Arama sonuçları: *

• Users: Advocate
  • In Klavye
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Advocate

Yardım KABLOSUZ MEKANİK VEYA MANYETİK KLAVYE LAZIM

Evet stokta olmayan ürünleri önerelim zaten :D Mix87'nin redditte incelemelerini gördüm yeterlidir benim için. Lightining switchli olanı aldım sesi gayet tok. TKL ve altı klavyeyi bedava verseler kullanmam bütün tuşlar iç içe girmiş en basit bir şeyi yazarken bile zorlanıyorsun. %75 bi klavye...
  2. Advocate

75 ve altı hiç ilgimi çekmiyor hocam çok dar olduğu için yazı yazamıyorum. O yüzden onlarda ne model var araştırmadım.
  3. Advocate

Arkadaşın bütçesine uygun kablosuz manyetik yok. Mekanik de olsa Epomaker'dan daha iyidir. https://www.gaming.gen.tr/urun/585232/akko-monsgeek-mg75w-midnight-kablosuz-hotswap-mekanik-gaming-klavye/ Kablosuz şartı yoksa da alınabilir en düzgün manyetik klavye Mchose Mix87. Ben Lightining...
  4. Advocate

Epomaker kalite kontrol bakımından en kötü klavyelerden biri. Özellikle bu modelinin switchleri çok uzun ömürlü değil. 3k altına manyetik kablosuz klavye mi olur zaten :D en az 7-8K'dan başlıyor alınabilir kablosuz manyetikler.
  5. Advocate

Gank.com.tr'den Ürün Almayın!

12.11.2025 tarihinde Gank.com.tr üzerinden Machenike KT84-B84W Tri-Mode Gateron Yellow Switch LCD RGB Siyah ENG Q Gaming Klavye ve Machenike L8 Pro Tri-Mode 2K Siyah 26000DPI Ultralight 83Gr RGB Charging Dock Gaming Mouse siparişi vermiştim. Ürünler geldi. Klavyeyi denedim ilk başta bir problem...
  6. Advocate

Aula F87 Pro Mekanik Rgb Tkl Graywood V4 Alınır Mı?

Bu attığım model TKL'ye yakın. Yalnızca numpadi yok. Razer'ın hiç bir ürününü önermem. Kulaklık dahil hangi modelini aldıysam 1 yıl geçmeden arıza verdi. Parasını kesinlikle hak etmeyen ürünleri var. Çinliler artık daha iyi vallahi. 3K'ya manyetik klavye aldım bozulsa bile bi daha aynı bütçeye...
  7. Advocate

Aula F87 Pro Mekanik Rgb Tkl Graywood V4 Alınır Mı?

Bunun lightning switchli olanını kullanıyorum. Tavsiye ederim. Tek eksisi kablolu olması. https://www.gaming.gen.tr/urun/770166/mchose-mix-87-rose-red-80-apollo-manyetik-switch-8k-hz-hall-effect-rgb-hotswap-mekanik-gaming-klavye-mc-mix87-5/
  8. Advocate

8000 TL'ye Kadar Sessiz Klavye Önerisi

Çok yardımcı oldunuz arkadaşlar sağolun 😄 MCHOSE Mix 87 Manyetik Switch 8K Hz Hall Effect li modeli aldım. https://www.gaming.gen.tr/urun/770096/mchose-mix-87-siyah-80-lightning-manyetik-switch-8k-hz-hall-effect-rgb-hotswap-mekanik-gaming-klavye-mc-mix87-1/
  9. Advocate

8000 TL'ye Kadar Sessiz Klavye Önerisi

Max 8 bin TL ye kadar sessiz, switchlerinde kronik sorun olmayan, HUB yazılımı olan (mouse klavye tek yazılımda kullanabileceğim) tercihen minimum TKL ya da 80 tuşları birbirine yakın olmayan mekanik ya da mantetik klavye arıyorum. Bilgi ekranı olursa daha iyi olur tabi :) Not: Aula ve Ajazz'ın...
  10. Advocate

Full-Size Manyetik veya Sessiz Mekanik Klavye Önerisi (Max 5K Bütçe)

Aynısının NX Snow switchlisini kullandım dedim ya hocam. İlk başta güzeldi tabi 1 yıl içinde cortlaması sıkıntı oldu. Asus'u da kara listeye aldım artık.
  11. Advocate

Asus eski Asus değil ben onu gördüm özellikle çevre ürünlerinde. Mouse'la birlikte ikisini de Asus alayım dedim ikisi birden de bozulmaz yani :) Ekranlı mekranlı Çin malı klavyelerden alıcam valla boşuna markaya para veriyoruz.
  12. Advocate

Yazılımıyla çok bir işim yok hocam macro vs atayacak değilim. Sesi güzel olsun full size olsun yeterli. @Piranhaaahaa evet hocam onu ben de gördüm de bu Ajazz fason üretim değil mi başka markalar altında birebir benzerleri var.
  13. Advocate

Glorious'un tam istediğim gibi %100 olan modeli varmış fiyat biraz yüksek ama Glorious'un mouselarını da kullandım beğendiğim için düşünebilirim. https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-glorious-gmmk-3-tr-fox-linear-switch-100-kablolu-mekanik-oyuncu-si-fiyati,773746052.html
  14. Advocate

Şuan halihazırda Asus Rog Strix Scope II NX Snow Switch klavye kullanıyorum. Genel olarak switchlerinin sesinden hissiyatından memnundum ama alalı 1 yıl oldu numpad 0 tuşu ve A tuşu takılı kalıyor. Tuşları kaldırıp temizledim ama sorun devam ediyor. Yine klavye ile birlikte Asus'un Rog Gladius 3...
Geri