Arama sonuçları: *

1. H

🔥İndirim Kedi Su Çeşmesi Vergiler Hariç 46,50 TL

Selamlar bu tarz ürünlerde satılan karbon v.b filtrelere güveniyor musunuz acaba? Ne kadar sıklıkla yıkıyorsunuz?
  2. H

🔥İndirim AJAZZ AJ159PRO 8K SARJ VE DONGLE İLE BERABER 1310TL!!!

Teşekkürler. Bu fare, klavye furyasında ilk defa Temu'dan alışveriş yaptım da...
  3. H

Selamlar geçenlerde gece denk geldim ve bu başlık vasıtasıyla 1,310TL'ye AJ159PRO aldım. Yalnız 30 avro1 ,120TL gibi bir şey yapıyor. Gümrükten geçer mi? İade mi etmeliyim?
  4. H

"Akvaryum motor "gibi aratırsan nette bulabilirsin. Yaşadığın şehirde süs balığı, akvaryum satan bir yer ya da pet shop varsa orada da bulabilirsin diye düşünüyorum. 1730174824 Şimdi siparişim şöyle tamamını iptal mi etmeliyim? Ona göre ihtiyacı olan başka biri için stok açılır belki...
  5. H

Konu aldı gitti ben de sipariş verdim kupon mupon istemeden. (Onu da bilmiyorum ya nasıl yapılıyor neyse) Herkes anında sömürüyor. Beyaz sisteme mouse ve klavye ihtiyacım var. Az önce ilk defa alışveriş yapıp Temu'dan kedi su pınarı aldım bi de bunu aldım gelir mi gelmez mi bilemiyorum. Ben...
  6. H

İlk defa Temu'dan sipariş vermiş oldum. 5 tane aldım. Ayrıca farklı şeylerle vergi dahil 800 gibi bir şey ödedim. Teşekkürler.
  7. H

R7 7800x3D sistemde CPU ve RAM ışığı yanıyor fakat görüntü gelmiyor

Hepsiburada'dan HP satıcılı almıştım ama ilk iki gün sorunsuz şekilde çalışıyordu. Aldığımın ilk günü BIOS update yapmıştım. Belki de müşteri mumnuniyeti adına iade aldılar bilemiyorum. Yeni anakart ile asıl sonucu da görmüş olacağız.
  8. H

7800x3d - 4070 TI Super Hyte HY 70 Sisteme Anakart Tavsiye

Çok teşekkürler. @nostrovia , @Cakrash , @sfky9842 Kasa nedeniyle kablo gözükmemesi adına project zero dedim. Umarım MSI tekrar pişman etmez ve kasaya uyar. İnternette de bu konu hakkında yorum bulamadım belki buna da çözüm bulmuş oluruz. Yoksa sunduğunuz diğer seçenekler de çok güzel belki...
  9. H

@nostrovia , @MAH0A , @epalo Merhaba ürünü iade aldılar. Yeni bir anakart almam gerekecek. Yeni bir tavsiye başlığı açtım. https://forum.donanimarsivi.com/konu/7800x3d-4070-ti-super-hyte-hy-70-sisteme-anakart-tavsiye.990425/
  10. H

7800x3d - 4070 TI Super Hyte HY 70 Sisteme Anakart Tavsiye

Merhaba, Aşağıdaki sistemdeki anakartım bozuduğu için satıcı para iadesi yaptı (6KTL 'ye almıştım). Yeni bir anakart arayışı içerisindeyim. Önceki anakartım : "MSI MB PRO B650-S WIFI AM5 DDR5 7200MHZ(OC) HDMI DP M.2 USB3.2 2.5G LAN WI-FI 6E ATX" Sistem neredeyse tamamen beyaz olduğu için...
  11. H

Pusat Ekran Temizleme Seti Yeniden 99₺

Denemek için satın aldım teşekkürler. Stok sadece Monster ve N11'de kalmış gözüküyordu.
  12. H

Özet olarak hala olmadı. @nostrovia , @MAH0A , @epalo destekleriniz için teşekkürler. Bir üstteki yorumum yanlış olmuş. İndirme tarihini sürüm tarihi sanmışım yine bir düzeltme de benim anakartta csmos tuşu yokmuş. Bu nedenle bu işlemi bios pilini çıkartarak ve @Emre Zengin 'in aşağıdaki konu...
  13. H

MSI bu anakart için tam da bugün yeni sürüm BIOS çıkartmış. (23:30:46) Videodaki gibi isimlendirerek ya da isimlendirmeden denedim ama şimdilik olmadı. Farklı versiyonlarda farklı cevaplar alan olmuş. P.tesi'ye kadar denemeye devam ederim. P.tesi HB'ye anakart için iade talebi oluşturdum.
  14. H

@quistin Ekran açılmasa da 10 dakika kadar bekledim. Değişen bir şey olmadı. Ekran kartını FX6300 sistemde test ettim ve çalıştı. İlginç bir test oldu. @epalo 7800x3d 'de dahili GPU var mı bilmiyordum ama ekran kartını çıkartıp anakarttaki DP ve HDMI'da denedim görüntü gelmedi. @nostrovia...
  15. H

Önce bunu deneyeceğim. Olmaz ise @nostrovia eski bir 600W Corsair PSU var şuan yazdığım pc'de kullandığım. @reythes ilk başta benim de öyleydi. Kutu içinden gelen termal macunu kullandım. İlk basışta sıktığım biraz donuktu. Sıcaklık da yüksek olunca daha ortalardan sıkmak suretiyle...
  16. H

Merhaba, Aşağıdaki sistemi yeni topladım. PC'yi kurdukan sonra BIOS güncellemesi de yaptım. Akabinde dün normal bir şekilde bilgisayarı kapattım sonra yeniden açtığımda ekrana görüntü gelmedi. CPU ve RAM ışığı yanıyordu ekrana görüntü gelmiyordu ve BIOS'a giremedim.(mouse klavye elektrik...
  17. H

Kadıköy Toplama Sistemi Toplama-Birleştirme

Selamlar Kendime göre görsele önem vererek bir PC topladım ama kasa biraz farklı olduğundan hava akışı vs bilgili işini düzgün yapan kasayı toplayıp kurulum yapacak bir yer öneriniz var mı? Teşekkürler.
  18. H

Eski Masaüstünü Güncelleme Tavsiyesi Bütçe15K

Merhaba, Bu bilgisayarı 15K bütçe ile güncelleyebilir miyim? Değer mi? Çok fazla oyun oynamıyorum ama en azından güncel oyunları oynatabilse iyi olur. Eğer değmez ise neredeyse sürekli monitöre bağlı kalacak bir laptop da alabilirim. Amacım değip değmeyeceğini anlamak. Mevcut eski sistemim...
  19. H

🔥İndirim 18199₺---Acer Nitro 5 AN515-58-544K RTX 3050/i5-12450H

Merhaba piyasadan uzak kaldım pek anlamıyorum. Bende FX6300 pc var artık bir dizüstü alayım diyorum. Bu ürünün indirimi az ama 3050ti var gözüküyor. Fiyat iyi mi...
Top Bottom