Arama sonuçları: *

1. L

Sennheiser Momentum 4 Wireless Kulak Üstü Kulaklık 12.149TL

Bu momentum'sa ve ben "accentum'dur nasıl olsa" diye almadıysam kafamı duvarlara vururum.
  2. L

🔥İndirim Samsung evo plus 1tb - 7300 tl

Teşekkür ederim :)
  3. L

🔥İndirim Samsung evo plus 1tb - 7300 tl

SSD'ler ucuzlar mı yoksa yapıştıralım mı? İşletim sistemi kurmak için ssd bakıyorum.
  4. L

🔥İndirim Ryzen 7 9800x3D Tray kuponla birlikte 21.199 TL ! (PttAVM) - GÜNCELLENDİ

güle güle, güzel günlerde kullanın. ne ile soğutacaksınız? pearless assasin var bende ama yeterli olmaz herhalde.
  5. L

🔥İndirim Ryzen 7 9800x3D Tray kuponla birlikte 21.199 TL ! (PttAVM) - GÜNCELLENDİ

Yarı fiyatına hemen hemen aynı performansı mı alıyoruz? Çok ilginç.
  6. L

sinerji'de 23 yazıyor, 21'e nasıl aldınız? şu anda pttavm de inventus satıcılı 21.500'e geliyor.
  7. L

🔥İndirim Ocypus Iota C70 Curve Kasa digital 5.499 TL

Lianli Vector V100R aldık. Sırf kedi kabloları yemesin diye, masanın üzerine koyacağım, kulaklık girişi de yanda olunca, rahat ederim sandım. Şimdi yerdeki kasaya göre farkı şu, her vınlama, her titreşim, her ses kulağınızın dibinde. Benim gibi ruh hastasıysanız hiç tavsiye etmiyorum...
  8. L

🔥İndirim Ocypus Iota C70 Curve Kasa digital 5.499 TL

En son moda olsun diye akvaryum kasa aldık, kafayı çeviriyorum fanlarla göz göze geliyoruz. Şimdi de Curve modası çıkmış, ben pes ediyorum artık.
  9. L

🔥İndirim Arctic P14 PRO ARGB Reverse Fan 734₺!

Uygun fiyata sessiz reverse fan bulursanız bize de haber verir misiniz?
  10. L

🔥İndirim Creative Aurvana live se 2 tane alimda tanesi 269 tl (trendyol plus)

işyerinde kullanıyorum, evde kullanıyorum, çok memnunum. biz 400 gibi bir fiyata almıştık sanırım. herkese tavsiye ediyorum.
  11. L

🔥İndirim CORSAIR 16GB Vengeance LPX 6000MHz CL36 9.999 TL

16gb ram ile idare ediyorum da SSD'ye ihtiyacım var, indirim kovalıyorum.
  12. L

🔥İndirim CORSAIR 16GB Vengeance LPX 6000MHz CL36 9.999 TL

Ram ve ssd fiyatları çok düşecek diyorlardı, son durum ne acaba?
  13. L

🔥İndirim ARCTIC P14 Pro Reverse Kasa Fanı Kuponla 631 TL

Bu tam ne amaçla kullanılıyor acaba? Reverse yazınca sormak istedim.
  14. L

🔥İndirim WD SN350 2TB M2 SSD 😱 5.848₺

yeme bizi Amazon.
  15. L

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

ben de kasa topladım, sadece ssd eksik. bakıyorum bakıyorum, ucuza bir şey denk getiremiyorum.
  16. L

❌İndirim Bitti! TwinMOS 1TB NVMe Gen4 Okuma 7500MB-Yazma 6800MB M.2 SSD 5999TL

Amazon WD mağduru olarak Kasa topladım Bir tek SSD kaldı Öylece bekliyor. Sistem kurmak için alınır mı? Ne dersiniz?
  17. L

Thermalright Trofeo Vision 360 ARGB Black- Stok geldi

Güle güle kullanın (y) Şu ekranın 27" olanı çıksa da monitöre para vermesek.
Geri