youtubede takılırken bi anda ekranımın hzsi 60a indi sonra pcyi kapatıp açtım bu sefer çözünürlük 1680x1050 düşmüş ne yapıcam elim ayağım titriyo
monitör:James Donkey 144hz 1ms
ekran kartı:rx 5500xt 8gb
Merhabalar ben yeni bilgisayar almıştım ekran kartını monte ettikten sonra bilgisayarı açtığımda monitörde ne signal yazıyo ve ekran kartı fanlari dönmüyor acaba yanlış mı taktım yoksa başka bi sıkıntı mi var(Diğer tüm fanlar dönüyor ekran kartı ışığı yanıyo)
https://www.gaming.gen.tr/urun/29445/mantis-5500xt-amd-ryzen-5-3600-asus-dual-rx-5500-xt-oc-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
Bide gaming gene güvenilir mi bu alışverişte
////Ryzen 5 2600//Asus Dual 1660TI//Asus b450m k//Apacear Panther 8x2 3000mhz//Corsair Spec Delta /////Vesemir Dayınız... (Battlefield ve witcher oyunları için etiketleyebilirsiniz.)
bu yazdigin sistemin linki varmı
Laptopu açtım oynuyordum ve görev yöneticisini açarken yanlışlıkla kitleniyor dedi ve korktum bilgisayarı kapattım ve tekrar açmaya çalıştığımda açamadım
Bilgisayarımı her açtığımda şöyle bi yazı çıkıyor ve ardından açılıyor ve açılmasını çok yavaşlatıyor acaba oyunlardaki performansıda düşürüyor mu?
Hata:
Scanning and repairing C: 8seconds (ve ardından açılıyor)