Arama sonuçları: *

1. vutayn

Sonunda Evden Atıldım 😅

Dostum öncelikle üslubuna dikkat et karşında yakın arkadaşın yok ikincisi ya okuduğunu anlamadın yada direk okumadın tarikat öven tek bir cümlem bile yok konuyu açan arkadaşın durumu sıkıntılı bir durum bu yüzden sadece ayakları üstünde durana kadar en mantıklı seçeneklerden birisini söyledim ...
  2. vutayn

Sonunda Evden Atıldım 😅

En sevdiğim aile tipi zorla dindar etmeye çalışan . Verdiğim tavsiye kulağıma daha da iyi geldi gir bi tarikata 5 vakit kılarsın orda hem xd
  3. vutayn

Sonunda Evden Atıldım 😅

Annenin babanın senden nefret ediceği bir şey yapmadıysan her zaman affedici taraf ailen olacaktır kavga esip sorunların üstüne gitmek yerine haklı bile olsan özür dileyip kendi evine çıkıp hayatını idame ettirecek bir iş bulana kadar ailenle kalmalısın . Anne baba bir evladının sokaklarda...
  4. vutayn

❌İndirim Bitti! 16 GB Patriot Viper Venom 6000 Mhz CL30 10.432 TL

Neden boş yapmışlar anlamadım 20 bin tl bandıda 32 gb düzgün kalitede ve hızda ddr5 ram varda biz mi bilmiyoruz piyasa kaç haftadır 23 25 gidip geliyor 20 bine düşünce indirim yaptılar diyoruz şahsen kaç gündür ram arıyorum benim için fazlasıyla yeterli bir indirim teşekkür ettim konu için eyw
  5. vutayn

🔥İndirim ZOTAC GeForce RTX 5080 16GB Ekran Kartı 🔥66.428₺

knk şekil ve marka derdin yoksa bütün 5080 ler hemen hemen aynı deniyor . Bende mayısın 14 ünde alıcam bir tane 5080 herkes en ucuzunu al diye öneride bulundu tahminimce fp olarak şu anda en iyisi 65 k bandıda olan 5080 hangisiyse o olucak xd
  6. vutayn

🔥İndirim ZOTAC GeForce RTX 5080 16GB Ekran Kartı 🔥66.428₺

her gün giriyor indirime ben de dahil 5 10 kişi konu açtı sırf şu kart için xd
  7. vutayn

🔥İndirim Vatanda 66.428 TL ZOTAC 5080

benzer konulara bakınca bu fiyatı pazar gününden beri koruduğunu fark ettim . Demek ki asıl fiyatı bu bizim aç gözlü şirketler kar marjını Allah katına çıkartıcaz diye malesef bizim cebimizin içinden geçiyor
  8. vutayn

iyi kötü bir gerileme oluyor benim gibi pc toplama işini bu kadar geç vakite bırakmış birisi için malesef 6 bin tl 360 mm güzel bir sıvı soğutmaya tekabül ediyor ...
  9. vutayn

https://www.vatanbilgisayar.com/zotac-geforce-rtx-5080-gaming-solid-core-oc-16gb-gddr7-256bit-dlss-4-ekran-karti.html
  10. vutayn

🔥İndirim 9800x3D 21.082 TL AVANTAJ750 Koduyla.

ah şu axese 6 taksit olsa ...
  11. vutayn

Sistem Toplamak İstiyorum Fakat Özgüvenim Yok Bütce 160K

Nerde ustam oyle sistem alayim hemen modartin yeni 5080 li sistemine bakiyorum su anda aklimi celmedi degil
  12. vutayn

estağfurullah ustam şimdi yazdığımı tekrar okuyunca biraz agresif gibi gözüktü yanlış anlaşılma olmasın xd parçalardan iyi anlıyorsan bir göz at belki başka bir şey öneririsin diye öyle dedim
  13. vutayn

yapmak istediğim sistemi güncelledim gözünü çarpan bir şey var mı
  14. vutayn

önerileriniz üzerine güncel sistem ekran kartı https://www.hepsiburada.com/palit-nvidia-geforce-rtx5080-gamingpro-16gb-256bit-gddr7-ekran-karti-ne75080019t2-gb2031a-p-HBCV00007UTDA6?magaza=Hepsiburada&wt_pc=akakce&adj_t=1fmpah5v_1fmqteof&adj_campaign=akakce&v=1.51.4 anakart...
  15. vutayn

önerdiğin sıvı soğutmanın kaç mm olması gerekiyor 9800x3d için
  16. vutayn

kalıcı bir sistem için gerekli diyorsun
  17. vutayn

yorumlarına baktım ses konusunda ve soğutma konusunda fazlasıyla iyi olduğunu söylüyor psu için verdiğin tavsiyelerin fiyatları biraz fazla gibi durmuyor mu ? en başta almak istediğim kasanın 850 w bronz psu su yeterli olmaz mı ?
  18. vutayn

teşekkür ederim . Özgüvenimi kıran şeylerden biri sıvı soğutma ve herhangi bir parçayı şaşkaza kırarsam muhtemelen kötü zamanlar yaşarım malum 150 k kolay biriktirilmiyor
  19. vutayn

tavsiye için sağol msi asus gibi firmaların ürünleri daha güvenilir hissettirdiği için palit ve inno gibi uygun fiyatlı marklara içim pek ısınmadı 3 4 yıl sonra bir problem yaratır mı yaratmaz mı bilemiyorum düşüncen ne bu konuda
  20. vutayn

sistemi 1 kez toplayip bi 4 5 sene hic degisim yapmayacagim icin o %15 %20 yi 5 senenin sonunda da hissedebilirim diye en ustten gitmeye calisiyorum firsatim olsa 5090 toplarim fakat baya absürt bir fiyat var
Geri