Arama sonuçları: *

1. T

Ucuz rtx 3050 (6gb) laptop önerisi

Kanka peki şu anda sana göre alınabilecek ne fiyat performans laptop hangisi kendi laptopum şu anda world açıcam dondu açılmıyor da sinir oldum 1730923637 Ama lütfen bu dediklerim yani minumum 16 GB ram 1tb SSD falan
  2. T

Abov o kadar pahalandı mı ya artık yemin ediyorum fiyat algım şaştı sağol
  3. T

Arkadaşlar merhaba önceden 4060 4070 laptop bakan ben ailevi meseleler yüzünden 3050 ye kadar düştüm maddi durumum izin vermiyor ve benim acil bir laptopa ihtiyacım var 20-25 bin lira arası 1 TB SSD işte en az 16 GB ram ve 3050 mobile (6gb) ekran kartlı bir bilgisayara ihtiyacım var 30 dakkika...
  4. T

2024 te s10+ 800 liraya alınır mı

Beyler bu arkadaşın telefonunu dün abisi gizlice satıp sevgilisi ile yemeğe çıkmış gerçekten cibiliyetini... Neyse her şey için teşekkürler maalesef alamıyorum abisi 6400 e satmış yapacak bir şey yok
  5. T

şansa bala burslu tutturdum gittim zengin okuluna keyif sürüyorum enayilerin içinde
  6. T

Kanka saate sıkıntı yok da neden xaomi de yapıyor bilmiyorum Allah'ın Apple'ın da bile çalışıyor saat android bir telefonda neden olmuyor ben bunu merak ediyorum fotoğrafları atınca ben de buraya atarım müsait olursanız bakarsınız öyle karar veririz
  7. T

Peki beyler bu saat işini bilen var mı aranızda
  8. T

Kanka çocuk nasıl desem zenginin teki yani sürekli iPhone alıcam diye geziniyor iPhone 15 pro Max i var babası alsın diye parçalamaya falan çalışıyor fotoğrafını atıcak yarın da okula getiricek inşallah bir şeyi yoktur
  9. T

Tamam teşekkür ederim bir de çok bilmiyorum ama android 12 ne kadar daha güncel kalır biraz amiral gemisi hevesimi alıp zaten satarım büyük bir ihtimal
  10. T

Arkadaşlar selam bir arkadaşım var babasının eski s10+ ı var onu satmak istiyor biraz da enayi ben de bunu kullanmak istiyorum bana 800 liraya s10 + satacakmış ön camında çok küçük bir çatlak var ama iç camına geçmemiş öyle diyor bir de asıl alma sebebim Galaxy watch 6 ım var poco x6 pro...
  11. T

Replika s24 ultra hakkında sorularım var

Yok hocam ilk mesajda dediğim gibi işim asla yol bunla sadece merak ettiğim için açmıştım teşekkür ederim
  12. T

Yiyenler var mı ya cidden bunları hiç etrafta tek kamerası olan s24 görmedim 😅😅 1729344378 Yazmıyorlar yapacak bir şey yok biraz üzüldüm ama iyi eğlendim sağolun herkese iyi akşamlar 👋
  13. T

Sordum bakalım ne gelicek 😅😅😅😅
  14. T

Aaa çok mantıklı olur bi sorayım gerçekten olmayan çocuğum çok oyun oynamak istiyor abisi
  15. T

Düşünsene bir de gerçekten doğruyu söylüyormuş bir ara video izlemiştim 2017 de mi ne eski bir bilgisayar işlemcisini telefona takmaya çalışıyorlardı olmuşmuydu hatırlamıyorum 1729343239 Bakın ne buldum :D
  16. T

Mediatek in işlemcisidir büyük bir ihtimal haklısın bir ara iyi bir maddi durumum olursa alıcam test edip kırıp içini açıp bakıcam 1729342892 Aynen öyle çok sorasım geldi gerçekten 5ghz mi diye soram mı ne diyorsunuz
  17. T

Oğlum dedim ya almıyacam diye merak ediyorum sadece ne işim olur benim sahte ile
  18. T

O ne demek tam olarak anlayamadım
  19. T

Arkadaşlar merhaba tabi ki de asla replika telefon almıyorum siz de almayın ama instagram da karşıma reklamı çıktı ben de sorayım dedim her zaman çok merak etmişimdir ekte verdiğim üzere fiyat bilgisi ve özellikleri hakkında sallamasyon bilgi verilmiş bir sohbet var gerçekten içersinde işte 1tb...
  20. T

Laptoplarda 14. Nesil işlemciler sorunlu mu hangisini tercih etmeliyim

Biliyorum hocam ama ben laptopta intele daha çok güveniyorum bu benim şahsi düşüncem
Top Bottom