Arama sonuçları: *

1. Rhavenix

Linux işletim sisteminde iso nasıl yazarım

çok teşekkür ederim şimdi sıra windwos 7 iso bulmak :D
  2. Rhavenix

bu dediğini linux da yapabilir myim
  3. Rhavenix

arkadaşlar linux mint kurdum pc eski diye gerçekten de işimi gördü hızlandırdı bilgisayarı ama çoğu istediğim şeyi çalıştırmıyor bunlardan örnek olarak metin2 ve pvp server olduğu için sadece windows desteği var dediler şimdi de windows 7 kurmak istiyorum nasıl yapabilirim bilen var mı acaba...
  4. Rhavenix

Çözüldü✓ Laptop için win7 iso nereden bulurum

teşekküre derim gerçekten konu çözüldü hocam teşekkür ederim
  5. Rhavenix

linux mint xfce bunu indirdim sitesinden ve bunda mesela metin2 oynamak istesem oynatmaz mı ventoyu daha önce duymadım ama denerim onunla kurmayı teşekkür ederim gerçekten yardımın için
  6. Rhavenix

linux mint xfce indiricem
  7. Rhavenix

o zaman linux kurayım direkt eğer kurulumunu özet geçmek fazla uzun değilse nasıl yapacağımı da anlatabilir misin
  8. Rhavenix

linux daha önce hiç denemedim onun kurulumu da windows gibi mi ya da rehberi falan var mı
  9. Rhavenix

Arkadaşlar elimde win10 basic yüklü bi laptop var ama çok yavaş çalışıyor çünkü hem pc eski hem de sistem özelikleri düşük bu pc ye win7 yüklemekj mantıklı olur mu mantıklıysa da win7 iso nereden bulabilirim. Pc yi sadece ders çalışmak için kullanıcam belki arada bir metin2 oynarım sistem...
  10. Rhavenix

PUBG Mobile hesabı üzerime nasıl alırım

merhaba arkadaşlar yeğenime pubg hesabı alıcam arkadaşım artık oynamıyor hesabı da baya dolu onu alıcam facebook ile giriş yapınca giriyor da mail olsun telefon olsun bağlamaya kalkınca güvenlik doğrulaması dediğimizde mevcut ortam güvenli değil diyor yanlış bilmiyorsam ilk cihaz ile yapılması...
  11. Rhavenix

Burundaki Siyah Noktalar için öneriniz var mı

eczane ürünü kullanmak istemiyorum kimyasal içerikli olabileceğinden dolayı peki sizlerin arasında bitkisel olarak üretim sağlayan ve markasına ciddi anlamda güvendiğiniz bir ürün var mı hem siyah noktalar için hem de yüzdeki lekeler için
  12. Rhavenix

Ana Konu 🔥Havit "Happy Hour" İndirim Etkinliği🔥

olabilir mi bilmiyorum ama şarjı çabuk bitiyor bende
  13. Rhavenix

Öneri Müzik dinlemek için kablosuz kulak içi kulaklık önerisi

https://www.havitstore.com.tr/havit-tw984-anc-tws-bluetooth-5.4-kulaklik-4-mikrofonlu-enc-cift-cihaz-destegi aktif kullanıyorum hem şarjı uzun gidiyor hem de ses kalitesi iyi mikrofonu da çok iyi
  14. Rhavenix

Ana Konu 🔥Havit "Happy Hour" İndirim Etkinliği🔥

aktif olarak 3 aydır kullanıyorum şarjı günübirlik bitiyor onun dışında çok iyi
  15. Rhavenix

Maksimum 45 bin liraya kadar laptop önerisi

5050 fiyatına 4050 :D
  16. Rhavenix

🔥İndirim Minecraft Dungeons 28TL

bende niye fiyatı yüksek 1766138413 ben yanlışınaa bakıyormuşum aldım tamamdır :D peki oynamak için orijinal minecraft şart mı
  17. Rhavenix

düzeltildi herhalde
  18. Rhavenix

normal minecraft olması şart mı peki oynamak için
  19. Rhavenix

Yardım Gemini mi ChatGPT mi

teşekkür ederim yorumun için gemini için bi okuyan birini bulayım alıcam :D gemini biraz daha matematiksel iken gpt sanki şey gibi dertleşecek bi yapay zeka gibi
Geri