Arama sonuçları: *

1. F

FORTİCLİENT İLE İŞ YERİ ADMİNİME GİREMİYORUM

Arkadaşlar selam, şirket bilgisayarım ve kendi 2 bilgisayarım dahil 3 farklı bilgisayardan forticlient kurarak şirket için kullandığımız sistemdeki admine işimin olduğu ekrana giriş yapabiliyorum. Dün bir laptop satın aldım buna da forticlient kurdum bilgilerimi eksiksiz doğru bir şekilde girdim...
  2. F

WİN11 MAVİ EKRAN HATASI

1679493229 win kurulu olan depolama birimi 500 gb ssd içinde 25 gb kadar yer vardı sanırım birde ayrıca 500 gb ssd daha var
  3. F

WİN11 MAVİ EKRAN HATASI

Herkese Selam ; 2020 Ekim ayından bu yana sorunsuz kullandığım oyun bilgisayarım bugün 4 kez mavi ekran hatası verdi ve şu anda da bu görseldeki hatayı veriyor açılmıyor . bi kaç gün önce hem ekran kartı sürücülerini hemde windows güncelleştirmeleri yapılmıştı. işletim sistemi windows 11...
  4. F

FİFA 23 AÇILMIYOR YARDIMCI OLABİLİR MİSİNİZ?

sildim ve açıldı çok teşekkür ederim
  5. F

Hocam bu klasörü nerden bulabilirim? Bulamıyorum, destek olabilir misiniz?
  6. F

Eve geçince bakıcam, desteğiniz için teşekkür ederim.
  7. F

eve geçince deneyeceğim. Silersem sorun çözülür mü sizce?
  8. F

Az önce fifa 23 için güncelleme yaptım bulut depolama alanı dolu gibi bi hata veriyor oyunu açamıyorum anlayan varsa destek olabilir mi? Teşekkürler.
  9. F

Yardım Cod Warzone 8 Gb Ram

tamamdır teşekkür ederim.
  10. F

ram 16 gb yapmak düzeltir umarım teşekkür ederim 1670774721 ssd var aslında ama yer olmadığı için hdd ye kurmuştum ssd ye kurarsam bi faydası olur mu sizce?
  11. F

bence de rami 16 yapmaktan başka çare yok teşekkür ederim
  12. F

ben 2.0 oynuyorum ama donma oluyor ram 8 gb olduğu için olabilir mi?
  13. F

benim kasma donma sorunu ram 8 gb olduğu için olabilir mi? sistem özelliklerini yazmıştım bakar mısınız?
  14. F

rezalet ya ağız tadıyla bi oyun oynayamıyoruz
  15. F

Merhaba herkese iyi akşamlar. 2020 de arada bir oyun oynarım diye bi pc almıştım. Şu an cod warzone oynarken sürekli donma kasma vs gibi sorunlarla karşılaşıyorum. Takılı olan ram 8 gb gskill 3000 mhz ram ama işlemci 2667 mhz desteklediği için ram hızını daha fazla artıramıyorum. Ram'i 16 gb'a...
  16. F

TURKNET'E GEÇMELİ MİYİM?

tamamdır teşekkür ederim
  17. F

TURKNET'E GEÇMELİ MİYİM?

100 mbps ye yakın veriyor mu hızı? bağlantıda kopma vs herhangi bir şikayetiniz var mı memnun musunuz
  18. F

TURKNET'E GEÇMELİ MİYİM?

Alt yapı fiber değil vdsl
  19. F

TURKNET'E GEÇMELİ MİYİM?

1664634920 Alt yapı vdsl 1664634991 aslında bi sorun yaşamıyorum bağlantı iyi fiyat açısından değiştirmek istiyorum. paketimi yenilesem bile iki katı fiyat ödeyeceğim. turknet 100 mbps 169 tl dedi iyi gibi geldi bana
  20. F

TURKNET'E GEÇMELİ MİYİM?

Kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız memnun musunuz?
Top Bottom