Selamlar, son zamanlarda drop sorunu başladığı için aynı RAM'den 1 tane daha alıp sorunumu çözmek istiyorum. CPU-Z ile öğrenmeye çalıştım fakat pek anlayamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Selamlar, bilgisayarımda sebepsiz yere takılmalar, donmalar ve FPS düşmesi gibi şeyler oluyor. Masaüstü kullanıyorum.
Sistem özelliklerim: Intel i3 son nesil işlemci, 8 GB RAM, GTX 1050 Ti ekran kartı
Selamlar, bilgisayarımda sebepsiz yere takılmalar, donmalar ve fps drop gibi şeyler oluyor. Masaüstü kullanıyorum.
Sistem özelliklerim: Intel i3 son nesil işlemci, 8GB ram, GTX 1050 TI ekran kartı
Selamlar, Valorant oynarken sürekli ve gereksiz yere droplar yiyorum. Ve bu benim aşırı canımı sıkıyor.
Sistem Özelliklerim: 8GB Ram GTX 1050 TI Ekran Kartı Intel i3 İşlemci
Selamlar, şu zamanlarda Sea of Thieves oynamaya başladım. Fakat ingilizcem çok iyi olmadığı için birçok şeyi anlamıyorum ve verdiği keyif azalıyor. Google'dan türkçe yama araştırdım ve buldum. İndirdim ama virüs uyarısı verdi. Bu yüzden kurup kurmamakla arada kaldım sonunda kurmadım. Kurarsam...
Selamlar, Max fiyat 400 TL olacak şekilde bir oyuncu klavyesi almayı düşünüyorum. Lütfen Monster Pusat K3 Pro önermeyin, çünkü 1 ay sonra stok geliyormuş ve ben beklemek istemiyorum. Ayrıca Red Switch seviyorum.
Selamlar, Max fiyat 500 TL olacak şekilde bir oyuncu klavyesi almayı düşünüyorum. Lütfen Monster Pusat K3 Pro önermeyin, çünkü 1 ay sonra stok geliyormuş ve ben beklemek istemiyorum. Ayrıca Red Switch seviyorum.
Selamlar, Steam Guard Mobil Kimlik Doğrulayıcısını etkinleştirmek istiyordum fakat kod gelmiyor. Steam ile alakalı her kod geliyor ama Steam Guard Mobil Kimlik Doğrulayıcısı kodu gelmiyor.