Arama sonuçları: *

1. E

Bu sistem bu fiyata değer mi _

tamamdır hocam sizin öneriniz ile değiştirip kaydettim zamanınızı ayırdığınız için teşekkürler
  2. E

hocam bende böyle bir düzenleme yaptım anakart yükseltmedim fiyatı şuan 63.400 alır isem bu şeklini alacağım benim içime sindi öneriniz için teşekkürler bir tek suğutucuda emin olamadım bir öneriniz var ise görmek isterim
  3. E

hocam benim attğım linkteki sistem le sizin sistem arasında özelliştirmeli yapınca arada 10 k değilde 5 k gibi bir fiyat farkı çıkıyor ondan sormuştum ayrıca sizin attığınız sistem benim için biraz daha iyi gibi geldi paylaştığınız için teşekkürler.
  4. E

gerçekten güzelmiş peki aralarında işlemciyi 7800 x3d çekince 10 k kadar bi fark oluyor bu neyden kaynaklı
  5. E

hocam fiyat biraz zorlayabilir ayrıca işlemcinin Ryzen 7 7800X3D olmasına önem gösteriyorum
  6. E

https://www.gaming.gen.tr/urun/443158/sunrise-4070tisuper-amd-ryzen-7-7800x3d-galax-geforce-rtx-4070-ti-super-ex-gamer-1-click-oc-v2-16gb-16gb-ram-1-tb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi-star-wars-outlaws-hediyeli/ sistem bu, soğutucuyu Thermal Right Peerless Assassin 120 e ile ve ramide xpc lancer ile...
Top Bottom