Arama sonuçları: *

1. Alomoncy

Kan verme korkusunu nasıl yenerim

Valla bende zarganayım tüm kan alımlarımda fena acıttılarr benimkini çokta umrumda olmuyor açıkcası sokarken kendimi kötü hissediyorum sadece o kadar rahat olacan
  2. Alomoncy

❌İndirim Bitti! Getir Market Süt Burger Bedava

olm samsundayım ne ara bitirdiler
  3. Alomoncy

❌İndirim Bitti! Trendyol 800₺ ve üzerine 250₺ İndirim kodları

Şuan hiçbiri çalışmıyor var mı çalışan kod 1774627955 Fashionlandım çalıştı teşekkürler
  4. Alomoncy

TÜRKİYE İNTERNET HIZI RAPORU

kablonet,turknete geçicem oda 75 e 15 veriyor ama taahtüt var cayma bedeli çok fazla.
  5. Alomoncy

Kız konularına çok fazla takıyorum

en iyisi universitede yapmak valla hayatını bozarsın.
  6. Alomoncy

TÜRKİYE İNTERNET HIZI RAPORU

Samsunun merkezindeyim hala 50 ye 5 alıyorum kafayı sıyırmak üzeredeyim.
  7. Alomoncy

Steam adresi nasıl düzeltilir

Ailenin sahibine kendi hesabını vericeksin hesabına giricek ondan sonra kabul et düğmesine basıcak.
  8. Alomoncy

Herkes Neden Setup Sayfası Açıyor?

Aşırı komikler var ya masaüstü bilgisayar hariç hiçbir sistemin setup olmadığını bilmeyecek kadar cahiller telefon,tablet,laptop paylaşıp hesap isimlerini setup yapıyorlar öyle bir komikler ki anlatamam 1774455820 senin dediğin gibi gerçekten sidik yarışına girmişler.
  9. Alomoncy

Oyunindirvip fullprogramlarindirnet güvenilir mi

güvenilir indirebilirsin rahatça.
  10. Alomoncy

Steam adresi nasıl düzeltilir

Hesabına giricek ailenin sahibi aileye katılacak öyle oluyor.
  11. Alomoncy

İstisna belgesi ve gss prim borçları ve bagkur hakkında yardım

Bunla ilgili gss borcu için kaymakamlığa gidip gelir testi yaptırması gerekiyor.Ama youtubeda kazandığı gelir olduğundan dolayı bağkur prim borcunu yatırması gerektiğini düşünüyorum.
  12. Alomoncy

Valorant hwid ban açma (van 152)

Var
  13. Alomoncy

Valorant hwid ban açma (van 152)

Spoofer kullansan bile 1 hafta içinde ban yiyorsun yine girme riottan kaç ay hwid ban yediğini öğren 3 4 ay giremezsin oyuna büyük ihtimal
  14. Alomoncy

İlişki hakkında yardım

valla öyle dostum bir daha konuşmam zaten içimde sevgi bırakmamıştı büyü dedim diye ana bacı bırakmadı maymun dedim fena kudurdu :D 1773425231 yok işte ben allah gibi kadınım felan komik
  15. Alomoncy

İlişki hakkında yardım

kavga ettik ana bacı girdi beyler :D
  16. Alomoncy

İlişki hakkında yardım

Günaydın beyler 1 hafta oldu sevgilimden ayrılalı tekrar konuşmaya başladık ve diyor ki ilişkide kız gibi hissedemiyorum eril ol prenses gibi davranıyorsun diyor.Ben açıkcası duygusal ve hassas biriyim kızın eril ol demesiyle değişeceğimi sanmıyorum sizce ne yapayım??
  17. Alomoncy

🔴Tokat'ta 5.5 Büyüklüğünde Deprem !

samsundayım ben öyle bi hissettim ki yani hayatım boyunca bu kadar depremi hissettim,yatak resmen sol sağa doğru kuvvetle sallanıyordu
  18. Alomoncy

🔥İndirim Versace Eros Erkek Deodorant 100 ml 1.848 TL

aynen öyle herkes kokmak isteyen alabilir :D
Geri