Arama sonuçları: *

1. O

AMD Radeon Wattman Hatası

Selamun Aleyküm arkadaşlar, bilgisayarım bazen durduk yere kapanıp açılıyor ve açıldığında da Ekran kartı sürücüsü şöyle bir bildirim veriyor sebebi nedir bilen var mı. Bildirimdeki yazının türkçesi "Beklenmeyen bir sistem arızası nedeniyle varsayılan Radeon wattman ayarı geri yüklendi"
  2. O

Klavyeye program kısayol tuşu atama

klavyenin driveri yok diye biliyorum
  3. O

Klavyeye program kısayol tuşu atama

Merhaba arkadaşlar bende fazladan kullanmadığım bir klavye var ben bu klavyeyi stream deck gibi bir şey yapmak istiyorum mesela o klavyedeki f1 tuşuna basınca bir oyun açılsın falan bunun gibi bir şey yapmak istiyorum bildiğiniz bir yöntem yada program varsa söyleyebilir misiniz
  4. O

download hızım durduk yere 60 mbps düştü

modemim zyxel de onun panelinde direkdsl falan yok. Connectivity,System Info,LAN,parental control. bunlar var 1618933900 evet denedim onu
  5. O

Valorant Giriş Hatası Açıklamaya Bak

kanka adamlar olmazsa destek ekibiyle iletişime geç demiş acaba destek ekibine bir tıcket falan mı atsan. uğraşma buralarda herkes ayrı bişey söyler
  6. O

download hızım durduk yere 60 mbps düştü

ARKADAŞLAR DURDUK YERE AŞŞIRI DERECEDE DÜŞTÜ NORMALDE 60 DOWNLOAD 7.5 UPLOAD ALIYORDUM GEÇENLERDE TURK TELEKOM KULLANAN Bİ ARKADAŞTA DA OLMUŞTU ACABA BU NEDEN BÖYLE OLDU SEBEBİNİ BİLEN YAZABİLİR Mİ Bİ ÇÖZÜMÜ DE VARSA YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK MUTLU OLURUM
  7. O

Wattman ayarları geri yüklendi hatası

Arkadaşlar bazen hem oyun oynayıp hem discordda arkadaşlara yayın yaparken böyle bir hata alıyorum bunun sebebi nedir nasıl düzeltebilirim yardımcı olun lütfen
  8. O

Ekran kartı ayar sorunu

Arkadaşlar bazen bilgisayarım durduk yere kapanıp açılıyor ve açıldığında şöyle bir hata alıyorum ekran kartım gıgabyte rx 580 4gb nasıl düzeltebilirim bunu yardımcı olur musunuz
  9. O

AMD RADEON EKRAN KARTI AYAR SORUNU

Arkadaşlar bazen bilgisayarım durduk yere kapanıp açılıyor ve açıldığında şöyle bir hata alıyorum ekran kartım gıgabyte rx 580 4gb nasıl düzeltebilirim bunu yardımcı olur musunuz
  10. O

Discord yayın sorunu

Discordda pencerelerde herhangi bir tarayıcıyı seçtiğimde yayın siyah oluyor ve diyelim ki youtubeye girdim scroll ile yukarı aşşağı yaparken ekran gidip geliyor sürekli 1616328615 WİNDOWS 7 KULLANIYORUM ONDAN KAYNAKLI BİR SORUN OLABİLİR Mİ
  11. O

6500 TL SİSTEM Tavsiye

arkadaşlar hep bekle bekle diyorsunuz da ne kadar beklicem 1-2 hafta içinde bilgisayar almam lazım
  12. O

6500 TL SİSTEM Tavsiye

maksimum 6500 tl lik sistem önerebilir misiniz monitörsüz
  13. O

6300TL bütçe sistem tavsiyesi

1 hafta içinde almam lazım
  14. O

6300TL bütçe sistem tavsiyesi

Maks 6300TL lik amd işlemci sistem tavsiyeleri link atın lütfen
  15. O

Maksimum 6300TL sadece kasa sistem tavsiyesi

arkadaşlar maksimum 6300 tl bütçem var ryzen işlemcili sistem tavsiyelerini bekliyorum
  16. O

Rampage SMX-R9 Mouse Alınır mı?

rampage mouse kullanan birçok arkadaşım bu sorunu yaşadığı için önermedim ama yinede siz bilirsiniz her mouse aynı değil
  17. O

Rampage SMX-R9 Mouse Alınır mı?

rampage mouse ların optik okuyucusu pek iyi değil mouse alıcaksan rampage önermem
  18. O

6200TL ye bu sistem alınır mı elraenn parva

Unlost eco v2 sisteme şimdi baktım işlemci: ryzen 5 3500 ekran kartı : PNY GTX 1660 SUPER 6gb tek fanlı 8gb ram rami daha sonra 16 yapıcam şuan benim için 100 tl bile önemli ssd yi dediğiniz gibi yaptım güncel fiyatı 6321 tl sizce elraenn parva dan daha mı iyi diyorsunuz bu arada sadece...
  19. O

6200TL ye bu sistem alınır mı elraenn parva

Elraenn parva sistemini almayı düşünüyorum https://inventus.com.tr/dedicated/elraenn/elraenn_parva.aspx Bazı yükseltmeler yaptım İşlemci: AMD Ryzen 5 3600 4.2GHz Ekran kartı: ASUS GTX 1650 SUPER TUF GAMING Sizce 6200 tl için nasıl alınır mı
  20. O

6300TL sistem tavsiye monitör hariç

Arkadaşlar 6000 TL ile maks 6400TL civarı bi bütçem var hazır sistem toplama sistem farketmez önerilerinizi bekliyorum 1614964901 AMD İŞLEMCİ OLURSA DAHA GÜZEL OLUR
Top Bottom