Arama sonuçları: *

1. N

Sizce Bu Bilgisayarın Ederi Nedir

ya lütfen beni yanlış anlama ama 1000tl eder diyicem ama 1000tlye bile alıcı zor bulursun bence. çünkü çok ölü bilgisayar günlük işlerini bile görecek durumda değil.
  2. N

Elden ring neden dandik bir oyun !

BEN CS2 OYNUYADIM İHTİYAR
  3. N

9800x3d 21.998 TL'den satışa çıktı.

allah kahretsin yine haklı çıktım. ardapala da estirmeye devam ediyor hala yorumlarını okuyup okuyup gülüyorum. eee arda çektin mi 18kdan kendine 9800x3d XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 1731050254 ulan her dediğim mi doğru çıkar kelimesi kelimesine
  4. N

5080'nin fiyatı ne olur

5080 60k 5090 110k civarı olur
  5. N

5090 ve 5080 hakkında ne düşünüyorsunuz?

tek başarılı isim 4070 kalanı kötü ? bu sırada 3090ti'ı neredeyse %20 farkla tokatlayan 4080super ne yapıyodu çay mı içiyodu Kappa
  6. N

BENQ ZOWIE XL2566K MONİTÖR

sadece cs2 oynayan biriyim. tek isteğim cs2de maksimum performansı alabilmek. zowie xl2566k alıcam monitör hakkında yorumu olan var mı ? bir de iş bankası kredi kartı kullanıyorum monitörün fiyatı 27k kredi kartıyla alınca 5k üstüne koyuyor. bunun bi alternatifi var mı amazonda satılıyodu peşin...
  7. N

🔥İndirim AMD Ryzen 7 7800X3D Tray 15685TL!

ya sen alakasız şeylerle alakasız şeyleri kıyaslıyosun. fiyatlar hakkında konuşuyosun arz talep nedir bilmiyosun. gidip insanlara saçma sapan şeyler için demekki ucuza satılabiliyomuş diyosun. ben türkiye pazarında firmaların izlediği fiyat politikasından bahsediyorum bana gelip alakasız artık...
  8. N

ya vg279qm 11,500 tl sence senin monitörün 27 bin tl edebilir mi ? saçma sapan 2 tane hepsiburada satıcısının saçma sapan ölük stok fiyatlandırmasıyla konuşuyosun.
  9. N

2'si aynı şey değil biri güncel pazarı olan bir ürün diğeri ölü stok bir ürün. saçma yorum.
  10. N

çektin şu an 18-19kya. 7800x3d 18k zaten . türkiye her zaman kendi pazarını oluşturur. ürün dışarıda daha uygun fiyatlı olsa bile türkiyede 7800x3d'den ucuza kesinlikle satılmaz. bir de release date ürünün türkiyede satış tarihi değildir. daha ürünlerin türkiyeye gelişi ve ithalatçı firmalar...
  11. N

Yardım Beyaz Asus ROG sisteme sıvı soğutucu önerisi

bence 5090 yerine 5070 falan al. artan parayla türkçe dersi, dil bilgisi dersi al. eminim ki hayatında çok daha fazla işine yarar.
  12. Lenovo G24-20 23.8" 0.5ms 165Hz FreeSync Premium IPS Panel WLED Gaming Monitör (İZMİR İÇİ )

Lenovo G24-20 23.8" 0.5ms 165Hz FreeSync Premium IPS Panel WLED Gaming Monitör (İZMİR İÇİ )

Monitör yaklaşık 3-4 ay önce alındı. Evde olmadığım için fotoğraf atamadım almayı düşünenler ile görüntülü arama yoluyla bile konuşup istediği herşeyi gösterebilirim. Son derece temiz kullanılmıştır. 0 çizik 0 ölü piksel, üzerinde toz dahi yok. Kutusu garanti belgesi bütün içerisinden çıkan...
  13. N

🚨 İNTEL SOKET DEĞİŞTİRDİ!

sonuçta ortada bir başarısızlık var ve düzeltilmek için çaba sarfediyorlar. tabi ki güncel anakart alan insanları mağdur edecek bir durum fakat bişeyler çözmek zorundar.
  14. N

7800x3d fiyatı nasıl bu kadar yükseldi

birde genel olarak hepimiz adına söylüyorum. türkiyede tüketicinin mutluluğu kimsenin umrunda değil malesef arkadaşlar. sizin iyi bir fiyata iyi bir işlemci alabilmenizi kimse umursamıyor. eğer bir şey çok satıyorsa arz talep dengesi direk tavan yapıyor. 9000 serisi çok kötü olsa inanın bana...
  15. N

şurda yanlış anlaşılma olmuş. sen almaya değmez yerine 7500f'ten geçmeye değmez deseydin ben bu yorumu yapmazdım belkide. sen almaya değmez dediğin zaman çok başka anlaşılıyor çünkü.
  16. N

peki sana tek bir soru sorucam çok merak ettiğimden. 7800x3d 12000 tl iken. senin için almaya değmez olmasının sebebi neydi. cidden çok merak ettim. yani şu an dünya çapında işlemci sold out. o kadar fiyat peformanstı ki 12k tl bandındayken. sen mesela neden beğenmedin. iş için alıyo bu adam...
  17. N

yani bu yorumun neresinden tutsam elimde kalıyo o kadar komik ki. iş için üretilmemiş bir işlemciyi cinebench skorlarıyla kıyaslamışsın. türkiyede cinebench skorları ve işlemcilerin iş performansı insanların sadece %2'sinin falan umrunda. 7800x3d ye 12k-13k iken almaya değmez demişsin. herhalde...
  18. N

Yardım Hyperx cloud 3 yardım eder misiniz

mikrofona sünger koymamışlar o yüzden oluyor. internetten kulaklık mikrofonlarının ucuna takılan süngerlerden alabilirsin. mikrofonun ağzına olan mesafeyi de biraz açarsan çözülür. 1728891789 mic pop filter olarak geçiyor. ses patlamalarını da azaltır
  19. N

COLORFUL RTX 4070 Ti SUPER vs GALAX GeForce RTX 4070 Ti SUPER

amd kart önerildiği gibi saniyesinde o postun altında yAzıLImDa NvİdiA ÖnDe'ci bir eleman beliriyor. ne yazılımmış arkadaş.
  20. N

🔥İndirim açıl susam açıl İtopya indirim günleri başladı

4080 super + 7800x3d kullanıyorum . talaşlı imalat sektöründe makine mühendisiyim. hemen şu an ofisteyim numaramı özelden yazabilirim görüntülü arayabilirsin. eve gittiğimde de bilgisayarımı ve odamı gösterebilirim. başka g.t olmak istediğin konu varsa da yardımcı olabilirim.
Top Bottom