Arama sonuçları: *

1. K

Oyun oynarken kapanan laptop ve Asus teknik servisin gpu bios güncellemesi.

5 ay önce asus FA507NU-LP030 gaming laptobu freedos olarak aldım ve kurulumunu kendim yaptım. Özellikleri: Rtx4050 140watt 8gb ddr5 4800mhz Ryzen 7 7735hs Driverların güncel olmasına ve oyun oynarken sıcaklıkların yüksek olmamasına rağmen kapanma sorunu yaşıyordum. En son mount and blade...
  2. K

Asus teknik servis e-fatura çıktısı kabul ediyor mu?

Merhabalar, aldığım laptop arızalı çıktı ve Asus teknik servisine göndereceğim. Yalnız benden fatura istiyorlar. Urünü hepsiburada üzerinden satın aldım ve ürünle beraber fiziksel olarak bir fatura gelmedi sadece mail adresime e-fatura geldi. Asus servise e-faturayı nasıl teslim edebilirim...
  3. K

Asus TUF Gaming A15 FA507NU ısınma sorunu yardım.

Hocam %30 a yakın bir güç kaybı demişsiniz fakat oyunlarda aldığım fps değerleri aynı. Youtube'dan cpu turbo boost on/off yazarak bakabilirsin.
  4. K

Asus TUF Gaming A15 FA507NU Kullanıcıları İçin | Ana Başlık

Oyunlarda pek bir fps farkı yok bence, youtube üzerinden cpu turbo boost on/off yazıp bakabilirsin.
  5. K

Asus a15 FA507nu laptop soğutucu

İşte hocam burda olay size kaliyor. Disabled ile güc kaybini kabul ediyorsanız disabled olarak dusuk sicaklikta kullanin eğer olmaz derseniz enabled yaparsınız.
  6. K

Hocam bu sekilde disabled olarak kaç derecede ? Enabled 95 Ya disabled 1688326218 Hocam fark varken skordan değil sıcaklik farkindan bahsediyordum.
  7. K

Hocam bence denemeyin risek atmayın g-helper daki notu görmuşsunuzdur zaten. Fark olacagi zaten kesin komple kapatiyorsunuz disabled yaparak. İste burasi size kalmis disabled yapip makul bir sicaklikta oynamak isterseniz siz bilirsiniz.
  8. K

En yüksek hali kaç hocam. Eskisine gore nasil? 1688325941 Hocam onu oyundan oyuna değiştirin gidipte cs go da 200 yerine 150 alıyorum diye fan sesi dinlemeyin. Sadece tavsiyemdir siz bilirsiniz.
  9. K

Güzel değer eskisine göre farkı anlamışsındır Birde dengeli dene fan sesi daha az olur cpu sicakligi rahatsiz da etmez seni
  10. K

Tamam hocam test sonuclarini bekliyorum
  11. K

CPU turbo boost disabled edebildiniz mi?
  12. K

Hocam armoury crate uygulamasini sildiniz? Silmediyseniz bence silin 1688319798 Sonuclari atarken g helper ile atarsan iyi olur secreenshot i kesme tam bakalim
  13. K

VIdeonun ilerisinde nasil aktif edileceği mevcut
  14. K

hocam, bu sekilde yapıp sonucları atar mısınız? 95 dereydi demişsiniz hangi uygulamadan bakıyorsunuz? 1688319265 Hocam zalman ns2000 daha iyi diyorlar. Istersen bir karsilastirmalarina bak
  15. K

ASUS Tuf Gamıng A15 Fa507nv-lp038 aşırı ısınma sorunu

Merhaba hocam ben de bu durum hakkında bir konu açmıştım işinize yarayabilir.https://forum.donanimarsivi.com/konu/asus-tuf-gaming-a15-fa507nu-isinma-sorunu-yardim.764483/
  16. K

Asus TUF Gaming A15 FA507NU ısınma sorunu yardım.

Ayriyeten armoury crate uygulamasını silip G-helper indirdim. Armoury crate uygulamasının ısınma problemine yol açdığını düşünüyorum.
  17. K

ASUS TUF GAMİNG A15 RYZEN 7 7735HS

Merhaba hocam istersen benim konuma bir göz at https://forum.donanimarsivi.com/konu/asus-tuf-gaming-a15-fa507nu-isinma-sorunu-yardim.764483/
  18. K

Turned off olayını anlamadım. Pek bir fps kaybı olmadı ki zaten bu sistem her oyuna fazlasıyla yeten bir sistem 100 fps yerine 80fps de oyna ama ısınmadan oyna rahat rahat oyna, 20 fps için çile çekme, 3 yil vs sonra pc gücü yetmez ise ayarlari değiştirirsin. G-HELPER yüklemişsin armoury crate...
  19. K

Asus TUF Gaming A15 FA507NU Kullanıcıları İçin | Ana Başlık

Merhaba arkadaşlar, ısınma sorununu cpu turbo boost'u ''disabled'' yaparak hallettim. gerçekten çok fark etti. Güncel durum ektedir. Bence armoury crate uygulamısını silip G-helper yüklemelisiniz. Armoury crate uygulamasında sıkıntı olabiliceğini düşünüyorum. NOT: dengeli modda testte sıcaklık...
  20. K

En sağdaki g-helper Ortadaki HwInfo64: bu sıcaklik değerlerini gösteriyor Diğeri de Cinebench: işlemciyi %100 çalıştırarak strese sokuyor. Hwinfo64 ile de sonucu gözlemliyorum. 1688225397 Sana tavsiyem armoury crate uygulamasını silip G-helper yüklemen. Armoury crate kullanırken boşta 60-65...
Top Bottom