Arama sonuçları: *

1. ecuz001

Vatan Bilgisayar - 23 Nisan Kampanyalı Bilgisayarlar

neden çok var mı ki rakibi bu fiyata şuan
  2. ecuz001

55-60 Bütce Ssistem Önerisi?

asko56'nın önerisi üzerine bunu aldım arkadaşlar çok teşekkürler
  3. ecuz001

çok fazla seçenek var gibi duruyor bir önerin var mı bunlardan
  4. ecuz001

2 farklı sorum var aslında. 1.si 55-60k ya bir sistem önerisine ihtiyacım var. 2.si genellikle bu bütçeyle 5060 ti denk geldiği için benimde monitörüm 1080p olduğu için sorun olur mu?
  5. ecuz001

hocam tam anlayamadım bazı yerlerde örneğin 5060ti 7500f ikilisini 2k da kullanmanız lazım yoksa donmalar vs. yaşanır gibi şeyler diyor farklı yerlerde ise gözle görülebilir bir fark olmaz diyor kesin bilgiye nasıl ulaşabilirim?
  6. ecuz001

Arkadaşlar max 60k'ya alabileceğim pc önerilerinize ihtiyacım var. Monitörüm 1080p ve henüz yeni olduğu için 2k ya geçemeyeceğim 5060ti li bir pc'de darboğaz yaşatır mı bu durum veya bir eksisi olur mu?
  7. ecuz001

55-60K arası sistem önerisi

hocam aynı bütçeyle bende arıyorum dizdiyseniz benimlede paylaşabilir misiniz
  8. ecuz001

Laptop'a bağladığım monitör net değil.

önemi var mı bilmiyorum ama burayı da paylaşayım
  9. ecuz001

Laptop'a bağladığım monitör net değil.

Laptop için yeni monitör aldım (GS25F2). Ancak görüntünün net olmadığına kesinlikle eminim çözünürlük vs. doğru görünüyor bir yerde yapmam gereken bir şey mi var ? dp kablosuyla bağladım bu arada.
  10. ecuz001

Monitör Arızası: Tamir Edilebilir mi?

Sağolun arkadaşlar yeni monitor alicam mecbur yapicak bir şey yok 😔
  11. ecuz001

Garantisi bitti yinede servise gönderebilir miyim ?
  12. ecuz001

Resimdeki monitörüm, laptopa bağlıydı bir anda dün gece resimde gördüğünüz gibi oldu. Laptopta herhangi bir sorun yok. Sizce tamamen çöp mu oldu yaptırılabilir mi ? Monitör: GIGABYTE G24F-2
Geri