Arama sonuçları: *

1. O

Ryzen 7 9850x3d sapphire nitro+ 9070xt fps drop sorunu

Win 11 deyim şuan da 7800xt de yaşadığın sorunu nasıl çözdün peki çözemediğin icin mi 5070e geçtin?
  2. O

Büyük ihtimalle dediğiniz olabilir cünkü ekran kartına dayalı oyunlara geçince bu sorun oluyor valorant o kadar ekran kartını kullanan bi oyun değil gayet akıcı oynuyorum 1776434537 Ama şöyle bir şey de var gpu bench testin de 30 dakikalık test de 56 58 dereceyi geçmiyor kart
  3. O

Isılar normal önceden de donup kalıyordu pc bios update ile çözdüm o olayı 7 adet güncelleme vardı 2 yıl öncesin de kalmaydı şimdi bu sorun çıktı
  4. O

AnakartMSI B850-S Ram twinmos voltx 16x16 6000mhz cl36 ssd kingston renegade 5 1tb Rust lol gibi oyunlar da fps drop ve düşük fps sorunu yaşıyorum. Valorant da aynı sorun olmuyor ama çözüm nedir ne yapabilirim?
  5. O

Çözüldü✓ Bıos nasıl güncellenir?

hocam onun hakkında hiç bilgim yok chipsett mi oluyor?
  6. O

Hocam yaptım msi resmi sitesin de işlemciye gerekli olan bios sürümünü gösteriyor ilk onu sonra da son sürüme güncelledim şuanlık bir donma sorunu yaşamıyorum. 7 adet bios güncellemesi var idi yeni anakart olduğundan dolayı normaldir olabilir dediler şuanlık sorun yok çözüldü gibi.
  7. O

Merhaba msı pro b850-s wıfı 6 anakartım var masaüstün de veya oyunlar da donma sorunları yaşıyorum. Özellikle sistemi yoran oyunlar da rust, cod warzone gibi oyunlar da. Bıos güncellemesi yapacağım fakat önemli bir konu olduğu için danışmak istedim. Köprü görevi görmesi icin önce ki sürümlerden...
  8. O

R7 9850x3d rx 9070xt bir anda donuyor.

arkadaşlar sorunlar azaldı fakat sanırım hatayı buldum bios en son 2025 tarıhınde ki güncelleme ile çalışıyor. flash bellek satın almam gerek sanırım yapmam için fakat bir yerde okudum en son sürümü direkt indirmek olmaz köprü görevi görmesi icin önce başka bir sürümü indirmen lazım vs dedi o ne...
  9. O

bütün testleri yaptım hiçbir sorun yok diye gösteriyor
  10. O

ram ve ekran kartı testi yaptım her şey normal gibi gözüküyor 1920 1080 330 fps 300 wat 57 derece ve 85 hot spot gibi değerler verdi 5 dakikalık test ile
  11. O

r7 9850x3d sapphire nitro 9070xt msı pro b850 s 16x16 twinmos voltx 6000 mhz cl 36 ram Kingston 1TB Renegade G5 cooler master elite 600 850w gold sertifaklı supply
  12. O

format attım zaten bulut indirme ile özellikle cod warzone da yapıyor.
  13. O

merhaba 1 hafta oldu olmadı sinerji den hazır sistem satın aldım. geldi her şey cok güzel fakat oyun oynarken bir anda donuyor pc masaüstünde de donuyor sorun nedir? iade etmeli miyim ne yapmam gerek 110k para verdim böyle şeyler insanın canını cok sıkıyor.
  14. O

Gri ekran ve bi süre sonra kendini yeniden başlatıyor

Instagramıniz varsa abim verin isterseniz fotograf atmak vs zor oluyor çünkü
  15. O

Kanka bios ve chipset den anlamam bilgisayardan tamamen anlamıyorum yani yardımcı olabilir misin lütfen 1631000057 Hayır sorunun ne olduğunu bilmediğim için bişey yapmadim daha
  16. O

2 3 saniye duruyo sonra bilgisayar kendini yeniden başlatıyo
  17. O

Sa onceden de bu ekranı aliyordum 1 ay oncesine kadar bilgisayarciýa götürdüm ekran kartı sorunlu dedi başka ekran kartı taktı gelmedi bu ekran garantiye gonderdik geldi geldiğinde baya bi kullandım oglenden geceye kadar yine ayni ekranı aldım bunun sorunu nedir ne yapabilirim ve oyuna...
Geri