Arama sonuçları: *

1. Advocate

Yurtdışı Gaming Ürünlerini Alabileceğim Siteler Nelerdir?

Benim aradığım aslında burada resmi satışı olmayan ürünler :D Ama maşallah Gaming.gen.tr ile Wraith tüm Çinli markaları toplamışlar...
  2. Advocate

Şubat'ta yürürlüğe giriyor hocam Şubat'a kadar vaktimiz var :D 1767808744 Evet bir tanesi Whatgeek'ti. Ben epomaker'ı marka sanıyorum ama Wraith gibi hem kendi ürünleri var hem farklı markaları satıyorlar sanırım.
  3. Advocate

Çinli markaların bizim Wraith tarzı klavye, mouse ve gamepad ülkemizde satılmayan modellerini görebileceğim siteler vardı ancak isimlerini unuttum. Yardımcı olabilir misiniz?
  4. Advocate

2-3K Bütçe Kablosuz Mouse Önerisi

3K altına mantıklı mouselardan biri. https://wraithesports.com/products/rawm-es21-pro-wireless-mouse Eaweadn S9 Pro (aynı model Mchose K7 Ultra adıyla da satılıyor ve fiyatı 4700. Ben K7 Ultra kullanıyorum çok memnunum) https://ulugames.com.tr/products/eweadn-s9-kablosuz-mouse
  5. Advocate

Gank.com.tr'den Ürün Almayın!

2 aydır Whatsapp'ta online olmamışlar. Telefonlara bakmıyorlar. Verdikleri adres bile tam değil. Başımıza bela aldık :(
  6. Advocate

Ekranlı klavye olduğu için öyle saçma bir fiyatı var. Yurtdışında da 250 dolara satılıyordu. 1763728448 Hocam duruyor mu adresleri? Sitelerindeki adresi bulamadı kargocu. Wp lerine de aylardır bakmıyorlar. 1763728518 Nasıl böyle bir tip ithalat izni alabiliyor? Kolay verilem bir şey değil...
  7. Advocate

Machenike markalı ürünlerin tek resmi satıcısı burası hocam. Sitelerinde Beşiktaş'ın e-spor takımının sponsoru oldukları fln da yazılı olunca ve şimdiye kadar oradan gamepad vs alanlardan bir şikayet duymayınca alışveriş yaptım. Öyle rastgele noname yerlerden zaten alışveriş yapmam.
  8. Advocate

12.11.2025 tarihinde Gank.com.tr üzerinden Machenike KT84-B84W Tri-Mode Gateron Yellow Switch LCD RGB Siyah ENG Q Gaming Klavye ve Machenike L8 Pro Tri-Mode 2K Siyah 26000DPI Ultralight 83Gr RGB Charging Dock Gaming Mouse siparişi vermiştim. Ürünler geldi. Klavyeyi denedim ilk başta bir problem...
  9. Advocate

Öneri Mchose A5 Ultra Vs Glorious Model O V2 Wirelles

Glorious'un artık hiç bir ürününü kimse önermiyor. ATK veya Mchose alabilirsiniz. Ben Mchose'nin K7 Ultra modelini aldım. Çok premium bir mouse.
Geri