Arama sonuçları: *

1. Azexxes

Yardım RTX 5070Ti Vs RX9070XT Hangisi Daha Mantıklı?

Kaynak: Trust me bro
  2. Azexxes

R7 9850x3d işlemcim var sizce max kaç derece görmeli

yav bak başkalarına da sallamışsın 9700x işemcimden önce r5 5600 kullanıyordum gayet de mümkün. Cinebench testlerinde pbo ile +200mhz verip -30Mv undervolt ile max 88 derece gördüm o da manuel 4.75GHz denediğimdeydi. 4.65 GHz de sabit çalıştırıyordum hatta resimleri varsa ekleyeyim. Oyunlarda...
  3. Azexxes

@MeGaDave06 Ayrıca sırf senin gibilerin böyle konuşmalarına dayanamadığım için gittim test yaptım da geldim. Bu arada pbo ayarları kapalıyken işlemci 5.5GHz çalışıyor ve max 55 dereceyi görüyor bu testlerdeki resimler pbo ile +200mhz ve curve uptimizer ile -40Mv undervoltu hali. Kullandığım...
  4. Azexxes

ne anlatıyorsun çok merak ediyorum saçma sapan konuşmuşsun yasuo ne alaka ?? Şuan gülmekten patlıyorum. Yaş kaç 13 felan mı ne bu tavırlar. Youtubedan yüzlerce test baakabilirsin nerede görülmüş clock düşürdüğü hayır kendim kullanmasam şüpheleneceğim. Engeli bastım gitti
  5. Azexxes

Bu Sistem Bu Fiyata Alınır Mı?

pahalı benzer fiyatlara gider rx9060xt sistem alırsınız sadece monitör dahil olmaz ki rampagein dandik monitörlerinden biridir muhtemelen
  6. Azexxes

Oyuncu koltuğu öneri

hawk önermem aynı koltuğu 1 senedir kullanıyorum ve aşırı gıcırtı yapıyor ilk aldığım günden beri. Kolçakları sert uzun süre kullanımda rahatsız ediyor. Koltuğu hiç rahat değil boyum 1.89 ama kafa yastığı halen kafamı geçiyor saçma sapan bir şey yapmışlar ayarlayamıyorsun bile tavisye etmem
  7. Azexxes

öyle bir yazmışsınız ki gören de bir şey biliyorsunuz sanacak. Burada birsürü faktör var adam soğutucusunu yazmamış kullandığı termal macunu bilmiyoruz. Anakartını bilmediğimiz için vrm kapasitesi ne bilmiyoruz Kaliteli bir anakartı varsa soğutması ve güç beslemesi daha sağlıklı olacaktır böylece...
  8. Azexxes

4 farklı IP Adresinden Steam Aile Paylaşımı

öyle bir şart yok netflix sandınız sanırım. İstediğiniz yerden oynayabilirsiniz ip adresiyle bir alakası yok
  9. Azexxes

Yardım İtopya değişim sağlamıyor

Geçen ay monitörüm arızalanmıştı. Amazon üzerinden incehesap satıcısından almıştım. Amazon'a yazdım yetkili servisle görüşün iade veya değişim raporu verirlerse satıcıdan talepte bulunabilirsiniz dediler. 1 hafta sonrasında servis raporu geldi iade veya değişim verdiler. Daha üst modeli teklif...
  10. Azexxes

Yardım VG27AQ5A modeli mi xg27acs modeli mi

Ya üstte arkadaşın attığı aoc modelini veyahut bu gigabyte modelini öneririm. https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-gigabyte-m27q2-qd-27-1-ms-2k-pivot-ips-210-hz-oyuncu-u-fiyati,1160826652.html Monitors unboxed kanalında da incelemesini bulabilirsin.
  11. Azexxes

Yardım 1660 Super'den 9060XT ye geçiş

Bana gayet normal gözüktü değerlerin. Youtubdaki testlerde de benzer sonuçlar almışlar çünkü kontrol ettiğimde
  12. Azexxes

Öneri Servis Sonrası Monitör Değişimi İçin Yardım ve Öneriler

örnek verir misin ?
  13. Azexxes

Öneri Servis Sonrası Monitör Değişimi İçin Yardım ve Öneriler

Yaklaşık 2 hafta önce MSI G274QPX monitörümü servise göndermiştim monitörün alt kısmında siyah çizgiler çıkmıştı kendi kendine. 1 hafta sonra servis raporu elime ulaştı iade veya değişim kararı vermiş servis ve monitörün kendilerinde kalacağını söylemiş. Monitörü Amazon üzerinden İncehesap...
  14. Azexxes

Monitör için öneriniz varmıdır

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-lg-ultragear-27gr83q-b-27-1-ms-qhd-oyuncu-u-fiyati,301546922.html bütçeniz yeterse bunu tavsiye ederim
  15. Azexxes

Öneri 850-1000W PSU ÖNERİSİ

ustam bu ne elimizde kalmasın sonra
  16. Azexxes

hocam psu tier listte göremedim dediğiniz modeli
  17. Azexxes

Bütçem 8bin bandında. Aklımda şu PSU vardı. PSU tier listte a tier olarak gözüküyor. RX 6800 XT ekran kartım ve 9700X işlemcim var. İleride ekran kartını güncelleyeceğim için iyi bir şey olsun istiyorum. Corsaır Rm850e 850w 80plus Gold Pcıe 5.1 Tam Modular Atx 3.1 Low-noise Güç...
  18. Azexxes

Ekran kartı yükselteceğim ne alabililrim?

Demekki modelden modele göre değişiyor. Ayrıca sizdeki modelin soğutması daha iyi ve base clock değerleri daha yüksek. Hayırlı olsun
  19. Azexxes

Sizdeki hangi model. Bendeki gigabyte oc modeliydi
  20. Azexxes

Bende de rx6800xt var 1050 veya 1040mv kullaniyorum. 970 yerine 980e çekmenizi tavsiye ederim voltajı. Çoğu AAA oyunda denedim bazılarında 970de kapanıyordu bilgisayar bende. Monster hunter world veya dl2 gibi. 980de sorun olmuyor. Sıcaklıklar 7 8 derece daha düşmesi lazım. Ayrıca gücü amd...
Geri