Arama sonuçları: *

1. Merdo.

Topladığım Sistemin son hali nasıl?

Muazzam gerçekten hocam valla.
  2. Merdo.

Yardım Arkadaşlar ekran kartım sarkmışmı yamulmuş mu yardım?

Aynen öyle hocam şükür hayallerimize kavuştuk rahatız artık. :peepokalp:
  3. Merdo.

Vakit elbet olur hocam canını sıkma boş vakitlerinde oynarsın sonuçta bilgisayarın var kafan rahat öyle düşün. :D
  4. Merdo.

Cs2 takimimda hile var

Banlanırlar hocam şikayet ederler illa ki oyunlarda.
  5. Merdo.

Cs2 takimimda hile var

Valla öylelerine ne diyeceğimi bilemiyorum artık hocam beddua etmek kalıyor bize. :D
  6. Merdo.

5070 Sistem Toplayacağım

Bu fiyatlara 9070 XT alınmalı hocam. Ama NVİDİA kullanmanın zevkini çıkarıcam diyorsan alabilirsin.
  7. Merdo.

Al hocam sonra arkana yaslan oyunlarını oyna rahat rahat. ;)
  8. Merdo.

Cs2 takimimda hile var

CS2 Böyledir hocam PUBG gibi olmaya yaklaştı artık.
  9. Merdo.

Taichi de ayrı harika hocam evet.
  10. Merdo.

Çalışmasına hiç bir engel olmaz hocam ama PCI-E girişi zamanla ekran kartı sarkar sarkar zarar verir PCI-E girişine o yüzden tutucu al kafan rahat olsun ömür boyu :D
  11. Merdo.

6700xt den 7700xtye gecılır mı

kas gücü tabi her zaman daha iyiydi bu zamana kadar ama artık yıllar teknoloji ve yapay zekaya kayıyor hocam bu durum kötü bir şey fakat ekran kartı üreticileri öyle yapmaya başladı.
  12. Merdo.

Hocam bu attığın ürün linkindeki tutucuyu elinle küçültebiliyorsun bu arada haberin olsun boyutu büyük gelmez o halde rahat kullanırsın ekran kartının sağ kısmına koyarsın oldu bitti.
  13. Merdo.

6700xt den 7700xtye gecılır mı

Evet hocam pişman etmez alırsan keyfini çıkar güle güle kullan. Ekran kartı almak için çok düşünmek gerekiyor seni anlıyorum. :D
  14. Merdo.

Hocam öyle çok büyük bir sarkma söz konusu değil fakat ekran kartı hafiften hafiften sarkmaya başlamış sağ tarafa doğru çizdiğim kısımdan çok belli oluyor zaten.
  15. Merdo.

https://www.amazon.com.tr/ASRock-Radeon-Steel-Legend-Ekran/dp/B0DTT7CPWV/ref=sr_1_5?adgrpid=116524715410&dib=eyJ2IjoiMSJ9.Mv3Z1GqM_YJ6TAjaTyQGKgrcSL2CaRzvcehDdGgVdLJklPxl7Tz1fk51f41ZNYQom4kLuQULSgXv-TFVRdrY2extr9Nxhv7nstzvW2KRNaL3-USjMLPz-bf2qPqsx_9sVnUSdHvrO8QH3x7ak7rFY55JA7wyyVm8eaw39HwEO6eqqyl...
  16. Merdo.

Hocam bilgisayardayım diye mi attığın fotoğraf görünmüyor acaba göremiyorum şuan. Güncelleme; Telefonumdan giriş yaptım yine görünmüyor fotoğraf.
  17. Merdo.

Yardım 5070 vs 9070 xt hangisi alınır

Hocam 5070Ti ile 9070XT kıyaslasaydın direk 5070Ti derdim fakat 5070 ekran kartı 9070 XT ekran kartından düşük kalıyor o yüzden 9070 XT almanı öneririm ama dersen DLSS ve diğer özellikleri kullanıcam keyifime bakıcam dersen arkana bakmadan 5070 al geç güle güle kullan.
  18. Merdo.

🔥İndirim DARK AKVARYUM KASA 2099TL

Basık tofaş gibi olmuş hocam tekerlikleri içine göçmüş gibi sistem, güle güle kullan. :D
  19. Merdo.

Valla ben beğendim hocam güle güle kullan seçimler güzel olmuş.
  20. Merdo.

Sanki en sağ köşesinde sarkma var gibi geldi 2.fotoğrafta hocam yandan fotoğraf atarsanız çok daha belli olur sabit mi yoksa hafif sarkma var mı diye.
Geri