ben 5600x 16gb ram kullanıyorum 5060 aldım sıfır gayet yeterli benim için şuanlık valoda 400fps falan alıyorum daha ustune de cıkıyor ama düşüyor zaten monitörüm 200hz olduğu için benim için önemsiz bir detay
bilgisayarınızın modemınızın ve kullandığınız kablonun maksimum veri hızını kontrol eder misiniz tahminimce aralarından bırının portu 100mbps ile sınırlı
Ben de araştırırken arada kalmıştım sonra ikinci el piyasasından bıktığım ve güvenmediğim için kapalı kutu bir 5060 aldım 15000tlye insanlar çok garip fiyatlar çekiyorlar ve ne olduğu belirsiz ölü kartlara bu fiyatlar
https://www.sinerji.gen.tr/twinmos-1tb-nvme-gen4-okuma-7500mb-yazma-6800mb-m2-ssd-nv1tbg42280-p-51261?utm_campaign=akakce&v=1.42
Merhaba arkadaşlar bilgisayarımdaki depolama yetmiyor ve artık bıktım hiçbir şey indiremiyorum sizce bu m2 ssdye bu para verilir mi başka mantıklı bir seçenek var mı...
İlana dahil olan monitörü iki ay önce aldım ve şuan sıfırı 5.5k akakçede eder etmez ayrı mesele ama sattığım malı yerine koyamiyorum bu saçma piyasada maalesef
İnan bana daha kötü sistemlere daha saçma ilanlar giriyorlar ben de keyfimden yapmıyorum gönül ister ki daha ucuza satayım yine daha ucuza başka sistem dizeyim kendime ama herhalde son 4-6 aydır piyasa o kadar saçma bir artışa girmiş durumda ki olmuyor