 8 GB RAM
  5. Codtextt

Kredi kartı ödemem ne zaman

Teşekkürler hocam
  6. Codtextt

Kanka harcamayı 29 ocakta yaptım
  7. Codtextt

1770847643 Anlamadım saçma sapan şeyler için her gün mesaj geliyor şu bilgilendirme mesajını bı kere atmazlar sırf fazla almak için
  8. Codtextt

Ne zaman ödeyeceğim tarihi falan var mı geç kaldiysam peki?
  9. Codtextt

Merhabalar 6 aylık bı taksit yaptım ama mobilde böyle gozukuyor
  10. Codtextt

Uygulama , website yapıyorum Nasıl müşteri toplayabilirim

PHP Web site Mobil uygulama Wordpress işleri yapıyorum nasi musteri toplayabilirim
  11. Codtextt

Yardım UYGUN FİYATA ÖZEL WEB SİTE VE UYGULAMA YAPİYORUM

Evet özelden konuşabiliriz
  12. Codtextt

Yardım UYGUN FİYATA ÖZEL WEB SİTE VE UYGULAMA YAPİYORUM

Merhaba, Cod Text olarak PHP tabanlı web yazılım hizmeti veriyorum. Kurumsal ve bireysel projeler için hızlı, güvenli ve profesyonel web siteleri geliştiriyorum,uygun fiyata önce sitenizi teslim ediyoruz. Detaylı bilgi için iletişim kurabilirsiniz
  13. Codtextt

PHP VE WORDPRESS SİTE YAPABİLİYORUM MÜŞTERİ NASİL BULACAĞIM

Zaten amacım öyle uçuk kaçık fiyatlar değil piyasa 10 sa 5 4 istiyorum 😃
  14. Codtextt

PHP VE WORDPRESS SİTE YAPABİLİYORUM MÜŞTERİ NASİL BULACAĞIM

Merhaba wordpress ve PHP site (e ticaret,blog sitesi,butik sitesi gibi gibi ) yapabiliyorum sizce müşterileri nerden bulabilirim uygun fiyata yapacağım öyle çok yüksek fiyat değil piyasanın yarısına falan yapmayı düşünüyorum .
  15. Codtextt

İ5 3550 ANAKART ONERİSİ

Kanka şimdi bak şuan power tuşuna basılı tutunca işlemci fanı dönüyor ama bilgisayar acilmiyor
  16. Codtextt

İ5 3550 ANAKART ONERİSİ

Selamün aleyküm PSU aldım yanlış kablo bagladigim için anakartim zarar gördü bilgisayarci öyle dedi Bu sisteme uyacak ucuz anakart arıyorum; İ5 3550 4cekirdek işlemci Biostar Rx560 4 GB ekran kartı Şuan dual Chanel 2 tane 2 GB ram var ileride 2x8 yapacağım bütçem fazla yok 1,500 TL civarı...
  17. Codtextt

Ekran gelmiyor lütfen yardım

Hocam şimdi eski psuyu mu takayım psu alırken adam kasadan çıkartıp verdi yani calisiyordu adamda ben kablolari düzgün takmadım galiba
  18. Codtextt

Hocam saat biraz geç oldu evdekilerini rahatsız etmek istemiyorum yarın haberlesiriz aktif olursan 1719439762 Hocam saat biraz geç oldu evdekilerini rahatsız etmek istemiyorum yarın haberlesiriz iyi geceler
  19. Codtextt

Reis galiba onlar fan kablosu fazla kaldı bı de 8 pinlik bı kablo var uygun yer yok ana kartta ona 4 pinlik giriş vardı onu taktim ekran kartım ise tak çalıştır eski kartlardan psudan enerji almıyor dönüştürücü kullanmıyorum PSU markam frisby 400 watt
  20. Codtextt

Reis sisteme yeter galiba 400 watt İ5 3550 işlemci Rx560 4 GB 4 GB ram H61sv diye de bı anakart 1719438040 Reis sisteme yeter galiba 400 watt İ5 3550 işlemci Rx560 4 GB 1719438163 1719438192 Reis şuan kablo bağlı değil hatası alıyorum monitörde ekran gelmiyoe
Geri